#5 Hamit Altıntop

Ben Hamit'de bir suç bulmuyorum. Terim bu ısrarından vazgeçmeli artık.

Sağda Sabri-Eboue'ye razıyım.

Hamidoooo gurbanimm neolacak haliinn ?? Yapma gozunu seveyim topu alinca dikine dogru firla artikin yeter

Çok destekledim. Hep arkanda durdum ama;bak araya noktalı virgül koydum... Allah aşkına o müsait topta nasıl bir saçma sapan vuruş yaptın.?? Kendin inanabildin mi acaba.? Bence o vuruşla Galatasaray'daki kariyerini noktaladın..

Engin veya Erman kim olursa artık, Hamit'den kötü oynamazlar.

Hamit acilen devre arasına kadar anlaşılıp yollanmalı. Aşırı zarar veriyor.

Parası verilsin ama oynamasın valla bıktık artık

Orda bomboş adama drogbaya pas vermeyip şut çekmek neyin kafası

Gerekirse orda masör oynasın hatta candan erçetin oynasın razıyım, katil edecek bu adam beni, aldığın paranın 10'da 9'u haram oğlu haram

Yalvarıyorum şunu desteklemeyin artık.Yok ileride top tutuyormuş bilmem ne,tutuyor da ne oluyor,bomboş pozisyonda auta atıyor topu,ayağında gezdirip gezdirip saçma sapan pas atıyor.Tek özelliği uzaktan şut.Onu da yapamıyor artık.Direklerin efendisi oldu.

gelmeden 1 sene önce dedikodular cikmisti gelmesin diye dua edenlerdendim bayada elestiri yemistik forumlarda.

ama gercekten takim 10 kisi oynuyor onun sayesinde oraya transfer yapsinlar diye bekliyoruz ama etmeseler bile

artik engin veya erman oynasin katkisi 0 !!!

yeter artık buraya kadar destekledim

ama bu takımda şu haliyle işi yok

ciddi kesik yemeli 6-7 hafta kadar

ne zaman adam gibi oynar o zaman alır formasını

Engin yada Erman acilen bu adamdan formayı kapmalı. Fatih hoca inatla Hamit'i kazanmak isteyecek ama olmuyor işte.

Geri
Üst Alt