#5 Hamit Altıntop

Fatih hocanın verdiği sağ kanatta topu sıkıştırıp oyunu yavaşlatma görevini sorunsuz yerine getirdi. Kalçadan çıkardığı 10 kaplan gücü şutları müthişti. Takımın el freni rolünü yine üstlendi.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Maazallah uzaktan muzaktan atar Antep maçında,hani Hamit düşmanları neredesiniz zaaaa xD diye çıkmasınlar. :D

HAMİT....

Yıllık ücret 2.9 m euro

Maç başı 20 bin euro

İkiye bir giderken attığı şut paha biçilemez.

Olmuyor ve en kötüsüde olmayacak gibi...

Hoca kazanmak istiyor ama Hamit takıma direk zarar veriyor.

Almaya'dan talibi falan olsa direk vermeliyiz.Ciddi güven kaybı var.

Hakan Balta'nın oynadığı maçta bile takımın en kötüsü olabiliyorsa oturup düşünmeli artık.

Ben Hamit'i çok beğenmezdim ama bu kadar kötü oynayacağıda hiç aklıma gelmezdi.

Yıllardır ha geldi ha gelcek diye bekledim durdum.Tam geldi dedim Real'e gitti sonra yine geldi ama sadece beden gelmiş ruh,yetenek kendisini terkedeli çok olmuş.

Çok yazık oldu imza attığı günden beri umudum beklentilerim fazlaydı.Her maç bugün kesin patlama yapıcak artık o Bayern deki Schalke deki hatta daha eski hali geri gelecek dedim durdum, umut ettim.

Olmadı.

Bugün gösterdi olmayacakta.

Harbiden bugün tüm umutlarım,inancım bitti kendisiyle ilgili.Yazık oldu onca inanana,kendisine güvenene ayıp etti...

Hamit geçen sezon oynadığın inişli çıkışlı performansını idare ettim.Hatta birçok renktaşım seni amansızca eleştirmesine çok kızdım.Sonuçta senin ilk sezonundu ve uzun süre tam 1 sezonu çıkaramamıştın.Bir de geçen sene direğe nişanladıkların gol olsaydı taraftar seni başının üstünde tutar diye yazmıştım.

ANCAK, bu sene kötü oynama lüksün yok senin.Bugün sana zor tahammül ettim ekran başında.Böyle oynamaya devam edersen sıradan bir Türk oyuncusundan farkın kalmaz.Lütfen isminin ağırlığını sahaya da koy.Yoksa bu takımdaki yerini kaybedersin.Şayet en büyük korkum da kimsenin sana saygı göstermemesi olur.Kendine gel ALTINTOP...

Artık küfür safhasını da geçtim beddua safhasına geldim. Hangi akla hizmet bu adam hala bu takımın formasını giyebilir? Erman Kılıç 25 tane Hamit eder, Engin de aynı şekilde. Ama bu adam futbolcu falan değil kardeşim kimse bana hikaye anlatmasın. 2008'de yaptıkları beni ilgilendirmez, kariyeri ve CV'si de umurumda değil. Bizde yaptıkları önemlidir benim için. Ve bu forma altında Hamit sıradanlaşmıştır, perti çıkmıştır, bitmiştir, kimse de artık bunu inkar etmesin. Tez zamanda da gönderilmelidir. Yüzünü görmeye, ismini duymaya dahi tahammülüm yok. Evet zamanında çok istedik ve geldikten sonra da gördük ki aradığımız kişi değilmiş. İyi niyetli mücadele ettiğini de düşünmüyorum, çünkü kendini geliştirmek adına en ufak bir çabası yok.

Yıllardır ha geldi ha gelcek diye bekledim durdum.Tam geldi dedim Real'e gitti sonra yine geldi ama sadece beden gelmiş ruh,yetenek kendisini terkedeli çok olmuş.

Çok yazık oldu imza attığı günden beri umudum beklentilerim fazlaydı.Her maç bugün kesin patlama yapıcak artık o Bayern deki Schalke deki hatta daha eski hali geri gelecek dedim durdum, umut ettim.

Olmadı.

Bugün gösterdi olmayacakta.

Harbiden bugün tüm umutlarım,inancım bitti kendisiyle ilgili.Yazık oldu onca inanana,kendisine güvenene ayıp etti...

Aynen kardeşim bende en çok takımda istediğim oyuncuydu hamit yıllarca gelir mi acaba diye bekledik.

Bugün geldi ama eski halinden eser yok.Daha yaşı 30 bu adamın.Yaşla alakası yok bu berbat oyununun.Bu adam Madritte belinden çok ciddi sakatlandı,tahminim o sakatlık ona rahat hareket imkanı vermiyor.Bu saatten sonra hamit bizim düzeyimizde top oynayamaz.çok değil 1-2 seneye futbolu bile bırakabilir.

Sağ iç oynarken yine nispeten daha iyi oluyordu. Kanatta hiç çekilmiyor.

Hamit gibi el freni adamı kanatta oynatmak nasıl bir çelişkidir onu da anlamış değilim.

Orta saha gibi içerde de durmuyor. Resmen öndeki üçlüden biri gibi pozisyon alıyor.

Ayağına gelen bütün topları büyük bir özenle öldürmeyi başardı.

Bu maçta zirve yaptı ,

daha evvel vasattı kötüydü şuydu buydu ama bu maçta artık eksiye geçti ,

emre , engin , erman , kazım hertürlü yeğdir kanımca ,

üzgünm olmadı ve olmayacak galiba , umarım Hamitte bunun öz eleştirisini aynaya baktığında yapar .

Yahu gerçekten hümanist bir insanımdır özümde ama çok yakışıksız bile olsa artık oynanaması için ölmesini dileyeceğim nerdeyse doğruya doğru şimdi ha yanlış filan eyvallah kabulımde insanı gerçekten çok çileden çıkartıyor yine 11 çıkmaya devam ederse yuh derim artık bu adam daha ne yapacak acaba kesik yemek için adı Hamit Altıntop değil de x bir oyuncu olsa şimdi teneke bağlanıp "müthiş" takımlara yollanmaya çalışılırdı.

Geri
Üst Alt