#5 Hamit Altıntop

Hamit duygulariyla hareket eden, ozveriyle oynayan bir oyuncu.

Biraz kendine guvense, taraftar arka ciksa en ufak hata da isliklanmasa, euro 2008'deki Hamit'i gorecegimize inaniyorum..

selçuk şahinden gram farkı yok ikisini izledim bu hafta al birini vur ötekine işin kötü tarafı bunun aldığı ücret onun 3 katı.

Acilen süresiz kadro dışı bırakılması lazım. Devre arasında da sözleşmesini fesh edip kovmak gerekiyor.

Zaten öyle oynuyor. Kanat filan hepsi hikaye. Adamin ciddi anlamda futbolu geriye gitmis cok agirlasmis. Israr etmek cok sacma artik Engin'i ilk 11'de görmek istiyorum.

Kendini sürekli kanatlara atiyor.Ordada hep top kayiplari yapiyor.4-4-2de Melo Cdm Hamit Cm oynarsa Hamitden faydalanabiliriz yoksa hic bir Pozisyonda yüzde yüz basarili olamaz.Hamit 4-3-1-2 de daha cok Rm gibi oynuyor Selcuk bunu hic yapmiyor .Gerektiginde cizgiye iniyor yoksa hep Central oynuyor

Hamit'in Problemi Mental ve Psikolojik bence

Olmayacak belli , bu saatten sonra Hamitte ısrar takıma ihanet ,

yaptığı asist umarım bir kredi sağlamaz .

Süresiz ban. Bir daha bu forma altında görürsem kendini topuğuna sıkarım.

Ne bileyim ben Hamit'in yerinde olsam gerçekten "hocam olmuyor, yapamıyorum artık sizlere de külfet olmak istemem karşılıklı anlaşıp ayrılalım" derim karakter efendilik vs bunlardan bahsedeceksek.

yok yapmadın benim sana karşı görüşüm ayağın kırılırda rahatlarız bu derece yani... yeter yaa onca para kaldırıyon ama g... bi türlü kaldıramıyosun kapasiten sadece 45 dakika...

ama gelgelelim her maç ilk 11'in değişmez adamı nerde forma adaleti soruyorum sizlere adalet bunun neresinde ?

Hamit duygulariyla hareket eden, ozveriyle oynayan bir oyuncu.

Biraz kendine guvense, taraftar arka ciksa en ufak hata da isliklanmasa, euro 2008'deki Hamit'i gorecegimize inaniyorum..

buna verilen şansı benim amatörde oynayan dayı oğluna verseler MESSi'nin yanında top koşturuyor olurdu....

bu saatten sonra bi halt olmaz hamitten foss çıkan bi transfer maalesef....

Şimdi bide asist yaptı ya, bittik biz, iyice başımıza bela olacak artık.

gelmesini istemiyordum ise yaramayacagi belliydi ama bukdar kötü olacagini tahmin etmiyordum.

Geri
Üst Alt