#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

hamit e önyargı var net.maçı izlerken hamit in top kaybında oflamalar başlıyor, sneijder yapınca çıt yok.çok koşup mücadele etmeye başladı.geçen sene neredeyse top oynamadı adam, geç açıldı.kanat oyuncusu olmadığını herkese gösterdi.tam bir joker.

Gardas gozunu seveyim , plase vurus dene .. gavura vurur gibi abaniyon topa biraz sakin vursan gol :o

Hamit belediye maçında Avrupalı gibi oynadı.Böyle oynamasına şaşırmıyorum.1-2 sene oynadığı resmi maç sayısı çok azdı.Yavaş yavaş toparladı.Gelecek sezon sezon başı kampının etklisiyle rakipler tarafından durdurulamayacak bir topçuya dönecektir.

Bence dün çok iyi oynadı

hamit sağ içte daha iyi. böyle bir yerli oyuncuyu fenere kaptırmamak bu senenin en büyük + sı oldu kesinlikle.

İsabetsiz pasları yüzünden takım arkadaşları pasını alacağım diye sakatlanma riski geçiriyor. Dün Eboue yine Hamit' in kolay pozisyonda ibresi kaymış bir pasını büyük bir efor ile alayım derken nerdeyse sakatlanacaktı.

İBB frikik kullanırken Hamit'deki rahatlığa bak :asd:

BGoQS_KCMAABlu4.jpg

897857630.jpg

Esas yerine geçince çok iyi oynamaya başladı böyle devam

İsabetsiz pasları yüzünden takım arkadaşları pasını alacağım diye sakatlanma riski geçiriyor. Dün Eboue yine Hamit' in kolay pozisyonda ibresi kaymış bir pasını büyük bir efor ile alayım derken nerdeyse sakatlanacaktı.

Ne yani isabetsiz pas atmasın mı ? Bütün pasları isabetli mi olmalı ?

sag içte müthiş oynuyor cok uzuluyordum kotu futbolununa toparladı sonunda

bı adam kovalayıp tacı almıştı gerçekten hasta oldum orda mucadelesıne gerçekten cok dırı ve fızıkı olark cok güçlü

Harbiden beğendim. İnşallah performansı yükselerek devam eder.

65 pas atmiş 57 topu isabetliymiş. rakipten 20 top çalmiş belediye maçinda:yenieek:

eboue ronaldoya karşı zaten çok iyi mücadele edecektir.ama hamit hem mesutu kitlemeli,hem de eboueye yardım etmeli.

Euro 2008 günleri geldi aklima dün macta Hamiti böyle görünce:yenieek:

eboue ronaldoya karşı zaten çok iyi mücadele edecektir.ama hamit hem mesutu kitlemeli,hem de eboueye yardım etmeli.

Çok iyimsersin. Hamit nasıl yapacak bunu? Hamit hantallığı ile yanından geçen topa müdahale edemiyor. Bir de bu kilitleme işi nasıl olacak bir açıklasan. Portekiz ve Hollanda maçlarını dikkatli izlemiş olanlar Hamit' i neler beklediğini az çok tahmin edecektir.

Çok iyimsersin. Hamit nasıl yapacak bunu? Hamit hantallığı ile yanından geçen topa müdahale edemiyor. Bir de bu kilitleme işi nasıl olacak bir açıklasan. Portekiz ve Hollanda maçlarını dikkatli izlemiş olanlar Hamit' i neler beklediğini az çok tahmin edecektir.

son maci bi izle sonra yorum yap

Geri
Üst Alt