#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Hamit ilk günlerine dönmeye başladı tekrar bugün çok ağır ve yavaştı çok top ezdi hemen hemen aldığı topun yarısını ezmiştir rahatlıkla yalnız pres gücü çok yüksek canlı izledim maçı bir an olsun durmadı o açıdan bakarsak Terim'in onu neden oyundan çıkarmadığı anlaşılıyor.

evet çok koşuyor hiç üretemiyor. çevredeki oyuncular ile uyum sıfır.
Hamit ilk günlerine dönmeye başladı tekrar bugün çok ağır ve yavaştı çok top ezdi hemen hemen aldığı topun yarısını ezmiştir rahatlıkla yalnız pres gücü çok yüksek canlı izledim maçı bir an olsun durmadı o açıdan bakarsak Terim'in onu neden oyundan çıkarmadığı anlaşılıyor.

evet çok koşuyor hiç üretemiyor. çevredeki oyuncular ile uyum sıfır.

Buna itirazım yok zaten ama takımın defans yapısı açısından çok önemli bir oyuncu bence yeri geliyor orta alanı kapatıyor yeri geliyor Eboue'nin boşluğunu kapatıyor zaman zaman pas açılarını kapıyor vs vs keşke bunları yaparken ofansif anlamda da katkı sağlasa işte.

bence de çok faydalı ama hücumda 1 sezondur eboe ile kanat oynuyo daha bi organizasyon yaptıklarını görmedim. sezon başına göre fizik olarak iyi toparladı gerçekten
Buna itirazım yok zaten ama takımın defans yapısı açısından çok önemli bir oyuncu bence yeri geliyor orta alanı kapatıyor yeri geliyor Eboue'nin boşluğunu kapatıyor zaman zaman pas açılarını kapıyor vs vs keşke bunları yaparken ofansif anlamda da katkı sağlasa işte.

Ben Hamit'i ne zaman gorsem, tac cizgisinin orada topu perdeleyip rakipten saklamaya? calisiyor ve genelde saklayamiyor.

bence de çok faydalı ama hücumda 1 sezondur eboe ile kanat oynuyo daha bi organizasyon yaptıklarını görmedim. sezon başına göre fizik olarak iyi toparladı gerçekten

ebouenin yüz ifadesine bak anlarsin arkadas ,adam eli metre kosup geliyor bizim hamit topu eboue aticagina eboueyi pazara gönderiyor.

kac kere eboue bos yere ceza sahasina geldi ama hamit sagolsun topu geri oynadi

ebouenin bindirmelerini öldüren sahis hamitir

Takımda Hamit'i zorlayan adam yok ki.

Şu an Hamit'in mevkisinde oynayabilecek Yekta ve Engin var.(Amrabat'ta olur aslında ama kontenjan kurtarmaz.)

Yekta pek 11'i zorlayamıyor zaten.

Engin artık kadroya bile alınmıyor.Sezon sonu da gönderilir.

Alper'i almak şart.

Nedenini bilmiyorum ama bu adama çok büyük saygım var. Sezon sonu gitmeli diyenler bile gördüm 1 sene daha kalmalı.

Eğer bu sezon Şampiyonlar Ligi finali oynayamayacaksak tek sebebi Hamit' tir. Bu takımı bu kadar olumsuz etkiliyor yani.

Hep destekledim sene basindan beri ama bariz olan bisey var ki Hamit agarlasmis artik eski hizina donmesi zor.Seneye ortasahaya daha tempolu ileri geri giden,agresif-teknik bi adam lazim hatta yabanci Gary Medel olmali bu adam.:yenieek:

bkz. Hamit

bkz. Boş inşaat

bkz. Çocukluk

Sırtı dönük kanat oyuncusu

Sampiyonlar Liginde goruyorsun Semih ve Selcuk gibi tecrubesiz arkadaslar sanki 1 vites geride oynuyorlar ve Hamit gibileri 1 vites onde oynuyor.

Eğer bu sezon Şampiyonlar Ligi finali oynayamayacaksak tek sebebi Hamit' tir. Bu takımı bu kadar olumsuz etkiliyor yani.

Hadi ligde aldırış etmiyor. Ama şampiyonlar ligindeki ortalamayi alsak, en iyi oyuncu kesin Hamit çıkar. Sen neyin kafasindaysan artık. Allah zihin açıklığı versin.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt