#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Potuk'u alırsak çok rahat kesermiş gibi görünüyor Hamit'i.

Aldığı parayı zerre haketmeyen adam. Sırf yerli olmasının kaymağını yiyor bence.

Keita delidolu, saatli bomba gibi bir futbolcuydu. Hamit en azından aklı ile oynuyor. Maçta en çok koşan futbolcumuz. Sert isabetli şutları ile en hayati gollere imza atabilecek bir futbolcu. Gelecek sezon yeri garanti benim için. Hamitsiz şampiyonlar ligi düşünemiyorum.

Sanki gittikce agirlasiyor. Belkide geldiginden beri en kötü macini oynadi. Gelecek sezon böyle oynamaya hakki yok. Sezon basi cok iyi hazirlanmasi lazim. Tamam belinden ameliyat gecirdin, agirlastin ama bu kadar kötü oynayamazsin.

Keita delidolu, saatli bomba gibi bir futbolcuydu. Hamit en azından aklı ile oynuyor. Maçta en çok koşan futbolcumuz. Sert isabetli şutları ile en hayati gollere imza atabilecek bir futbolcu. Gelecek sezon yeri garanti benim için. Hamitsiz şampiyonlar ligi düşünemiyorum.

Maçı izlediniz mi? :D

Hamit en son 2007-2008 sezonunda az-çok düzenli forma bulmuş.Uzun zaman sonra ilk defa düzenli oynamaya başladı.Bu yüzden Hamit'ten istikrarlı olarak iyi olmasını beklemek doğru değil bence.

Hamit Altintop - Genel performans verileri - transfermarkt.tr

Hamit bu sezon ligde 1868 dk süre almış.

Bize gelmeden önce son 4 sezonda lig maçlarında toplam 2058 dk oynamış.

Yerine oynatacak adam pek yok zaten.

Alper'i aldığımızda Hamit-Alper'i rotasyonları verimini arttıracaktır.

Fazla emin olmayın Potuk' un Amrabat tadı verebilme ihtimali var.

Hayir, Alper'in tutmamasi %0 ihtimal. Hem de Hamit gibi as 11'de yetersiz ve gereksiz bir adamin yerine gelirken.

Hem bak, Amrabat'in ne gelmesini istedim ne de geldikten sonra bu adamdan cok sey bekledim. Ama bir gercek var ki, FATIH HOCA AMRABAT'I OYNATAMADI. Bunun nedenlerini isteyene bilahare anlatabilirim.

abi yani artık eleştirmek istemiyorum bu saatten sonra ama bu ne yavaşlıktır hamit ya gittikçe yavaşlıomusun anlamıyorum artık

Fazla emin olmayın Potuk' un Amrabat tadı verebilme ihtimali var.

Pek sanmıyorum öyle olacağını. Amrabat kontra oynayan bir takımdan geldi. Eskişehir sete set oynayabilen pas yaparak oynayan bir takım.

Alper'de çok istekli,topla ilişkisi iyi. Özellikle dribblingleriyle, takımı öne taşımakta çok faydası olur.

Milli takımda da gayet iyi oynamıştı,performansını korumuştu. Bize gelip de hayal kırıklığı yaratma ihtimali çok çok düşüktür. Amrabat'a kıyasla.

Hayir, Alper'in tutmamasi %0 ihtimal. Hem de Hamit gibi as 11'de yetersiz ve gereksiz bir adamin yerine gelirken.

Hem bak, Amrabat'in ne gelmesini istedim ne de geldikten sonra bu adamdan cok sey bekledim. Ama bir gercek var ki, FATIH HOCA AMRABAT'I OYNATAMADI. Bunun nedenlerini isteyene bilahare anlatabilirim.

Fatih hoca Amrabata hep güvendi, ama Sneijder ve Drogba gelince yabancı kontenjanı doldu, Amrabat ı yedek bırakmak zorunda kaldık. Tek neden bu.

Kontenjan değil yahu, Zan bu kadar formdayken Dany oynarken ne kontenjanı.

Fatih hoca Amrabata hep güvendi, ama Sneijder ve Drogba gelince yabancı kontenjanı doldu, Amrabat ı yedek bırakmak zorunda kaldık. Tek neden bu.

Amrabat yeterince sans buldu Sneijder ve Drogba gelmeden once. Mesele kontenjan olayi degil. Gokhan Zan'i koyarsin Dany'nin yerine, Hamit'in yerine sag kanata da Amrabat'i koyarsin hazir Sneijder yokken olur biter. Fatih hoca Amrabat'a kollektif futbolu ogretmeye ve oynatmaya calisti. Amrabat kendini one man team zannedip pesine 3-4 oyuncu takan bir oyuncu. Bu adami transfer ederken bunun icin transfer etti hoca. Amrabat'a tek tembih edilmesi gereken sey; 'al topu ve git gidebildigin yere kadar' olmali. Zaten ne futbol akli olarak ne de teknik olarak o kadar da iyi degil. Fizigiyle, hiziyla, boga gibi bogusmasiyla top oynuyor. Bi de dar alanda etkisiz. Zaten Galatasaray'a bir oyuncu transfer etmeden evel ilk dikkat edilmesi gereken sey dar alanda nasil oldugu. Her topcu acik alanda az cok topunu oynar.

Olmuyo malesef sabır sabır sabır nereye kadar.

Git mübarek, ne olursun git bu takımdan! Al o tecrübeni de (!) yanına, nereye gidiyorsan git..

Gelecek sezon şampiyonlar liginde yine döktürür. Yabancı kontenjanı ligde beşe inerken, daha çok kullanacağımız yerli futbolcumuz.

Kadroda bulunsun ama gelecek sezon planlamasinda yedek olsun lütfen. Ben bile tahammül edemedim. Ben bile.

Yedek kadromuz cok güclenmeli. Hamit de yedek olmali zaten seneye. Bayern ve Real´de oldugu gibi.

Yine de ihtiyacimiz olur seneye de. Sinirlendik ama abartmaya da gerek yok. Gitsin demek pek dogru degil.

Bu sene kazandirdigi maclar "Gitsin artik" dememize engel olmali zaten.

Geri
Üst Alt