Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.988
- 5.009
- 2.273
Cevap: #4 Hamit Altıntop
takimda kalmali
takimda kalmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Schalke'ye gol atınca BÜYÜKSÜN HAMİT KRAL HAMİT! ASLANSIN HAMİT! şimdi ne oldu da yok bedavaya verelim vs..
Hadi gidin işinize SKOR TARAFTARLARI
Asil skor taraftari sizsiniz 1 gol atti diye o golu atmasa burdasavunurmuydun?
O golü atmasa bile Hamit benim için BÜYÜK oyuncu. Nasıl taraftarsınız anlamakta güçlük çekiyorum.
Sen git Alper'i yaz kadroya.
Duygusal yaklasma kardesim hamitin sag kanatta olmasindan memnunmusun keitayi izledik hep beraber bu takimda
melo yu begenme, hamiti begenmeye, ne yapalim ? biz de isteriz YaYa Toure bizde oynasin, yada C Ronaldo türk olsun, filan
bir sezonla bizim taraftar fazla ucmus belli
Keita çok iyi hatıralar bırakmadı bence
biraz uzun olacak ama tutamadım yine kendimi.bu adam geldiğinde o kadar sevinmiştim ki anlatamam. belli bir klasmanın üstündeki turk oyuncu sayısı yerlerde zaten, salak ligimizin salak kontenjanının da düşeceği açıklanmışken, bu transfere hiçbir galatasaraylı hayır dememiştir, eminim. ilk schalke maçında hamit çıkarken bu hayır demeyen insanların hepsi ıslıkladı hamit'i. (spikerin alkışlarla çıkıyor saçmalığı da ayrı konu, söylemezsem olmaz)
ikinci maçta 30 metreden sokmasaydı o topu, bu adamın savunulacak hiç bir şeyi kalmamıştı. sene başından beri düşünüyorum, manchester deplasmanı - berabere kalınan beşiktaş maçı - bir de içerdeki fenerbahçe maçı hariç, tek maç top oynamadı bu adam. yine de bağrımıza bastık, maç seçiyor ama olsun dedik, bu adam oynadı mı fark yaratıyor diye savunduk. ama bunun da bir sınırı olur değil mi ? istediği maç olmayınca bomboşken topu dürtüp peşinden koşamayan bir adamdan bahsediyoruz. adam resmen bekliyor rakip gelsin diye, rakip gelince g.tünü dönüyor, sonra da taç kazandırıyor. minimumu da topu kaptırıp kontra yedirtmesi. kendisi yüzünden ilk schalke maçında gol atıcaz derken, gol yedik mesela.
ben balık hafızalı değilim, 30 metreden bir topu oturttu diye bu adamın tüm hatalarını olmamış sayamam. schalke maçında golden önceki pozisyonda top ayağına gelir gelmez auta plaseleseydi, ilk yarı 1-0 bitecekti. bu garip örneği de kendisini hala ve hala savunmaya çalışan futbol düşmanlarının kör gözüne parmak misali veriyorum.
hamit real madrid'deyken olan bir şeyi hatırlıyorum. hamit'in ilk golüydü galiba, hamit boş kaleye gol atar atmaz tüm yedek kulübesi gülmekten yerlere yattı. ortada komik bir şey yoktu ama ronaldo başta olmak üzere hayvan hayvan gülüşen bir grup düşünün. o zaman kafam basmamıştı bu gülüşe ama şu an basıyor. real madrid'in sarbisi iste bu adam. biz de etiketine aldanıp 40 maçtır alışacak diyoruz. ölme eşeğim ölme.bari kadıköy'deki maçta oyna be hamit. madem maç seçiyorsun, al sana seçilecek maç. oturt 30 metreden, başka da bir şey yapmıyorsun zaten.
ALLAH aşkına kimse bana sen Galatasaraylı değilsin,bir kuşsun sen hainsin demesin.beğenmiyorsan beğenmemişsindir canım kardeşim.saygılı ol o bana yeter