#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

2-3 tane asisti olurdu bugün golleri atabilselerdi bi zahmet. Top çalma istatistikleri var mı bilmiyorum da Melo'dan sonra en çok top çalan Hamit galiba baya bi top aldı, beğenmediğinize göre banko iyiydi zaten sizin beğenmediğinz maçlarda Uefa maçın adamı seçiyordu Hamit'i:ka21:

hangi golleri ? ben bir aydının dokundugu ve batırdıgı pozisyon hatırlıyorum. digerlerini sayar mısın ?

mucadelesi harika.. keşke biraz daha süratli çabuk olabilse..

valla onu bunu bilmem 2013-2014 de de az oynar sonrası sıkıntı !

Eskiden klas topcu olan abilerimiz gibi hani hali sahaya cagirirsin agir/hantal olurlar ama iyi topcu olduklari topu tutuslarindan belli olur.. Hamitte oyle.. Kalite var belki ama cok agir kaliyor

Çok iyi oynadı. Devam.. :ayatollah:

Her maçta işini yapıyor. Helal olsun. Ergen turnusolu

gayet iyi takımda böyle bir oyuncu da her durumda bulunmalı

yenilgilerde ilk suçlanacak adam

Hamit ofans'ta etkili degil, ama defansif anlamda iyi oynuyor. Bir kac kisi Aydin oynasin yazmista, bu yüzden Aydin'i Hamit'e tercih etmem.

Tüm sömestr yan gelip yatmış, sınav günleri gelince her şeyi bir anda yapmaya çalışip bocalayan öğrenci gibiydi Elazığ maçında. Olağanüstü istekli görünmeye çalıştı. Yine taç çizgisinde kenarında topu biraz evirip çevirip, bir kaç metre yanındaki takım arkadaşına pas verdi, al çalım at pozisyon üret diye. Eğer oynamasaydı 10-0 gibi tarihi bir fark elde edebilirdik. Hala 90 dakika oynayabilmesi teknik heyetin ayıbı. Umarım averaj gerekmez sezon sonu.

İyiydi asist falan yaptı

fizigi takima cok katki sagliyor. nerde duracagini, nerde basacagini, topu nasil calacagini fln cok iyi biliyor. Hamit'in yoklugu oynamadigi zaman net belli oluyor. kimse masal anlatmasin. ha seneye alper alinir ikisi forma rekabetine girer bir sey demem. ama Hamit e cok salliyor bizim taraftar. bu sezon baya baya katki sagladi. nankörlügün lüzumu yok.

Geri
Üst Alt