#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Akhisar'a iki gol atmayla olmuyor demisti Hamit, o gün bu gündür Akhisar öyle bir cikis yakaladi ki :ayatollah:

Delirttin beni, ekran basinda kafayi yedirttin bana. 3'e 1 yakaldigimiz pozisyonda kendimi kaybettim. Bir pozisyon bu kadar mi sacmaca harcanir?

Mac eksigi dediler, kondusyon eksigi dediler, mevkisi yanlis dediler, sezon bitti hala bir gram ilerileme yok. Takimi lig'deki her macta nasil frenliyor bu adam aklim fikrim sirrim ermiyor.

33. hafta ne atmosferden, ne fener'den, ne hakemden, ne baska birseyden zerre kadar cekinmiyorum. Tek ama tek cekincem Hamit.

Evet Hamit bizim beklediğimiz tarzda futbol oynamıyor, ama ben de şunu düşündüm, Hamit tribünleri coşturcak bir oyuncu değil, herkes kabul eder, ama büyük ve önemli maçlar da hep daha iyi ve konsantre oynuyor, ve maçın adamlarından olacağını düşünüyorum Hamit'in, Hamit'i savunmuyorum, sadece bir iddia bu. :D

Hamit bizimle hep olmalı.Yani kesinlikle kazık statüsünde değil ama ben yekta yı orayı monte edebileceğimizi düşünüyordum bundan önce.Ama artık hamit le devam etmek gerekli, son haftalardayız.

hamıtın yerını ancak alper doldurur yada yabancı alternatıf oda olmayacagı ıcın buyuk ıhtımal seneye hamit alper ikilisi paylaşacak oraları

Sürat ve skor yönü eksik olduğu için taraftarın algısı ya nötr oluyor, ya da negatif. Hamit bu, daha fazlasını beklemek doğru değil. Takımın birbirine olan uyumu ve pas akışı hızlandıkça taraftarın kafasındaki soru işaretleri kalkacaktır.

Şu an için düzen oyununa adapte olması gereken oyuncularımız var; Burak gibi, Amrabat gibi, Umut gibi vs. Bunlar yerine oturdukça daha ne oynadığı belli olan bir takım oluruz, şu an için almamız, katetmemiz gereken oldukça yol var.

Her sezon bir tane taraftarın taktığı oyuncu olur, bu sezon Hamit oldu. Geçtiğimiz sezon Riera'ydı, yakaladığı çıkış ortada. Uyum ve sabırla alakalı bir konu, buna rağmen takımın en çok katkı sağlayan oyuncularından biri.

Biraz yapıcı olmak lazım, basit olan futbolcuyu karalamak; bunlara gerek yok.

Alper gelirse böyle vasat oynayamazsın. Alır formanı üstünden.:)

Allah bize seneye onun yerine Alperi seyretmeyi nasip etsin.Hamit ve tıraşlamadığı suratını görmekten bıktım.hiç kimse demiyor mu arkadaş sen ne yapıyorsun diye...

En büyük zaafı ayağında gereğinden fazla top tutuyor ve çok top kaybediyor, bu durum takımı inanılmaz kötü etkiliyor. Onun dışında verimli.

Ama kesinlikle kanat oyuncusu değil. Seneye 11'de oynayabileceğini zannetmiyorum. Ama takıma faydalı olur kesinlikle.

sağ kanatta Altıntoplaa

En büyük zaafı ayağında gereğinden fazla top tutuyor ve çok top kaybediyor, bu durum takımı inanılmaz kötü etkiliyor. Onun dışında verimli.

Ama kesinlikle kanat oyuncusu değil. Seneye 11'de oynayabileceğini zannetmiyorum. Ama takıma faydalı olur kesinlikle.

tamamen katiliyorum ek olarak, bu top kayiplarinida fantazi yapmaya giderse yapiyor. Basit oynayip arada bir ekstra is yaparken kat kat etkili ama arada bir oyunu kurmak ve yönlendirmek istiyor iste ozaman kendini zor durumda birakiyor malesef.

Satilcak bir adamda degil besiktasa verelim bedavaya yilligini odesinler.

Schalke'ye gol atınca BÜYÜKSÜN HAMİT KRAL HAMİT! ASLANSIN HAMİT! şimdi ne oldu da yok bedavaya verelim vs..

Hadi gidin işinize SKOR TARAFTARLARI

fm çocukları piyasaya çıkmış yine.

takip ettikleri listede alper potuk var. hamiti silip alperi yazarlar burakı silip kerim frei yi yazarlar çünkü FM de o da gelecek vaad ediyor.

bi yürüyün gidin allah aşkına. Hamit 35 metreden bi çakar ne olduğunu anlamazsın.

Geri
Üst Alt