#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Hamit kalitesinde bir futbolcuyedek bırakılamaz. M. United, Schalke maçları çabuk unutulmuş. Hamit büyük maçların büyük futbolcusudur. Teknik direktörlerin çok sevdiği her taktiği harfiyen yerine getiren futbolcu bulmak çok zor günümüzde.

takimda taktik olmadigindan hamit gibi aldigi topu beke ya da stopere veren adamlar her mac oynuor zaten, dogru dijon

Artık katlanamıyorum ne zaman form tutacak böyle devam etmez

Hamit bu sezon ikinci yarı forvet ve defans ile kordinasyonu sağlamasa belki şampiyonluk elden gidecekti. Alman ekolünden gelen disiplinli ve çalışkan bir futbolcudan bahsediyoruz.

maçın en çok koşanı olmuş ama boş koştu bugün yarardan çok zarar verdi.

bu seneki görüntüsü iyi bir yedek olur görüntüsü fakat seneye ne olur bilemem. hamit hamittir arkadaş.

Alper'i alalımda seneye bu formatta mı oynayacağız??

Hamit transferinde Fener'den bir çalım yeseydik iyiydi.:)

Gerçi kritik maçlarda iyi oynadığı da oldu. Tamamen silip atamam. Ama çok daha iyisini beklerdik tabi.

Alper gerlirse Hamit'in de performansı yükselir belki.

seneye bir zahmet alanı yedek kulübesinde daraltsın.

Cok iyiydi bu.

Hamit'i transfer etme sebebimizin rotasyonda kullanmak olmasi gerekirdi. En azindan ben oyle zannediyordum. Gerci Engin'in aldigi 11 maclik ceza da bu konuda ciddi anlamda etkili oldu. Eboue'nin yoklugunda sag bek, Selcuk'un yoklugunda orta saha vs. olarak rotasyonda kullanacagimiz joker oyuncu olmaliydi Hamit.

Geri
Üst Alt