#5 Hamit Altıntop

Cevap: #4 Hamit Altıntop

Çok şey bekliyordum maalesef extra bir şeyi yok. Hucumda çok etkisiz olunca kanatsız sistem'de çok zorlanıyoruz. Seneye onun yerine gelecek bir Alper çok iş yapar.

seneye alperi almak şart...hiç değilse hamite rakip gelirse kendine gelir belki...

Alper cok rahat oynar, Hamitin yerine

Bu takımdan gittiğin gün bayramdır benim için..

sen varya sen ... neyse simdi ban felan yemek istemiyorum

İnsan top kaybeder hiç lafım yokta suyunu çıkarıyorsun be abicim işin. Çüş dedirtiyosun maçta bu kadar olur mu?

Seneye amatör şubeye yapılıcak en büyük transfer sensin.Masa tenisi yüzme vs başka sporlara yönel.

Eboue'de kötü oyununa eşlik edince hiç çekilmez oldu. Işleyen az buçuk sağ kanadımız vardı, bu maçta en az sol kanat kadar etkisiz oldu sağ kanadımız.

Rotasyon oyuncusu. Gelmeden evel de dedik, geldikten sonra da dedik, hala da diyoruz. Hamit, Bayern ve Real icin ne ise Galatasaray icin de o olmaliydi. Taa en bastan.

Umarim gelecek sezon gercek yeri olan kulubede yerini laikiyla alacak.

Ynt: #4 Hamit Altıntop

Geldiginde ne kadar sevinmistim. Hayal kırıklıgı oldun be hamit. Real. Bayern de oynamis adamsin ama bu performans nedie.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu hamitçiler nerde onlar yok hiç ortalıkta.normalde gelip alıntı yaparak trollük yaparlardı kısa cevaplarla :coffee:

Skor taraftari olmak bedava elbette. Kazandigimiz maclardan sonra da buradaydik, her zaman buradayiz, ne ise onu soyleriz.

Kazanırken bile Hamit genelde batırıyordu. Çok az maçta iyi oynadı.

Cevap: Ynt: #4 Hamit Altıntop

Hocam haklisinda kotu oynuyor kabul edelim. Cok agir ve vurdumduymaz.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Farkli birsey demedim ki. Lafim Hamit iyi oynadiginda buraya gelip laf sokma cabalarinda olanlara.

Hamit'ten olsa olsa rotasyon oyuncusu olur. Artik bu gerceklerle yuzlessin herkez.

Skor taraftari olmak bedava elbette. Kazandigimiz maclardan sonra da buradaydik, her zaman buradayiz, ne ise onu soyleriz.

arkadaş vallahi de billahi de yeter.hani birşeyler söyle bana ya.hamit şunu yapıyor de.şunu yaptı de.extra birşey söyle.ben ve benim gibi düşünenlerde sussun değil mi.bu adam üç buçuk milyon euro alıyor kardeşim.üç buçuk yahu.forumdaki herkesin yıllarca çalışıpta bir araya getiremeyeceği parayı.hamit sizi beni savunun diye o paranın içinden bozuklukları harçlık niyetine veriyormu ne yapıyor onuda bilmiyorum valla.kendisini tanısam şöyle bi silkeler, "şu oynadığın oyunla aldığın paranın onda birini hak ettiğini düşünüyor musun? yeter artık kendine gel." derdim.

İnşallah alper'den sonra rotasyon oyuncusu olacak

arkadaş vallahi de billahi de yeter.hani birşeyler söyle bana ya.hamit şunu yapıyor de.şunu yaptı de.extra birşey söyle.ben ve benim gibi düşünenlerde sussun değil mi.bu adam üç buçuk milyon euro alıyor kardeşim.üç buçuk yahu.forumdaki herkesin yıllarca çalışıpta bir araya getiremeyeceği parayı.hamit sizi beni savunun diye o paranın içinden bozuklukları harçlık niyetine veriyormu ne yapıyor onuda bilmiyorum valla.kendisini tanısam şöyle bi silkeler, "şu oynadığın oyunla aldığın paranın onda birini hak ettiğini düşünüyor musun? yeter artık kendine gel." derdim.

Geriye git ve diger yorumlari oku.

Geri
Üst Alt