#5 Hamit Altıntop

Bu durumda oynaması zor, anlaşılan bu bel problemi futbolunun önüne geçecek. Engin oynamalı artık.

Cevap: #4 Hamit Altıntop

cik. yurumez boyle

Gecen sezon ayagina gelen her topu tac cizgisinin oralara surup saklamaya calisiyordu. Bu sezon öncesi itibari ile onu da yapamiyor.

Suphelendigim olay, kontratinda her mac direk 11 oynama maddesi falan olmasi. Eger durum bu ise, vah ki ne vah.

20130422082501729.gif

hamit oynucana yerine erman,engin var

İlk 11'e 5 yabancı yazılması gerekiyorsa, Hamit her türlü oynar.Ki fena oynamadı bugün.

Mustafa Sarp gibi artık gözümde aldığı her topu ya kaybediyor ya geriye oynuyor o kadar dakika sahada kaldı ve tek topu ileri oynama çalıştı onun dışında hantal bir abimiz.

bir şey olmaz bu adamdan diyorum kızıyosunuz :o

ben ismi gectigi zamanlarda sürekli yedek olarak makul bir ücrete gelsin dedigimde linc edilmistim

gel gör ki bizim yönetimde fm'deki gibi "kilit oyuncu" moduna sokup yilda 3 milyondan babalar gibi kontrat imzalatti.

hamit'in altin dönemi hakan balta gibi 2008 dönemiydi.

o vakitten sonra bayern ve real madrid'de oynadigi her oyun bile yetersizdi bizim icin

yine nekadar hakli oldugumu gördüm maalesef.

fatuh hocanin manevi ogullarindan birisidir hamit altintop denen arkadas

hoca kolay vazgecmez/vazgecemez

çöp oğlu çöp. ve bu adam bizden yıllık 3m euro kazanıyor şaka gibi valla. rieraya falan laf atıyorduk ama hamit takım içinde fiyat/performans açısından en rezil topçumuz malesef. yabancı sınırı olmasa yedeğe bile alınmaz. o derece kötü bir halde

çöp oğlu çöp. ve bu adam bizden yıllık 3m euro kazanıyor şaka gibi valla. rieraya falan laf atıyorduk ama hamit takım içinde fiyat/performans açısından en rezil topçumuz malesef. yabancı sınırı olmasa yedeğe bile alınmaz. o derece kötü bir halde

Riera'nın yaptığı katkının binde birini yapmıştır anca o da Schalke maçındaki golüdür. Onun dışında sıfır, hiçbir şey veremedi bu takıma + zararları da var.

İzleerken kasılıyorum artık yeter.Emre Çolak kadar bile katkı vermiyor

Geri
Üst Alt