#5 Hamit Altıntop

3 sene mi oha ya , her sene 3 milyon euro bu herife. Vay be uzun zamandır böyle dolandırıldığımızı hatırlamıyorum.

derhal kulüble bağlantısı kesilip kullandığı forma numarası emekliye ayrılmalı bir daha hatırlamamak için

Yok arkadas Hamit bu kafa yapisiyla kesinlikle basarili olamaz,Galatasaraydaki taraftar baskisini kaldiramiyor,diyeceksinizki Almanyada baski yokmuydu,Hamit Almanyada hicbirzaman baski altinda oynamadi,Schalkede oynarken gencti ve cok rahat oynuyordu,teknik özelliklerini bile sahaya yansitiyordu,üstelik dogup büyüdügü yerdi,Bayernde hicbir zaman Hamitten beklenti yoktu,görev verildiginde basarili oluyordu,bizde baski altinda biseyler yapmaya calisiyor,cabaladikca batiyor,en fazla iyi mücadele ettigi maclar izleyebiliriz,ki mücadelenin kralini Hamitin maasinin ücte birini alan Sabride yapar.

Hakan Balta ayarında bi sağbek olur işte en fazla bu saatten sonra

Eğer sağ bekte Hamit oynarsa Eboue'nin yerinde olsam Fatih Terim'e ırkçılık davası açardım.10 yıl sonra bir bekimiz olmuş onuda Hamit'e yediremeyiz.

hamit iyimiydi güldürmeyin ya ikinci devre 1-2 ciddi adam girince döküldü

tek olumlu hareketi asisti 90 dakika boyunca

beğenenler neye göre beğenmiş bunu. Belki milli takım çok kötü olduğu için iyi görünmüştür. Bizim takımda bu oyunu oynasın herkes söver :D

2x(Hamit)+3(Hamit x)

2xHamit+3Hamit x

2xHamit+3xHamit

5xHamit

oda esittir = Engin Baytar.

şu hamite hala nasıl tahammül ediliyor anlam veremiyorum.... gelgelelim fatih hoca adaletli olamıyor ilk 11 'de hamitsiz çıkmıyor... sinir oluyorum...

Oynadığı hiçbir takımda hiçbir mevkiinin 4/4 lük oyuncusu olmamış bir oyuncu Hamitimiz,neyin hayal kırıklığıysa yaşadığınız?!...En formda haliyle bile birkaç mevkide 6/10 lık performans gösterebilmesi,dsiplinli ve düzgün karakterli oluşu tercih sebebi olmuştur hep,tabi bu tip bir oyuncuya ihtiyaç duyulduğu sürece...Bayern in, Real in önemli bir parçası olmadı ki hiçbir zaman...Bizdeki mevcut performansından biraz daha iyisini beklememe rağmen korkunç maliyeti ve muhtemel performansı nedeniyle istememiştim transferini,en başından beri...

Hocamızın kanat mevkiilerini hafife aldığı,merkez sağlam olursa kenarlarda vasat oyuncularında rahatça iş görecebileceği gibi bir futbol görüşüne sahip olduğunu tahmin ediyorum...2011-2012 sezonu başında Sabri ''Reis'' orta sahanın sağında banko idi hatırlarsanız,neyseki Hamitteki kadar sürmemişti ısrarı!...Onca patırtı ve maliyetle aldırdığı Amrabat için de ''Sistemimize uygun yapıda bir oyuncu olmamasına rağmen gayretiyle faydalı oluyor'' diyebilmişti...Hamit-Amrabat ın toplam maliyetine bakıyorum da ''Ne lanet bir sistemmiş bizimki de, Ribery den aşağısı kurtarmıyor anlaşılan!'' demekten kendimi alamıyorum...

Geri
Üst Alt