#5 Hamit Altıntop

Yeter be kardeşim.Yerine oynayacak çok adam varken hala Hamitin sahada olmasına şaşırıyorum

Birazcık yerine başkaları oynasa, hem kendisi belki kendine gelirdi hem de kötü Hamit görmekten artık bıkan taraftarın sabrı tazelenirdi.

Bu gereksiz ısrarla Hamit'i kazanmıyorlar, aksine daha çok kaybediyorlar.

Ortasaha oynayamacagı kesinlesti.Bari sağ bek oynasın aradan,bakarsınız tutar :)

Sağ bektede verimsiz olursa sözlesmesi karsılıklı olarak fesh edilsin.

Vaktiyle kötü oynadığımız milli maçlardan sonra türkiyedeki futbolculara sallardı çalışmıyolar diye, hey gidi hamit. Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş. Vaktiyle milli takımın en iyi oyuncusuydu, sokacak yer bulamıyoruz.

sorunu kesinlikle fiziksel..kardeşi de trabzonda anlamsız bir ağırlık hantallık yaşıyordu geçen sene..ben umudumu kestim arenada eboue önde hamit arkada filan denenebilir uzun topu oyun görüşü mücadelesiyle oynar iç sahada..

Adam her maç performansını artırıyor kötü anlamda her maç daha kötü müthiş istikrar

biz 15 aydir sizin 45 dk'lik izdirabinizi yasiyoz. ama takke dustu kel gorundu jazakallah

Olduğu yerde duran ve futbolu o an kafasında değil taraftarın gözünde bitiren adam. Birisi şunun kulağına fısıldasın futbolu bıraktığını.

Oda anlasın artık olmuyor. Eşşek yüküyle para kaldırıyor katkısı Çolak'tan az.

Yeter be yeter.

Ne bileyim ben Hamit'in yerinde olsam gerçekten "hocam olmuyor, yapamıyorum artık sizlere de külfet olmak istemem karşılıklı anlaşıp ayrılalım" derim karakter efendilik vs bunlardan bahsedeceksek.

söylenecek söz kalmadi tek tuhafima giden hoca sagdan adam cikariyor sola adam aliyor ?

sirf hamit ciktikan sonra sag taraf cosmasin diye!

niye derseniz e adaletsiz veya hatali davrandigi belli olacak ondan.

fatih terkime ne kardar saygim varsada burda cooook hatali.

Geri
Üst Alt