#5 Hamit Altıntop

tumblr_mrsscpRR0k1rcfy2to1_500.jpg

adam hiç bir şeyi umursamıyor takımı mı umursayacak :D

Hamitle Burak'a bak hahah :D :D

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sorumluluk alıp oynamaya çalışıyor haddini aşıyor oyun içinde yeteneğini bilmeden oynuyormuş gibi hafiften bizi küçümseme var gibi çünkü bayern ve realde bu kadar şuursuzca oynamıyordu bizde takımın lideriymiş gibi hareket etmeye çalışıyor ama beceremiyor o yeteneğe sahip değil ama hamit bunun farkında değil anladığım kadarıyla biraz daha takım oyununa uyup yeteneklerini bilerek oynaması lazım mental ve fizik açıdan rezil durumda hamit şuan tabi birazda şanssız bunuda göz ardı edemeyiz uzunca süre yedek bırakılmalı başka türlü hamiti kazanamayız durup düşünmesi lazım biraz nerde hata yapıyorum diye biz ısrarla oynatdıkça kendini çok iyi sanıyor...

sorumluluk alıp oynamaya çalışıyor haddini aşıyor oyun içinde yeteneğini bilmeden oynuyormuş gibi hafiften bizi küçümseme var gibi çünkü bayern ve realde bu kadar şuursuzca oynamıyordu bizde takımın lideriymiş gibi hareket etmeye çalışıyor ama beceremiyor o yeteneğe sahip değil ama hamit bunun farkında değil anladığım kadarıyla biraz daha takım oyununa uyup yeteneklerini bilerek oynaması lazım mental ve fizik açıdan rezil durumda hamit şuan tabi birazda şanssız bunuda göz ardı edemeyiz uzunca süre yedek bırakılmalı başka türlü hamiti kazanamayız durup düşünmesi lazım biraz nerde hata yapıyorum diye biz ısrarla oynatdıkça kendini çok iyi sanıyor...

Hamit'in transfer süreci bizi baya zorlamisti. Öyle bir ücrete sözlesme imzaladi ki cok büyük yildiz olarak görüyor kendisini. Takimin geneline bakarsak sürekli oynayanlarin icinde en kötüsü Hamit. Adam gecemez, tempo yapamaz, Eboue'ye destek olamaz, set oyunu oynayamaz, pas yüzdesi düsük..

Tek bildigi uzaktan sut cekmek. Onlarda kaleyi bulmuyor.

Bize düşeni destek vermek olmalı.

Taraftar olarak "Terim bu işi bizden iyi biliyor" demek, en önce bu kavramı masaya koymak ve söylemleri buna göre yapmamız lazım bence.

Hamit çok top eziyor, lakin çok iyi top saklıyor, takım savunmasına katkısı çok büyük. Ne çok övdüm bu güne dek, ne de bu derece eleştirdim.

Bazı taraftarlar kendini teknik direktörden üste görüyor. Hamit 'i eleştirmeden önce bakılması gereken nokta bu.

Gaziantep maçında yaptığı hareketin videosu var mı?(topun yanında boş boş beklediği)Bi daha bakmak istiyorum :shame:

Gaziantep maçında yaptığı hareketin videosu var mı?(topun yanında boş boş beklediği)Bi daha bakmak istiyorum :shame:

aynısı melo'da yapıyordu geçen sene hatırlayın beşiktaş maçında yapmıştı hatta gol yedirecekti nerdeyse bize hamit formsuz olduğu için ne yapsa batıyor millete bu kadar da yerin dibine sokmayalım renkdaş lütfen hamit'e destek vermek lazım...

Bence antrenmanlarda Messi varii hareketler yapıp show yapıyor Fatih Terim de hep ilk 11 e koyuyor. yoksa Akıl var fikir var bu Hamit siirtjetpasporda bile ilk 11 e giremez.

Hücumda ne kadar etkisizse savunmada o kadar etkili.Antep maçında oyundan çıkınca orta saha elek oldu.Emre Çolak da Engin de Erman da 4-3-1-2de orta sahada oynayacak defansif özelliklere sahip değil

Fatih hocamız için zor bir durum Hamit konusu. Türk oyuncu havuzu malesef kısıtlı. Yabancı oyuncu sınırı belli. mecburen şimdilik çok iyisi olmadıktan sonra 11 de oynatmaya devam edecektir. ilk 11 oyucusu olamaza bile 18 de devamlı bulunması gereken bir oyuncu

Hamit sut mut cekmesin ,gecen seneden beri en az 200 sut cekti 5-6 direk + 1 golü var ,Eminim Sabri bile daha iyi istatislik yapardi

Ya ben yanlış mı görüyorum acaba??? Defansif bir özelliğini göremedim, adamlar yanından güle oynaya geçiyor. Hamit'in olduğu bölgede oynayan rakip takım futbolcuları maçın adamı oluyor... Paso top kaptırır, atakta zaten hiç yok... Ee geriye ne kaldı? Ayrıca Fatih Terim çok ısrarcı ve sabırlıdır ama ben hiç bir zaman bu kadar berbat oynayan ve düzenli ilk 11'de yer bulan ikinci bir kişiyi hatırlamıyorum... Bir kaç maçta dinlendirilmiyor. Açık söylemek gerekirse bir anlam da veremiyorum. Bir de şu var: Eğer takım kötü giderse ve Hamit oynamaya devam ederse ne olur bilemiyorum.

bu sene aynı sneijder gibi müthiş bir patlama falan yapacağını düşünüyordum ancak maalesef bende hamite karşı olan güven maalesef bu oynanılan maçlarla bitti.

Omer Faruk Ulu bile Hamit'ten umidini kestiyse bu saatten sonra ondan cok sey beklememek lazim. Bir an once uce bese bakmadan gonderilmeli.

Bize düşeni destek vermek olmalı.

Taraftar olarak "Terim bu işi bizden iyi biliyor" demek, en önce bu kavramı masaya koymak ve söylemleri buna göre yapmamız lazım bence.

Hamit çok top eziyor, lakin çok iyi top saklıyor, takım savunmasına katkısı çok büyük. Ne çok övdüm bu güne dek, ne de bu derece eleştirdim.

Bazı taraftarlar kendini teknik direktörden üste görüyor. Hamit 'i eleştirmeden önce bakılması gereken nokta bu.

Oyunu yavaslatmak topmu saklamak oluyor abdullah abi?:)Hamitin sucu yok ona böyle sözlesme yapanda suc,realin bedava alip sonra kurtulmaya calistigi hamit altintopa biz birde bonservis ödedik.:redface:Her mac en az 20 kere ebouenin bindirmelereni kesiyor ve poziyonlari "hic" eden adamdir hamit!!

Geri
Üst Alt