- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
![]()
adam hiç bir şeyi umursamıyor takımı mı umursayacak![]()
Hamitle Burak'a bak hahah
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
adam hiç bir şeyi umursamıyor takımı mı umursayacak![]()
sorumluluk alıp oynamaya çalışıyor haddini aşıyor oyun içinde yeteneğini bilmeden oynuyormuş gibi hafiften bizi küçümseme var gibi çünkü bayern ve realde bu kadar şuursuzca oynamıyordu bizde takımın lideriymiş gibi hareket etmeye çalışıyor ama beceremiyor o yeteneğe sahip değil ama hamit bunun farkında değil anladığım kadarıyla biraz daha takım oyununa uyup yeteneklerini bilerek oynaması lazım mental ve fizik açıdan rezil durumda hamit şuan tabi birazda şanssız bunuda göz ardı edemeyiz uzunca süre yedek bırakılmalı başka türlü hamiti kazanamayız durup düşünmesi lazım biraz nerde hata yapıyorum diye biz ısrarla oynatdıkça kendini çok iyi sanıyor...
Gaziantep maçında yaptığı hareketin videosu var mı?(topun yanında boş boş beklediği)Bi daha bakmak istiyorum :shame:
bu sene aynı sneijder gibi müthiş bir patlama falan yapacağını düşünüyordum ancak maalesef bende hamite karşı olan güven maalesef bu oynanılan maçlarla bitti.
Omer Faruk Ulu bile Hamit'ten umidini kestiyse bu saatten sonra ondan cok sey beklememek lazim. Bir an once uce bese bakmadan gonderilmeli.
o aldigi parayi ancak katar falan verir ama araplar bile o kadar keriz olamaz
Bize düşeni destek vermek olmalı.
Taraftar olarak "Terim bu işi bizden iyi biliyor" demek, en önce bu kavramı masaya koymak ve söylemleri buna göre yapmamız lazım bence.
Hamit çok top eziyor, lakin çok iyi top saklıyor, takım savunmasına katkısı çok büyük. Ne çok övdüm bu güne dek, ne de bu derece eleştirdim.
Bazı taraftarlar kendini teknik direktörden üste görüyor. Hamit 'i eleştirmeden önce bakılması gereken nokta bu.