#5 Hamit Altıntop

Hamit'e 3 milyon euro maas mi vermek daha buyuk kerizlik, yoksa dogustan kanat oyuncusu ozelliklerinden yoksun adami kanat oynatip ribery etkisi beklemek mi?

Ikiside ayni derecede kerizliktir ama en büyük kerizlik realin bedavaya aldigi ve göndermeye calistigi hamit altintopa bonservis ödemektir!!

Sana birşey yazmayacağım bro içimden gelmiyor. Son maçta o serbest vuruş pozisyonunda topu bırakıp öylece izledin ya o an bitti çoğu şey benim için.

Direkt kurtulmamız lazım.Destek falan hikaye.Her izleyişimde kanserojen etki yapan adama neyin desteğini vereceğim?Tez zamanda Duisburg ayarı bir takıma gitmesi dileğiyle.Destek falan yok benden kendisine

Bugün de ilk 11'de oynarsa süphelenmeye baslarim acikcasi. Koca sene boyunca kazanacagiz diye kac tane mac kaybediyorduk ...

Ikiside ayni derecede kerizliktir ama en büyük kerizlik realin bedavaya aldigi ve göndermeye calistigi hamit altintopa bonservis ödemektir!!

Ne alakasi var yahu. Kontratinin bittigi sene bir oyuncuyu real aldiysa ve oteki sene kontratli bir adama 3-5 milyon euro verdiysek bunun adi kerizlik mi oluyor?

Ustelik bu adam senelerce Milli takimin bankosu olmus, bayernle sampiyonlar ligini almis, real'de oynayan "yerli" adam.

Merak ediyorum hamit'in trasnferi gundemde oldugu zamanlarda bizim yonetime hitaben "aman yapmayin, para mara vermeyin, hamit e para vermek kerizlik " mi diyordun yoksa "hamit gelsin cocugumu keserim" modunda miydin?

son maçta selçuk hamitten çok daha kötüydü ama kredi meselesi işte. selçuk'un kötü oynama kredisi var.

evet hamit iyi oynamıyor ancak şu başlıkta yada maç başlıklarında abartılan kadar da kötü değil.

defansif anlamda önemli işler yapıyor. takımda iki ceza sahası arasında en çok gidip gelen adamların başında geliyor.

sadece kredisi olmadığı için ilk o göze batıyor.

bi de tabi futbolu bilgisayar oyunlarından öğrenen yeni nesil arkadaşlar olaya sadece gol asist olarak baktıkları için eleştirilerin dozu artıyor.

geçenlerde elmanderle ilgili bi başlıkta okumuştum.

birisi 2011-12 sezonunda doğru düzgün oynmayan baros bile elmander kadar katkı yaptı deyip bilmem kaç gol bilmem kaç asist diye eklemiş lafının sonuna güldüm geçtim.

sözün özü bize düşen destek olmak köstek değil.

özellikle balta ve hamite.

son maçta selçuk hamitten çok daha kötüydü ama kredi meselesi işte. selçuk'un kötü oynama kredisi var.

evet hamit iyi oynamıyor ancak şu başlıkta yada maç başlıklarında abartılan kadar da kötü değil.

defansif anlamda önemli işler yapıyor. takımda iki ceza sahası arasında en çok gidip gelen adamların başında geliyor.

sadece kredisi olmadığı için ilk o göze batıyor.

bi de tabi futbolu bilgisayar oyunlarından öğrenen yeni nesil arkadaşlar olaya sadece gol asist olarak baktıkları için eleştirilerin dozu artıyor.

geçenlerde elmanderle ilgili bi başlıkta okumuştum.

birisi 2011-12 sezonunda doğru düzgün oynmayan baros bile elmander kadar katkı yaptı deyip bilmem kaç gol bilmem kaç asist diye eklemiş lafının sonuna güldüm geçtim.

sözün özü bize düşen destek olmak köstek değil.

özellikle balta ve hamite.

Hamit'i selcuk inan'in yerine, selcugu'da sag kanada hamitin oynatildigi yerde 5 mac deneyelim. 5 mac sonra Selcuk Inan agir, hantal, adanademirspor topcusu falan gibi konusmalari gecmeye baslar forumda.

Sorun Hamitte degil yahu, hamitin oynatildigi yerde.

Ne alakasi var yahu. Kontratinin bittigi sene bir oyuncuyu real aldiysa ve oteki sene kontratli bir adama 3-5 milyon euro verdiysek bunun adi kerizlik mi oluyor?

Ustelik bu adam senelerce Milli takimin bankosu olmus, bayernle sampiyonlar ligini almis, real'de oynayan "yerli" adam.

Merak ediyorum hamit'in trasnferi gundemde oldugu zamanlarda bizim yonetime hitaben "aman yapmayin, para mara vermeyin, hamit e para vermek kerizlik " mi diyordun yoksa "hamit gelsin cocugumu keserim" modunda miydin?

1.Sen futboldan anlamadigini nasilda belli ediyorsun,real hamitti elden cikartmaya calisiyordu ayni bizim elmander veya rierayi elden cikartmak istememiz gibi,bugün riereayi bir kulüp istese Galatasaray bonservis dahi istemeden hemen verir ,tabi bonservis verecek keriz cikarsa o da dondurmali kadayif olur.

2.Görende bayernin banko oyuncusu zanneder,cezali/sakat futbolcular oldugundan finalde oynamis

3.30 yasinda olan bi adama öyle yüksek bonservis ve ücret verilmez Bknz riera

Sen parfum tavsiye etmeye devam et bu futbol konullari seni asar;)

umarım bugün 10 kişi başlamayız ulan adam sanki bizi 10 kişi oynatmak için gönderilmiş gibi ne sakatlanıyor ne ceza alıyor neden topunu oynuyor tam bir fiyasko

Hamit'i selcuk inan'in yerine, selcugu'da sag kanada hamitin oynatildigi yerde 5 mac deneyelim. 5 mac sonra Selcuk Inan agir, hantal, adanademirspor topcusu falan gibi konusmalari gecmeye baslar forumda.

Sorun Hamitte degil yahu, hamitin oynatildigi yerde.

isteyen istediğini desin. kalitesine inandığım futbolcuyu özellikle yerli futbolcuyu sonuna kadar desteklerim.

hele bazıları çıkıp hamitin yerine emre oynasın falan diyolar, güleyim mi ağlayayım mi şaşırıyorum

1.Sen futboldan anlamadigini nasilda belli ediyorsun,real hamitti elden cikartmaya calisiyordu ayni bizim elmander veya rierayi elden cikartmak istememiz gibi,bugün riereayi bir kulüp istese Galatasaray bonservis dahi istemeden hemen verir ,tabi bonservis verecek keriz cikarsa o da dondurmali kadayif olur.

2.Görende bayernin banko oyuncusu zanneder,cezali/sakat futbolcular oldugundan finalde oynamis

3.30 yasinda olan bi adama öyle yüksek bonservis ve ücret verilmez Bknz riera

Sen parfum tavsiye etmeye devam et bu futbol konullari seni asar;)

Arkadas sen simdi dansoz gibi kivirmayi birakta bize sunu soyle.

Hamit'in transferi gundemdeyken "hamit bes para etmez, real elden cikartmak istiyor" modunda miydin? yoksa "hamit gelsin cocugumu keserim" modunda miydin?

Ben futboldan anlamiyorum. senin kadar bilgim yok bu konuda. bak acik acik soyluyorum. Dansozluk ve kivirmak sanatindan anlamam. dedigin gibi parfumden anlarim..

sen delikanli gibi soyle simdi..

yoksa forum arsivlerinden de yazilarini cikarmak kolay. ama gerek yok. senin delikanlica soyleyeceini tahmin ediyorum kral kardes.

Ben otuz yasindan yüksek hic bir oyuncuya bonservis verilmesi tarftari degilim ,hatta drogbaya verilen imza parasinada karsiyim.

Birde Dansöz falan agir oluyor ,cok parfüm koklama derim.

Ben otuz yasindan yüksek hic bir oyuncuya bonservis verilmesi tarftari degilim.

Eee, biraz once bunun adina "kerizlik" diyordun.. simdi "efenim ben 30 yasi ustu oyunculara bonservis verilmesine karsiyim" diyorsun.

Senin karsi olman kerizlik midir? Bu senin gorusun.. Yanlista olabilirsin. Yoksa yanlis olma ihtimalin senin kafanda yok mudur? O kadar sig goruslu musun?

Dansoz deme kiziyorum diyorsun ama masallah belin bayagi kivrak..

Yani Drogba 30 yasinda bize 5 mikyon euroya gelse "almayin" diyecektin

Bu mudur senin ekstraordinaryus futbol bilgin?

Selcuk Inan 30 yasinda 2 milyon euroya alma opsiyonun varken "yok almayin 30 yasinda" mi diyeceksin?

"Yok o ayri" dersen bi gobek daha atmis olacaksin..

Eee, biraz once bunun adina "kerizlik" diyordun.. simdi "efenim ben 30 yasi ustu oyunculara bonservis verilmesine karsiyim" diyorsun.

Senin karsi olman kerizlik midir? Bu senin gorusun.. Yanlista olabilirsin. Yoksa yanlis olma ihtimalin senin kafanda yok mudur? O kadar sig goruslu musun?

Dansoz deme kiziyorum diyorsun ama masallah belin bayagi kivrak..

Yani Drogba 30 yasinda bize 5 mikyon euroya gelse "almayin" diyecektin

Bu mudur senin ekstraordinaryus futbol bilgin?

Selcuk Inan 30 yasinda 2 milyon euroya alma opsiyonun varken "yok almayin 30 yasinda" mi diyeceksin?

"Yok o ayri" dersen bi gobek daha atmis olacaksin..

Tabi dünyayi 30 yasindayken kasip kavuran drogba ile 30 yasinda realde elden cikarilmaya calisilan hamit ayni degil mi?la buraya bir seyler yazicam diye girecegine beyni calistirarak yazmayi denesen daha iyi olur,nede olsa drogbanin altina yatma fantazilerini tasiyan adamdan ne beklenir.

Allahin bize verdigi beynimizi kullanabilme özelligini kullan derim ,yada sus bir sey biliyor zannetsinler seni.

La 30 yasindaki drogbayi sen 100 milyon tane parfüm satsan alamazsin ,ne adamlar burda yorum yapiyor ALLAH askina.

Tabi dünyayi 30 yasindayken kasip kavuran drogba ile 30 yasinda realde elden cikarilmaya calisilan hamit ayni degil mi?la buraya bir seyler yazicam diye girecegine beyni calistirarak yazmayi denesen daha iyi olur,nede olsa drogbanin altina yatma fantazilerini tasiyan adamdan ne beklenir.

Tamam simdi oldu.

Sorulara mantikli cevap veremeyince mantiksal safsatalara basvurdun ve sahsima saldirilara basladin. (bakiniz; ad hominem)

yahu hadi diyelim ben gay'im, pisligim pustum.. hepsini kabul ediyorum..

Bu senin soruda dumur oldugun gercegini nasil degistirecek?

Biraz once "30 yas uzeri bir adama bonservis verilmesine karsiyim" dedin mi? dedin..

SImdi "adamina gore degisir" , drogbyla o bir mi diyerek oryantal dansozlere tas cikariyorsun..

Surda uc bes mesaji okuyan findik kadar beyne sahip insan kimin ne derece komik hallere dustugunu anlar.

Tamam simdi oldu.

Sorulara mantikli cevap veremeyince mantiksal safsatalara basvurdun ve sahsima saldirilara basladin. (bakiniz; ad hominem)

yahu hadi diyelim ben gay'im, pisligim pustum.. hepsini kabul ediyorum..

Bu senin soruda dumur oldugun gercegini nasil degistirecek?

Biraz once "30 yas uzeri bir adama bonservis verilmesine karsiyim" dedin mi? dedin..

SImdi "adamina gore degisir" , drogbyla o bir mi diyerek oryantal dansozlere tas cikariyorsun..

Surda uc bes mesaji okuyan findik kadar beyne sahip insan kimin ne derece komik hallere dustugunu anlar.

Sen var ya arkadasi ve ceverezi olamayan bir elemansin ,bu forumda ya sunni gündemler yaratiyorsun yada sacma konullar aciyorsun ,ve bu yaptigin saklabanlilarin nedeni yanliz bir insan oldugundan ve kimse ile dostluk kuramadigindan kaynaklaniyor,git kendine zamanini gecirebilecegin baska birisini bul.

Sen var ya arkadasi ve ceverezi olamayan bir elemansin AD HOMINEM

bu forumda ya sunni gündemler yaratiyorsun yada sacma konullar aciyorsun , AD HOMINEM

ve bu yaptigin saklabanlilarin nedeni yanliz bir insan oldugundan ve kimse ile dostluk kuramadigindan kaynaklaniyor, AD HOMINEM

Sert kayaya carptiginin sende farkina vardin ama bu sana iyi ders oldu. Hamit mevzusunu konusuyorduk kardes ne oldu sen isi direk kisisellestirdin.

Ben seni tanimam etmem, yuzunun nurunuda hic gormedim. o yuzden senin gibi "sen susun, busun diyemeyecegim" karakter meselesi..

Hadi kal saglicakla..

Yine 11'de ol kanser et bizi başgan sayende küfür dağarcığımızı geliştiriyoruz artık olumlu yanından bakmaya çalışıyorum olaya pek çare yok.

Geri
Üst Alt