#5 Hamit Altıntop

Bence Mancini' nin gözdesi olur. Hem defansif, hem de ofansif özellikleri bir arada bulunduran, şu anda Galatasaray' ın isabetli ve hedefini bulan şut çeken futbolcusu. Real, Bayern geçmişi bulunan bu yetnekli futbolcumuzu Mancini as kadrosuna alacaktır büyük bir hoca olarak.

Hamit in şöförü tanıdığım biri. Hamit in durumu ciddi dedi.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Boşver inanma, Galatasaray düşmanları ve ezik medya bu tür dedikodular yayıyor bize zarar vermek için. Hamit bir kaç hafta sonra bomba gibi geri dönecektir.

Arkadaşım birebir bi abi söyledi hamitin şoförü diyorum sen medyaya inanma diyorsun.

Ben birebir muhabbeti söyledim. İnanıp inanmamak sizin bileceğiniz iş

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dünki macda olsaydi topu ilerde cok iyi tutabilirdik.Dön artik be Hamit

Ne oldu ki nasıl sakatlandı ben onu anlamadım... Neyse oynatıyor diye Fatih Terim'e küfrediyorduk ne buluyor bu adamdan diye şimdi dön artık diyoruz..

Ne oldu ki nasıl sakatlandı ben onu anlamadım... Neyse oynatıyor diye Fatih Terim'e küfrediyorduk ne buluyor bu adamdan diye şimdi dön artık diyoruz..

Beli sakattı zaten hep, Hamit bu saatten sonra iyileşemez artık. Boşa giden paralar.

Mancini'nin has adamı olacaktır. Umarım çabuk döner umarım tam yeni sistemin oyuncusu. Juve maçında olsaydı o maçı kazanırdık.

Ahaahahahaha yorumlara gülüyüroum..Ya bu bizim istenmeyen adam herkesin sövdüğü Hamit değil mi ? Bir laf vardır kör ölür badem gözlü olur diye.. Bence bu takıma girecek durumda değil kariyeri çok parlak olsa da Mancini'nin kariyere değil performansa forma vereceği kanısındayım..

Ayrıca hakkını da yemeyeyim bizi kanser etse de sağ açıkta Riera oynayacağına her türlü Hamit oynasın derim..

Bu Hami sevdasi da nedir böyle? Bir sene boyunca bizi kahreden Hamit'in ta kendisi degil miydi? Yedekte duracaksa lafim yok, ama ilk 11'in oyuncusu falan degil.

Hamit sakat sakatta oynar. Manevi babasının himayesinde 34 maç/90 dakika oynamışsa bunlardan birkaçını sakat sakat oynamıştır maç başı ücretini almıştır.90 dakika 3 metre ötesindekinle paslaşma (bazen bu bile isabetli olmuyor!) taç çizgisinde 2-3 rakibi üzerine çekip topu kaybetmek, maç boyu saklanıp 90 dakikayı tamamlamak... Sonuçta bugün gelip sakat sakat oynasa kimse farketmez sakat olduğunu, hatta Hamitçiler methiyeler düzmeye başlar.

mancininin adamı olabilir.

3-5-2 de oynatabilir zaman zaman o zaman hamit ortasahanın sağında defansif kimliğiyle kritik rol üstlenebilir.

bu arada hamitin atasını buldum

t81jb.jpg

Lan adam sakatlansın da kurtulalım diyordunuz şimdi de adamı arıyorsunuz :D

Geri
Üst Alt