#5 Hamit Altıntop

hadi birde iyi haber paylasayim :)

(tabiki hepimize degil galiba)

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Hamit Altıntop, nihayet takıma dönüyor.

Galatasaray Sağlık Heyeti, konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, ''Hamit'in tedavisi tamamlandı. 1 hafta sonra çalışmalara başlayabilir. Bundan sonra kendisini nasıl hissedeceği önemli; çalışmalardaki duruma göre ortak bir kararla ne zaman maçlarda oynamaya başlayacağı konusunu da netleştireceğiz.

Hamit'e Almanya'daki doktorlarıyla eşgüdüm çerçevesinde ilaç tedavisi uyguladık. Başarılı bir tedavi süreciydi ve sonuçlandı. Hamit çok güçlü bir oyuncu ve kendisini iyi hissediyor. Fırtınalar koparacak bir şey yok. Risk unsurundan bahsediliyor; ama bu hayatın her alanında herkes içi vardır. Sporcu olmanıza gerek yok. by saveshare">Biz ameliyat yöntemini benimsemedik. Ameliyat, Hamit'in sahaya dönüş süresini uzatabilirdi. Bu nedenle tercih etmedik'' dedi.

SİNİR SIKIŞMASI PROBLEMİ

Hamit Altıntop, daha önce by saveshare">bel fıtığından ameliyat olmuştu. Sinir sıkışmasına bağlı olarak gerçekleştirilen bu operasyon nedeniyle, zorunlu olarak kemik yapısında bir değişiklik oldu. Son dönemde yaşadığı sorun da yine bunlara bağlı olarak bel bölgesinde sinir sıkışması sonrası ortaya çıkan ağrıydı. İlaç tedavisini sonuna gelindi. Hamit eskiye oranla daha iyi hissediyor ve 1 hafta sonra sahada çalışmalara başlıyor. Daha iyi hissetmesi ve teknik direktör Mancini'nin de uygun bulması durumunda tecrübeli futbolcu maç kadrosunda yer alabilecek.

(Radyospor)

Hadi hayırlısı her ne kadar bir çok kişi tarafından eleştirilsede eksikliği yaşanıyor. Inşallah aslan gibi doner.

Bundan artik hayir gelmez, form bulmasi icin bir 2-3 ay gecer ondan sonra yine sakatlanir sonra yine bekleriz oynasin diye.. devamli sakatlanir form bulmaya calisir takima hicbir katkisi olamaz. Sene sonunda mutlaka ayrilmali.

Hiç bir zaman faydalı olmadı. Terim torpili ile bütün sezon oynayabildi.Ama daha 3 yıl daha katlanacağız, bu kadar ballı maç başı ücreti başka hiçbir takımda alamaz. Keşke anlaşmaya ek maç başı ücreti eklenmeseydi.3 yıl daha kendisini takımda kahrolarak göreceğiz, kötü oynadığında takım kötü sayılacak, takım iyi oynadığında 'Hamit sayesinde' olacak, kendisni savunan belli bir kesim onu 3 yıl daha takımda tutturacak, yoklamalar şimdiden başlamış.

Adam tam bir reis. Schalke'ye attığı gol daha aklımda. Biran önce geri dönse iyi olacak. Yoksa onun yerine oynayan apaçikeride, takımın durumunu da görüyoruz.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Bu adama laf ediyorsunuz ama takımın savunmasını ortahasahayı o toparlıyordu birazda.

Güclenme antrenmanlarina baslamis, 2-3 hafta icinde döner gibi.

dünkü türkiye hollanda maçında hamit olsa çok farklı olabilirdi hamit her zaman büyük maçların adamı olmuştur

en kısa zamanda iyileş reis o direkte patlayan şutlarını özledik:D

Dön reis, üşüyoruz.

10 gün sonraki Kayseri deplasmanına yetişeceği söyleniyor.

dönse ne olur, etkisiz eleman. hicbir faydasi yok, aydin yilmaz'i koysak belki bi asist yapar 1 macta..

3 yıl daha sözleşmesi var ayvayı yedik 9 milyon euro net para o parayı kimse vermez ölmüş adama avrupada

dünkü türkiye hollanda maçında hamit olsa çok farklı olabilirdi hamit her zaman büyük maçların adamı olmuştur

en kısa zamanda iyileş reis o direkte patlayan şutlarını özledik:D

O zamanlar en azindan kaleye yönelen sut cekiyorduk vallah :D

Ben Hamit i severim, bugüne kadar da hep destek vermiştim, ama artik bu sakatligindan sonra surekli bir fayda saglayabilecegine inanmiyorum. Sezon sonuna kadar alabildigimiz maksimum katkiyi alip sezon sonu Almanya'dan bir takimla anlasmasini umut ediyorum.

GT-I9500 üzerinde Tapatalk ile gönderildi

Ya Munich'in geçmiş maçlarını özetlerine baktım bir kaç tane de.Hamit eskiden yavaş değilmiş böyle ya.Belinden dolayı mı yavaşladı bizde acaba bu kadar

Ya Munich'in geçmiş maçlarını özetlerine baktım bir kaç tane de.Hamit eskiden yavaş değilmiş böyle ya.Belinden dolayı mı yavaşladı bizde acaba bu kadar

bence yanlis antrenman

burak ts'de oynarken füze gibiydi bize geldi kaplumbaga gibi oldu

riera'ya baksana.. adam kosmuyor, sürünüyor resmen saha da

yeni kondisyoner insallah biraz patlama gücü yükler futbolculara

Geri
Üst Alt