#5 Hamit Altıntop

El freni . Kesinlikle kanatta oynatilmamali . Donerse Selcugun yerine oynar .

Forumda bir kaç defa "sakatlan da kurtulalım" tarzında yazılar okumuştum bir kaç ay önce. Herhalde bu "tarafatarların" bedduası tuttu. Artık oranıza buranıza kına yakarsınız. Görüyoruz o "işe yaramayan" Hamiti özleyenlerin sayısını şimdi. Adam ofansa katkı sağlamıyordu pek ona katılırım da,Ama takım içi balans ve defans için önemli biriydi.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Uzaktan şut özledim.Hiçbir atak girişimimiz yokken gol atamayacağımız aşikarken çıkıp uzaktan çakmaların takımı ateşleyen rakibi tedirgin eden seyirciyi coşturan şutlarını özledim

selcuk'un yerine koyardik ne guzel oynardi. Suan ki selcuk biraz salmis kendini, oyle gozukuyor. zaten kalitesi tartisilmaz selcukunda. Aydin'ida kanat oynatirdik. Bu adam kanat oynamamali. Bide hamit gazman topcular gibi degil, turklerin bence taktiksel olarak en iyi oyuncularindan birisi. Gaz ile bisey yaptiramazsin fakat Mancini gibi taktisyen bi hoca hamitten daha fazla verim alirdi. Isin garibi kamlumbaga hizinda olmasina ve kanatta oynatilmasina ragmen o kadar ilginctirki takimin komple sag tarafini kapatiyordu. Suan o bolgemiz koridor. Sol tarafimiz zaten otoyol olmus gelen geciyo giden geciyo

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 157
  • 7DyZS.webp
    7DyZS.webp
    37 KB · Görüntüleme: 246
  • images.webp
    images.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 163
Yok efendim Hamit o dönemin en iyi yerlisiydi, mutlaka almamiz lazimdi!

Ne güzel Fener alacakti, M.Topuz-Hamit sag kanati türk futbol tarihinin en kazma sag kanati olarak tarihe gecerdi.

Sonra biz alinca Kuyt'u 1 milyona aldilar.

Cok bilmisler sayesinde bilmem kac milyon euro zarar ettik.

Yok efendim Hamit o dönemin en iyi yerlisiydi, mutlaka almamiz lazimdi!

Ne güzel Fener alacakti, M.Topuz-Hamit sag kanati türk futbol tarihinin en kazma sag kanati olarak tarihe gecerdi.

Sonra biz alinca Kuyt'u 1 milyona aldilar.

Cok bilmisler sayesinde bilmem kac milyon euro zarar ettik.

Çok ilginç insanlarsınız.

Şimdi bu forumda önerilen x100 türkten 4-5 tanesi alınıp her zaman dediğim gibi bir halta yaramayınca da gelip aynı şeyleri söyleyip hem hocayı hem yönetimi eleştireceksiniz.

İş olsun diye işte.

Türk türk türk diye bağır, alınınca da niye aldın.

Şunu anlayın artık, sizin istediğiniz verimi verecek bir TÜRK yok yok yok.

Sezon başı alınmadı diye her gün konu açılan Alper'in oynadığı futboluda görüyoruz.

O hesap %100 sahtedir, Hamit'in okadar düzgün bir türkcesi yok gurbetci olarak.

imPARATOR un Galatasaraya attığı bir diğer kazık bu adama harcanan para 17 milyon Euro ,imPARATOR denen büyük futbol aliminin ısrarla istediği oyuncudur bay hamit..

30 yasinda ve onceki sezon 10 mac bile oynamamıs adama 17 milyon euroluk para harcatan t.d. ye imPARAtor denir .

Geri
Üst Alt