#5 Hamit Altıntop

Bir yenegi nasil yanlis bir katki maddesi kökten bozarsa. Bir takimi da sadece bir futbolcu tamamen bozabilir.

Selcuk formsuz olabili yedege cekilmesi gerekebilir. Ama Hamit bu formsuz Selcuk un bile tirnagi olamaz.

Selcuk formsuz mu ? adam ölmüs her top rakipbe de gitmez, bu selcuk benim icin ölmüstür dakika 11, chedjou ja kziyor bana niye top atiyorsun, drogbya ya yollasana 40 metrelik pasi havadan.

Hamit buna 40 ceker

Eğer ikinci yarı toparlanırsak fb yi yakalarsak, tekrar geri dönmesi bizi şampiyonluktan veya ikincilikten edebilir. Bu sezon Aykutta yok.

3-5-2 Eboue yerine iyi giderdi hemde yerli .Devamliligi ve Istikrari cok önemli.

Harbi Ne zaman dönüyor bu adam ya?

real madridde sakatlığı düzelene kadar geçenki süredeki maaşını almamıştı nerden nereye :rolleyes:

Melo-Hamit göbeği olsa fena olmazdı, Selçuk bu seneki performansıyla yedek kulübesin de oturması gerek.

Umarım sakatlıktan çok iyi döner ama zor görünüyor, uzun süre maç yapamamak ne kadar tecrübeli olursa olsun Hamit'i baya geriye atmıştır, fizik problemide vardır, bu sezon pek faydalanamayız gibi.

sağ bek yada savaşçı orta saha denenmeli sağ bekte oynayacaksa eboue öne çekilmeli.

ama şu da var , sakat değilken vücudunu döndürmesi 2 sn alırken şimdi 4 sn 'de bizi kanser eder.

Hamit çok cabuk yoruluyor, o tempoyu kaldiracagini sanmam.

N5

Bende sanmam ama denenebilir .Yazdigim gibi Devamliligi ve Istikrari cok önemli.Bunlar yoksa Hamit sadece O pozisyonda degil hic bir pozisyonda yüzde yüzünü veremez.

Zaten ,Insan Hamit icin su pozisyonda oynar bile diyemiyor.Tam bir Soru Isareti

Sol Kanat mecburi yabanci olmali .Ne yerli Sol Bek var nede yerli Sol Kanat

İlk devre maçlarını yeniden izlemeye başladım ve gözüme Hamit ilişti:)

Kim ne derse desin, takımdaki futbol bilgisi ve zekası bakımından nadir oyunculardan biri. Ciddi bir bel sorunu olması ve ağır tempo da oynamasını bir kenara bırakırsak, açtığı kaliteli ortalar, oyun içinde nerde durmasını bilmesi, takım savunmasını yapabilen ender oyunculardan biri olması ve sürekli insiyatif alıp topu hep ileriye oynaması(bazen bunu yaparken top kaybediyor ve herkes eleştiriyor, bazıları bunu yapmaktan bile aciz) onun bizim takım için önemli bir oyuncu olduğunun göstergesidir.

Hem geçirdiği sakatlık hemde yaşından dolayı bir kanat oyuncusundan beklediğimiz performansı gösteremese de, ben onu Melo'nun yanında yada lig maçların da Sabri'nin yerinde oynamasını isterim. Çok eleştirildi yeri geldi attığı hayati gol sonrası tebrik edildi ama sağlam bir Hamit bize çok katkı sağlar ve sağlayacaktır da.

Umarım rahatsızlığı tekrardan nüksetmez ve 2.yarı formasını alarak, en azından dönüşümlü oynayarak 4.yıldızımızı takmamız da payı büyük olur.

Bir an önce iyileş ve takımda ki yerini al Hamit....

Bu Hamit önceden cekilmiyordu. Simdi aylarca oynamamis, sakatliktan geri dönecek ... ilk 11'de hic ama hic cekilmez. Yedekte baslar umarim.

İlk devre maçlarını yeniden izlemeye başladım ve gözüme Hamit ilişti:)

Kim ne derse desin, takımdaki futbol bilgisi ve zekası bakımından nadir oyunculardan biri. Ciddi bir bel sorunu olması ve ağır tempo da oynamasını bir kenara bırakırsak, açtığı kaliteli ortalar, oyun içinde nerde durmasını bilmesi, takım savunmasını yapabilen ender oyunculardan biri olması ve sürekli insiyatif alıp topu hep ileriye oynaması(bazen bunu yaparken top kaybediyor ve herkes eleştiriyor, bazıları bunu yapmaktan bile aciz) onun bizim takım için önemli bir oyuncu olduğunun göstergesidir.

Hem geçirdiği sakatlık hemde yaşından dolayı bir kanat oyuncusundan beklediğimiz performansı gösteremese de, ben onu Melo'nun yanında yada lig maçların da Sabri'nin yerinde oynamasını isterim. Çok eleştirildi yeri geldi attığı hayati gol sonrası tebrik edildi ama sağlam bir Hamit bize çok katkı sağlar ve sağlayacaktır da.

Umarım rahatsızlığı tekrardan nüksetmez ve 2.yarı formasını alarak, en azından dönüşümlü oynayarak 4.yıldızımızı takmamız da payı büyük olur.

Bir an önce iyileş ve takımda ki yerini al Hamit....

Dediklerin dogru, fakat sag acikta ileri giderken el freni gibi oynuyor. Ve öyle top kayiplari var ki adamin, dönüp gol oluyor. O degilse cok tehlikeli pozisiyonlar yasiyoruz kalemizin önünde.

Baska bir mevki de denenmeli. Yoksa ayni senaryolar yine terkrarlanacak diye korkuyorum.

Hamit takim savunmasi icin cok önemli bir etkendi. Bunu göz ardi edemeyiz.

Bu Hamit önceden cekilmiyordu. Simdi aylarca oynamamis, sakatliktan geri dönecek ... ilk 11'de hic ama hic cekilmez. Yedekte baslar umarim.

Dediklerin dogru, fakat sag acikta ileri giderken el freni gibi oynuyor. Ve öyle top kayiplari var ki adamin, dönüp gol oluyor. O degilse cok tehlikeli pozisiyonlar yasiyoruz kalemizin önünde.

Baska bir mevki de denenmeli. Yoksa ayni senaryolar yine terkrarlanacak diye korkuyorum.

Kanatları Bruma/Hakan yap yada onlara benzer yetenekli genç oyuncularla. Hamit'i de Melo'nun yanına koy, en kötü Selçuk-Hamit dönüşümlü oynar yada sağ beke koy. Bence çok fayda sağlar.

Geri
Üst Alt