#5 Hamit Altıntop

Sakatlıktan sonra nasıl döner bilemem ama Sneijder den sonra uzaktan en iyi şut çeken futbolcumuz.Futbol zekası ve pozisyon bilgiside yüksektir.Orta sahanın ortasında Mancini onu değerlendirebilir.Hiçbir şey yapmasa bile Selçuktan daha iyi şut çeker en azından.

Hamit kanatta zaten oynayamıyordu boş yere 3-5-2 nn veya 4-4-2'ni kanatlarına düşünmeyin madara oluruz..Oynayabileceği tek mevki orta sahanın ortası bu ağır sakatlıktan sonra orada da yedekten fazlası olamaz gibi geliyor

Hamit'e iki farklı değişik sistemde de yer bulma olanağının az olduğunu düşünüyorum. Ama ben de kanatlarda oynatmayacağını düşünüyorum hocamızın.

Ben ümitliyim bu adamdan kim ne derse desin ... Selçuk çok kötü oynuyor sağ taraf sıkıntı bu iki bölgeye yerleşebileceği düşünüyorum..

Formda bi Hamit şu anki sistemde çok iş yapar, ama son halinden bi farkı olmayacağını düşünüyorum ben.

Hamit - sayet futbol oynayacak mecali kaldiysa - orta sahada Selcugun yaninda oynar

(son kupa macinda Emre'nin oynadigi mevkide)

El freni gibiydi adam az sollamazlardi lakin yine de severdik kendisini :(

şuan selçuk inanın oynadığı mevki tam da hamitin bölgesi , 5li orta sahanın sağ içi , sağlam dönerse selçuk da kendine gelebilir hamit sayesinde

Çeptalk

Latte-201100285611.jpg

Devre arası kampında, antrenman veya stadda hazırlık maçı izlerken, gören oldu mu?

bu sene sakatlanana kadar verim alamadık iyileştiğinde de pek fayda vereceğini sanmıyorum... umduğumuz gibi çıkmadı...

schalke maçında atttığı golden başka faydasını hatırlamıyorum...

açık kalp ameliyatından(!) sonra futbola dönmek kolay değil, bekleyelim daha..

sağlam hali ile el freniydi sakatlık sonrasını düşünemiyorum bu adama umut bağlamayın

takımın direncidir kendisi

Ne yaparak?!...Her top alışında sırtını rakibe yaslayarak mı?...Gol attığı Schalke deplasmanında, ikinci yarı takım tükenmişken birkaç atak kesmiş olması dışında tek bir icraatını söyleyemezsin, direnç anlamında...Eboue nin futboldan soğumuş halinde bile Hamit in muhteşem(!) performansının etkisi olduğunu düşünüyorum...Hamit' in başarılı olmasını çok isterdim, kendisini severim; olmadı, olacağı da yok, maalesef...

Geri
Üst Alt