#5 Hamit Altıntop

İyileşmiş aslan

adeleye bak bilmeyen her maç oynuyor sanır

B_3025030414c6b56ae842d23b4a822258.jpg

Sağ açıkta oynatmaya kalkarsa Mancini, yine aynı tas aynı hamam gider iş. Yaptığı tek şey oyunu yavaşlatmak, bir de 4 maçta 2 topu direğe vurmak olur. Göbekte alternatif olarak kullanılabilir. Ya da sağ bek bilmiyorum. Ama sağ açık kesinlikle oynatılmamalı artık.

NOT : 2008 deki Hamit'in artık olmadığını biliyoruz çünkü.

Sağ açıkta oynatmaya kalkarsa Mancini, yine aynı tas aynı hamam gider iş. Yaptığı tek şey oyunu yavaşlatmak, bir de 4 maçta 2 topu direğe vurmak olur. Göbekte alternatif olarak kullanılabilir. Ya da sağ bek bilmiyorum. Ama sağ açık kesinlikle oynatılmamalı artık.

NOT : 2008 deki Hamit'in artık olmadığını biliyoruz çünkü.

Hocamız Hakan, Ceyhun ve Sabri'den bile yararlandı. Hamit çok çok çok faydalı olacaktır. Roberto Mancini işini bilir ;)

3-5-2'nin 5lisinin sağında bir şey olursa olur yoksa pek bi şey beklemiyorum artık.

O mübarek sakalını yüzüme süreyim. Nihayet geri döndü şükür.

muthis sag ayagınlan yabıstırabilitesi olan bir tobcumuz kendisi en kötü oynadıgı macta bile bi bakmışsın 2 goal atmıs

Hirsli canla basla oynuyor eyvallah

Ama saha icinde futbol anlamda hic bir katkisini goremedik

Surekli sac bas yoldurdu

Sabri'den ne artisi vardi allah askina

Sezon sonu tesekkur edip yollanmali senelik 3,5m kazaniyor kazancinin yarisi kadar faydasi olmadi

şutları kaleyi buluyor ortaları kuş avlamıyor sabri gibi uzaktan bir şut çıkarıp her an skoru değiştirebiliyor. saç baş yolduruyor haklısın şanssızdı. aldığı parada bence fazla ama okonuyu yönetim bilir. sabri gibi meziyetsiz kenarda olacagına keşke hamit olsa

Ilk defa herkesle ayni antrenmani yapmis diye okudum, cok sevindim. Mancini iyilesirse ondan verim almasini bilir.

Neden önemli?

o Schalkeye karsi attigi goldan hariç takima hiç katki saglamadi.

geçen seneki beşiktaş maçı harikaydı 3-1 lik cluj maçında iyiydi geçen sezon toplam 8 asistdi vardı yanlış hatırlamıyorsam yani ortada hiç katkı sağlamama gibi bir durum yok ama beklentiyi karşılayıp karşılamadığı tartışması yapabiliriz o ayrı bir konu....

Hamit kendini cok iyi bakan bir futbolcu idolümsün Hamit yerli oyuncular arasinda.

Ceyhun'un yerine Selçuk'u daha geride oynatıp acaba Hamit'i Selçuk'un yerinde oynatabilir mi hoca? Selçuk deeplying play maker oynayabilir:)

Bence ceyhunun yerine umut selçuğun yerine hamit oynasın bunu selçuk hayranı olarak yazıyorum selçuk biraz kendine gelsin hamit i kimse beğenmiyor ama sağ açık bek libero defansif ofansif hem yerli mükemmel bir rotasyon oyuncusu olur ..

Özledim Hamit'in futbolunu. Ontivero'dan daha çok merak ediyorum performansını. İnşallah eskisinden daha iyi dönersin kadroya.

Geri
Üst Alt