#5 Hamit Altıntop

en cok elestirenlerden biriydim lakin gecen sezon oynasaydi kesin sampiyonduk yoklugunu asiri derecede hissettik

Hamit reyiz dönsün bir hele burada atıp tutanları kapak manyağı yapacak.

HTC One M8 - Onu gör, onu hisset.

inanıyoruz sana hamit bomba gibi dönüp bu sene bize azami katkıyı vereceksin direkten dönen toplarını bile özledim aslan parçası.

ilk senesi gayet iyi katki yapti kazik oldugunu dusunmuyorum schalkeye attigi gol fln

Hamit fizik gücü ve aklıyla oynayanlardan sağlığına kavuştuğuna göre katkı verecektir ümitsiz olmayalım

Hamit mi kaldi artikk

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

bu sene toparlan ve aldıgın parayı hak et sana ihtiyacımız var.

İlk transferi söz konusu olduğunda çok istedik. Hepimiz istedik. Fenerbahçe'yi değil bizi tercih etmesine çok sevindik.

Geldi olmadı. Real Madrid'te zaten fazla şans bulamamıştı. Bayern performansından da hep uzak kaldı.

Zaten çok gol atan bir oyuncu değildi ama atacağı gollere de direkler izin vermedi.

Geçen sezon sakattı ama bu sene geri dönüyor şimdi. Belki yine iyi oynamayacak. Sadece bazı özellikleriyle kısıtlı bir katkı sağlayacak. İlk 11'e yerleşemeyecek. Bunlar olabilecek ve yüksek ihtimalli şeyler. Ama o kadar çok istiyorum ki başarılı olmasını. Vay be adam kendine geldi dememizi gerçekten çok istiyorum.

Bir taraftar olarak böyle düşünmem kulübüme zarar verebilecek bir durum olabilir ama adam çok iyi ya. Kötülük düşüneceğine ihtimal veremiyorsun. İster istemez kanın ısınıyor. Umarım bütün güzellikler onu ve Galatasarayımızı bu sezon bulur inşallah.

Hamit şampiyonlar liginde her maçta iyi oynamıştı yalnız böyle bişeyde var. Şampiyonlar liginde katkı yapar yine. Bi de bitti yorumlarına vs. katılmıyorum. Hamit çok dayanıklı futbolcu kendine geleceğine eminim bu sezon.

Futbol hayatı reel olarak bitmiş rezil olmadan bırakmalı futbolu. O güzelim kariyere rezil olmak hiç yakışmaz. Bırak be Hamit

Hamit bize geldiginde 2 sene önce bile temposuz bir oyuncuydu. Artik iyice bitmis.

Sağ bek denmez artık, öyle umuyorum yani göz var nizam var .

Max Sağ iç olabileceğini artık herkes anladı

Geri
Üst Alt