#5 Hamit Altıntop

Herkes saçma sapan melo geldiğinde selçuk kesilmeli diyor.melo bu sene selçuk'tan iyi mi ki selçuk'u kesiyor? Selçuk aylardır takımın en istikrarlı topçusu, net. 2-3 ay oynamayıp,ameliyat geçiren bir futbolcu sakatlıktan yeni çıkmışken nasıl oluyorda mevkisinde iyi performans gösteren oyuncuları kesebiliyor?Hakkaniyetli olunacaksa eğer;selçuk ya da hamit'in performansında net bir düşüş gözlemlenilmediği sürece melo bu sezon ilk 11'i unutsun.

Son düzenleme:
Melo ne yapıyordu ki Selçuk'u kesecek? Adil olunacaksa Melo ne Selçuk'u ne Hamit'i kesebilir.
Bel fitigi ile oynadigini unutmamak lazim.

Sakatligindan önceki halindeyse kesinlikle haklisin lakin saglam ve hazir bir Melo ikisini de cok rahat keser. Savunmaya cok katkisi olur. Durumu nasil olur bilmiyorum.

Yanliz benim korkum su. Melo döndügünde Hamza Hoca'nin ücünü de bir arada oynatma adina sacma sapan islere girmesi. Ne bilim belki 3lü orta sahaya gecer, Sneijder'i sola ceker Yasin'i de saga. Böyle birsey kesinlikle olmamasi lazim, takim bundan cok zarar görür.

Hoca cesaretli olmali, gerekirse biri yedekte oturacak. Hakeden oynasin.

Geçmiş sayfalarda bu adamın selasını verdim,sahipsiz gitmesin diye gömdüm nolduysa 2-3 haftadır hortladı, tabi bu 3 sezon yattığını değiştirmez kalkıp bir iki haftayla bu adama umut bağlayamam bekleyip göreceğiz.

Bel fitigi ile oynadigini unutmamak lazim.

Sakatligindan önceki halindeyse kesinlikle haklisin lakin saglam ve hazir bir Melo ikisini de cok rahat keser. Savunmaya cok katkisi olur. Durumu nasil olur bilmiyorum.

Yanliz benim korkum su. Melo döndügünde Hamza Hoca'nin ücünü de bir arada oynatma adina sacma sapan islere girmesi. Ne bilim belki 3lü orta sahaya gecer, Sneijder'i sola ceker Yasin'i de saga. Böyle birsey kesinlikle olmamasi lazim, takim bundan cok zarar görür.

Hoca cesaretli olmali, gerekirse biri yedekte oturacak. Hakeden oynasin.

Bu seneki Melo için konuştum ben.

Zaten Melo'nun bu sene bir daha tam performans oynaması zor gibi.

Cok iyi top oynuyor nazar degmesin, bu kadarini hicbirimiz beklemiyodu herhalde. Meloyu aratmadi.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fazla övmeyelim sakatlanacak diye korkuyorum. :(

Şu an son 4-5 haftada en istikrarlı iyi performans veren isim konumunda. Ha 10/10 mu değil ama 7/10'luk reytingi var.

Sneijder bile bir yarı 4 bir yarı 10'luk oynuyor ama Hamit stabil 7'sini koyuyor sahaya.

2008 yazından sonra izlediğim en iyi Hamit.

Aslanım

Sent from my iPhone using Tapatalk

melo top kapmasini becere biliyor ve hamitle de bu konuda cok iyi oldugunu gösterdi. selcuk bunu yapamiyor.
takim savunmasinda önemli bir isim melo ki hava toplarinda cok iyi duran toplarda savunma anlaminda.
melo dikine gide bilen bir oyuncu zaman zaman topla birlikde.
oyunu kanatlara dagitma becereside var.
bazen disiplinden kopmalar yasiyor geriden oyun kurarken.

selcukun yerine melo olmali diyen birisiyim de. nedenini yazayim dedim

Çok iyi oynuyor nazar değmesin.Melo gelince Selçuk,Melo,Hamit 3 lüsünü kurmak lazım orta sahada.Böylece savunmadaki verdiğimiz pozizyon sayısıda azalacaktır.

Hamitin futbol zekasina hayranim vucut calim mi en iyi yapan türk oyuncu bence.

Melo form tutamaz zaten mecbur kalınmazsa Hamit Selçuk ikilisi oynar maçların çoğunda 2-0 olunca ortaya Meloyu alır maçı tutarız ayrıca :d

Hamit bildigin Alonso olmus. Helal olsun vallahi

2li CMLi sistemde, 1 oyuncu defansif olur. (oyunun ofansif yönünde iyi tabikide, özellikle pas ve oyun kurmada) Avrupada tek yönlü ön liberolarin dönemi bitti. Diger oyuncuda, pasör ve yaratici CM olur. Melo ve Selcuk ideal 2li. Melonun 2.bölgeden 3.bölgeye top tasimasi, dikine oynamasi önemli. Fakat o toplarin kaci gol pozisyonuna dönüsüyor. Cok azi. Birde bu acidan bakilmali. Selcuk gibi oyun görüsüne sahip olan dünyada cok az oyuncu var. Melo eger daha önde oynarsa, eski pozisyonunda buldugu bos alanlari bulamaz.

Melo duzelip Hamit'i keserse Hamzayi kitirkitir dograrlar..

adam suanda reis modunda

2li CMLi sistemde, 1 oyuncu defansif olur. (oyunun ofansif yönünde iyi tabikide, özellikle pas ve oyun kurmada) Avrupada tek yönlü ön liberolarin dönemi bitti. Diger oyuncuda, pasör ve yaratici CM olur. Melo ve Selcuk ideal 2li. Melonun 2.bölgeden 3.bölgeye top tasimasi, dikine oynamasi önemli. Fakat o toplarin kaci gol pozisyonuna dönüsüyor. Cok azi. Birde bu acidan bakilmali. Selcuk gibi oyun görüsüne sahip olan dünyada cok az oyuncu var. Melo eger daha önde oynarsa, eski pozisyonunda buldugu bos alanlari bulamaz.

selcukun görevini zaten melo degil hamit üstlene bilir diye düsünmüsdüm. ama o uzun araya giden paslari yapamaz hamit. sneijder bile yapamiyor onu.
tuhaf ayarliyor topun hizini. back flip türü vuruyor topa büyük ihtimalde . blliardo oynayanlar bilir ne demek istedigimi.

Geri
Üst Alt