5 Sene Sonrası Kendinize Mesaj Bırakın (7 Mart 2020 Uplanacak)

5 sene sonra bodrumda yasamiyorsan
yaziklar olsun sana

5 sene sonra hala yaşıyorsan
yazıklar olsun sana
vakit tamamdır

7 Mart 2020'de otomatik mi up olacak ?

Yoksa, bir vatandaşın aklına gelirse mi ?
İkincisi ise, unutulma ihtimali çok yüksek :)

3 yıl içinde foruma bir mücahit üye olacak. bu üye istihbarat ve gerilla savaşlarında diğer üyelerden çok daha üst düzey bilgilere sahip olacak.

forumdaki karşı saldırları bertaraf edecek ve 2020 yılında forumu satın alacaktır.

bu kehanet gerçekleştiğinde forumda serkan şafak, can büyük ve melih sönmez isim değiştirerek, isimlerini mücahit, enver ve ismail yapacaklar..

şaka gibi 2015 yılında attığım postta bakın :eek::eek::eek::eek::eek:

Zirt pirt isim degistiriyorsunuz kafam karisiyor ula. Soyle Guzel Guzel takilin iste. Sayenizde birinin yazi yazmasindan kim oldugunu ogrenecek kadar ilerlettim olayi :D
Ben değiştirmedim :) Zaten bu da finali oldu :) Bu arada sen de hakkını helal et fatih benimki varsa helal olsun hayırlı bayramlar

Ben değiştirmedim :) Zaten bu da finali oldu :) Bu arada sen de hakkını helal et fatih benimki varsa helal olsun hayırlı bayramlar
Helali hos olsun rengim, lafimi olur

Ama gitme, kal... Ben senin cogu yazilarini begenerek okudum ve sayende bilmedigim bayagi birseyler kaptim (insaAllah anlattiklarin dogrudur yoksa valla bende arkadaslara anlatiyorum, vebali sana :D)

Helali hos olsun rengim, lafimi olur

Ama gitme, kal... Ben senin cogu yazilarini begenerek okudum ve sayende bilmedigim bayagi birseyler kaptim (insaAllah anlattiklarin dogrudur yoksa valla bende arkadaslara anlatiyorum, vebali sana :D)
Tabii ki kap, sportif aş, divanlar, kurullardan aktarıyordum mali durumları, tarihi olayları da kitaplardan alıntılıyordum

Fikir başka bir forumdan alınma.. Teknik olarak mümkünse , arşivde silinip gitmeyecekse ilk mesaj benden :

Umarım Yarın Fener'e koyarız. ( koyamadık 1-0 yenildik )
5 sene içerisinde Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırabileceğimizi sanmam ama en azından çeyrek finali tekrar görürüz diye ümit ediyorum. ( 2 sene vakit var ben fathi hoca'ya güveniyorum , çeyrek final için iyi yoldayız. )
İnşallah 1 çocuk daha sahibi olurum ( kız olursa güzel olur - çalışmalara ara verdik gibi ) ve bu zaman diliminde İstanbul'a geri dönüp Arena'da yerimi almışımdır. ( ohhoo ..na bile koyduk , şampiyonluk turu attık :)
He bir de şu başımızdakiler defolup gitmişlerdim umarım .. (dursun için allah bin şükür ama diğerleri için pek ümidim yok )

evet biraz güncelleme yapalım , iyi yoldayız :)

Geri
Üst Alt