Satılmış herif. Ulan hepiniz paranın köpeği olmuşsunuz. Neymiş hoca ile mertens tartışmış ama nedenini sadece onlar biliyormuş.

Ulan sen nerden biliyorsun o zaman kavga ettiklerini?

tepkiler gelince attığı twitti silmiş...

editt: silmemiş duruyorr. :mad::mad::mad:

Satılmış herif. Ulan hepiniz paranın köpeği olmuşsunuz. Neymiş hoca ile mertens tartışmış ama nedenini sadece onlar biliyormuş.

Ulan sen nerden biliyorsun o zaman kavga ettiklerini?

Götten uyduruyor yav.
Sosyal medya kamillerini geçen hafta forumda yemlemeye başladık burda haber var diye önce twittere taşıdılar bunun gibiler de ordan burdan duyduğunu bilgi diye aktarıyorlar.

Beinde görevliyken de hakkımızı savunmazdı

Götten uyduruyor yav.
Sosyal medya kamillerini geçen hafta forumda yemlemeye başladık burda haber var diye önce twittere taşıdılar bunun gibiler de ordan burdan duyduğunu bilgi diye aktarıyorlar.
Uydurduğu kesin de para için fenerin köpekliğini yapıyor. Kusura bakmasinlar böyle galatasaraylinin ben içine edeyim.

Efsanelerden gol yemeye devam biz

Tugay hiçbir zaman GS efsanesi olmadı ve olmayacak ta

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Efsane iken kestane olmayı seçenlerden biri de bu vatandaş. Kendi tercihi, keyfi bilir.

Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.. Ama burada paylaşırsam gg.

Drogba hadi neyse de, sen Galatasaray'da Tugay Kerimoğlu olmuşsun. Sana yakışan bir davranış mı? Bundan sonra buna değiş de Galatasaraylı diye televizyona çıkaranlara kızmak lazım.

Havan burunlu çakma Laz Ziya!

Bakınız sevgili Galatasaraylılar; Galatasaray'ın UEFA kupasını aldığı ve efsane başarılar elde ettiği dönemde ezkaza futbol topunu dürtmüş her adama klüp efsanesi çekmeyi bırakınız. Ki Tugay zaten o dönem çoktan takımdan ayrılmıştı. Tugay gibi bu sporun profesyoneli olup da bu işten para kazanmış ve hala kazanmaya devam eden birinin sen ben gibi futbola duygusal bakma zorunluluğu elbette yok. Ama TV ekranlarında zaten pek az olan Galatasaray kontenjanını işgal edip eski 'takımına' fayda sağlamak şöyle dursun tam tersi zarar vermesi ve üstelik bu işten çıkar sağlaması kanıma dokunuyor.

Siz renktaşlarıma tavsiyem bireylere gereğinden fazla değer yüklemeyi bırakmanız ve cemiyetin tüzel kişiliğine önem vermeniz. Tikeller tümele katkı verdiği ölçüde değerlidir. Konumuz özelinde bu tümel de pek tabi ki GALATASARAY'dır.

Şeyi de anlamadım.
Herif hadi bizim altyapımızdan çıktı trabzondan aldık altyapıya diyelim.
Biz
+1 sene kaldığı Rangers efsanesi
+8 sene kaldığı Blackburn totalde 3 takımın efsanesiymiş gibi geziyor herif.
En komiği de Rangers ile yıllarca başarıdan başarıya koşmuş gibi davranıp atlaması.

Dayı Ziyech 2 sene kaldı bizde efsnesiyim diye gezmiyor hatırlatayım.

Bunun yaşında da bir problem var ha. 87'den 2009'a kadar insan Prof nasıl futbol oynar lan.
Herif 40 yaşına kadar aktif futbol oynamış oha.
Premier lig ne boktan ligmiş lan. 40 yaşında herif 20 sene önce futbol oynuyormuş

Şeyi de anlamadım.
Herif hadi bizim altyapımızdan çıktı trabzondan aldık altyapıya diyelim.
Biz
+1 sene kaldığı Rangers efsanesi
+8 sene kaldığı Blackburn totalde 3 takımın efsanesiymiş gibi geziyor herif.
En komiği de Rangers ile yıllarca başarıdan başarıya koşmuş gibi davranıp atlaması.

Dayı Ziyech 2 sene kaldı bizde efsnesiyim diye gezmiyor hatırlatayım.

Bunun yaşında da bir problem var ha. 87'den 2009'a kadar insan Prof nasıl futbol oynar lan.
Herif 40 yaşına kadar aktif futbol oynamış oha.
Premier lig ne boktan ligmiş lan. 40 yaşında herif 20 sene önce futbol oynuyormuş

Tugay hakiki ciğersiz bir oyuncuydu. Anomali denir ya, kondisyon anlamında hiç normal bir herif değildi. Adam 38-39 yaşında bile 1 ay sakatlıktan çıktıktan sonra 80 dakika aynı şekilde oynayabiliyordu.

Herkes 2000 kadrosunu sayar ancak o kadro 98-99 sezonundan daha iyi press yapamıyordu, bi tık kalite düşmüştü bunun sebebi de Tugay'ın olmamasıydı.

Gs alt yapısından önce tjk alt yapısına girmeye yeltenmiş kral sanırım

Geri
Üst Alt