böyle boş beleş herifleri elemek lazım artık gs sırtından polyanacılık oynayarak para kazanıyorlar, kimse size şikecilerin eskileri gibi amigo olun demiyor ama dürüst olun gerektiği yerde tepkinizi gösterin diyor.

böyle polyanıcılık oynayıp sonra ekran karşısında vefa filan diye ağlıyorsunuz. yazık.
imza

kestane vitrini genişliyor mancini zamanı notunu vermiştik

Tugay Kerimoğlu: "Ben sevgiyi tercih eden, sevgiyi paylaşmayı bilen ve hiçbir zaman yolundan şaşmayan bir karakterim. 25 yıl önce benim Avrupa'daki hayat hikayem başladığında Blackburn'de devam etti. Buralara gelmemdeki en büyük sebebinde Galatasaray'dır. Dün akşam linç vardı. Ben milli duygulara bağlı olan, bir şeyleri şekillendirmeye çalışan bir karakterim. (TRT Spor)

Tugay Kerimoğlu: "Ben ülke gururunu her zaman ön planda tutan bir insanım. Sevdiğim çok bir güzel söz var. Eşyaları aldığınız yere, insanları da hak ettiğiniz yere bırakmanız lazım. Allah herkesten razı olsun. Hayat hikayemi şekillendirdim. Herkesin canı sağ olsun. Allah kimsenin yoluna taş çıkarmasın." (TRT Spor)

Rahatsız olmuş king.

Tugay kardesimiz Özetle demiski parayı veren düdüğü çalar, ali bey çok para verdi bende onlara sıyırdım demis

Tugay Kerimoğlu: "Ben sevgiyi tercih eden, sevgiyi paylaşmayı bilen ve hiçbir zaman yolundan şaşmayan bir karakterim. 25 yıl önce benim Avrupa'daki hayat hikayem başladığında Blackburn'de devam etti. Buralara gelmemdeki en büyük sebebinde Galatasaray'dır. Dün akşam linç vardı. Ben milli duygulara bağlı olan, bir şeyleri şekillendirmeye çalışan bir karakterim. (TRT Spor)

Tugay Kerimoğlu: "Ben ülke gururunu her zaman ön planda tutan bir insanım. Sevdiğim çok bir güzel söz var. Eşyaları aldığınız yere, insanları da hak ettiğiniz yere bırakmanız lazım. Allah herkesten razı olsun. Hayat hikayemi şekillendirdim. Herkesin canı sağ olsun. Allah kimsenin yoluna taş çıkarmasın." (TRT Spor)

Rahatsız olmuş king.
Karakterine sokiim!

Rahatsız olmuş king.
eleştiriyi yiyince herkes vatan millet edebiyatına başlıyor.. Bu milleti böyle otlatıyorlar hep zaten
konu ne , sen ne anlatıyon beaabi...
aman suya sabuna dokunma sen....

Şanlı Galatasaray tarihinde yeri yok. Gs aleyhine her gün yalan konuşan bir şahıs ile mutluluklar. Galatasaray yorumlayi da bıraksın. Fatih Terim sarraf, yine biliyor kimin gerçek Gsli olduğunu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaypak kaypak adamlar. Şöyle bir sezonda şu cümlelerle kendini açıklamaya çalışarak camiasız kalmaya değmezdi. Uzun zamandır anlayamıyorum Tugay'ı ben zaten. Alanya maçında Boey atılınca da saçma sapan şeyler söylüyordu TV'de.

Tugay Kerimoğlu: "Yaşanan problemler içerisinde adımın geçmesi çok çirkin. Hiçbir zaman da bunun içinde olmayı düşünmedim. Bundan sonra da olmayacağım. İnsanların düşüncesine saygı duyarım. Seven var. Sevmeyen var. Ancak benim bakış açım milli dava. İyi bir Atatürkçüyüm. İnsanlar istediğini söyleyebilir. Bugün burada Rangers-Fenerbahçe oynayacak. Ben buna milli dava olarak bakıyorum." (TRT Spor)

Duygusala bağladı.

Yorum yapmayacaktı ama fenerli yavşak İlker açtı konuyu kaşıdı zorla.

Tugay Kerimoğlu: "Yaşanan problemler içerisinde adımın geçmesi çok çirkin. Hiçbir zaman da bunun içinde olmayı düşünmedim. Bundan sonra da olmayacağım. İnsanların düşüncesine saygı duyarım. Seven var. Sevmeyen var. Ancak benim bakış açım milli dava. İyi bir Atatürkçüyüm. İnsanlar istediğini söyleyebilir. Bugün burada Rangers-Fenerbahçe oynayacak. Ben buna milli dava olarak bakıyorum." (TRT Spor)

Duygusala bağladı.

Yorum yapmayacaktı ama fenerli yavşak İlker açtı konuyu kaşıdı zorla.
Atatürk'ün Türkiye'sinde Mourinho gibi ulusu aşağılayıcı cümleler kuran keresteler iş yapamazdı.

Bizim tayfa zaten pek yalama işlemi yapmaz bizi ,duruşumuz medyada da bellidir
Açıkcası bana normal gelen şeyler bunlar
+kişilik daha önemlidir ,bizi medyada temsil edenlerden yalakalık yapmasını bekleyemem ama avrupa maçında ekranda yargı dağıtmasını da yadırgamam.

Duygusala bağladı.
milli dava diye camiana her gün olmadık laflar söyleyen takım arkadaşına maymun diyen adamla bi zahmet yanak yanağa poz verme, verirsen de ağlanıp ajitasyon yapma vatan millet blackburn diye..

Fenerbahçe'yi destekleme diyen yok, Galatasaray teknik direktörüne saygısızlık yapan biriyle o fotoğrafı verirsen ne olmasını bekliyorsun. Hadi geçin bu işleri Atatürkçü vs ne alaka.

Bi karın ağrısı var yıllardır çözemedim. Altından bişey çıkar kesin.

Geri
Üst Alt