iyi oldu göt ağrısı başlamış bundan sonra kapıdan içeri sokmayın bu haini

Bu saatten alexle dost olup tumerle arkadaş olup devamını da getirse hatta umurumda bile olmaz artık

Milli duygu mu bu? Yeme bizi tugayy.
Sanki milli maç var gibi sarmas dolassin mourinhoya.
Utan birlikte forma giydigin arkadasina maymun diyen turk insanlarini kucuk goren bir orulun koynuna girmis siritiyorsun.

Git kime yalakalik yapiyorsan yap. Bize ne sen nede drogba lazimsin. Yeterki boyle karakterinizi belli edin.

YouTube da manyağın biriyle arda turan mi daha başarılı olmuştur tugay kerimoglu mu diye bi tartışmanın içinde buldum kendimi. Herif tugay in Avrupada daha başarılı olduğunu iddia ediyordu. Herhalde Tugayın kuzeni falandı. Kuzenide olsa böyle saçma bisey söylenmemeli ulu orta.

Bana göre hıyar ağasının önde bayrak taşıyanı

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkıșan hep Atatürkcü oldugundan bahsediyor. Aga birak bidaha bu Galatasarayda cayci bile olamazsin

YouTube da manyağın biriyle arda turan mi daha başarılı olmuştur tugay kerimoglu mu diye bi tartışmanın içinde buldum kendimi. Herif tugay in Avrupada daha başarılı olduğunu iddia ediyordu. Herhalde Tugayın kuzeni falandı. Kuzenide olsa böyle saçma bisey söylenmemeli ulu orta.

Bana göre hıyar ağasının önde bayrak taşıyanı

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ülke futbolu o kadar boktan ki premier ligin orta sıra takımlarinda oynamış adamı bizim ulkedekiler dışında kimse bu kadar övmezdi zaten.500 tane adam var bu şekilde 5 büyük ligde sıradan takimlarda 5-6 sene oynamış sıradan oyuncular.Herhangi bir yerde zaten 6-7 sene avrupada boktan takımlarda oynamış adam bizim tarihimizin en kariyerli oyuncusu deseler insana gülerler bir de yani.Ne ilginç kafalar var

3. DAKİKADA AMRABAT'IN MÜDAHALESİ PENALTI MI?
Tugay Kerimoğlu: "Geçen haftaki Torreira'nin müdahalesine benzer. Doğru karar."

DURAN KIRMIZI KART GÖRMELİ MİYDİ?
Tugay Kerimoğlu: "Sarı da olsa, kırmızı da olsa bir şey diyemem."

Ya neden rezalet bir masada yorumcu oluyorsun ki, ihtiyacin mi var gercekten.

ulan o cv ile sen ingilterede nasıl hoca olamadın Tugay? Yani nowspor da öyle bir kadro kurmuş ki GS'lisi bile ifbliler tarafından sahip çıkılan bir tip. Tugay soft ve yönlendirillebilen bir GSli diye o koltukta oturuyor. Diğer isimlere bak Volkan Demirel, febeli asker kaçağı Tümer ve febeli Ersin Düzen Tugay cuk oturmuş bu ekibe bu programı izleyenin aklına ben!!

git bi anadolu ekibinde calis serefinle tugay

sözde GS li kimliginle sacma sapan degerlendirmeler yapip düzenli olarak kendine sövdürecegine..

Geri
Üst Alt