Türkiye'de beyefendi olmak yaramıyor hoca. Çirkef olacaksın öylesi makbul burda.

Saha kenarında birşey yapmasını beklemek saçma. Benim esas merak ettiğim saha dışında ne gibi şeyler katabiliyor? Mancini'ye kadro seçimlerinde yardım ediyor mu, oyuncular hakkında görüş belirtiyor mu, ben bunları merak ediyorum. Görüntü itibariyle etmiyor. Veya şu an ki durum yardım ettiği, görüş bildirdiği hali ise o zaman tam bi skandal.

Benim için büyük hayal kırıklığı oldun maalesef.Hocayı çok yalnız bırakıyorsunuz,ne zaman kameralar sana dönse elin çenende çaresizce oturuyorsun,beklentim büyüktü ama olmadı.Hagi döneminde takım kötü ondan böyle pasif kalıyor diyordum ama hala atamadın pasifliğini.

saha kenarında ümitle hasan kadar aktif değil saha dışında oyuncularla ilişkileri ümitle hasan kadar mükemmel değildir sanmıyorum geriye bir teknik taktik tecrübe üstünlüğü kalıyor bunlarıda takıma ne kadar enjekte ettiğini bilemicem ama ben tugay'ın galatasaray'a hoca olmasını herzaman isterim faydalı bir ELEMAN...

Bence Tugay' ı kulüp yanlış kullanıyor. Yrd. TD. Değilde İngiltere alt liglerini takip eden bir scout görevi verilebilirdi. Malum İngiltereyi bilen ve orada sevilen biri.

Maç içerisinde 1-2 defa gösteriliyor zaten, oturduğu, düşündüğü bir an denk geliyor ve burada Tugay vasıfsız, etkisiz vs sonucuna varılıyor.Yahu bu adamlar bütün hafta takımla antreman yapıyor, o sırada düşüncelerini paylaşıyorlardır.Herkes kenarda dikkat çekmek için abartılı hareketler yapmak zorunda mı?

Tugay Mancini'yi hiç uyarmıyor mu?Uyarsa sen nasıl göreceksin, duyacaksın?İsterseniz 90 dakika Tugay'ı gösteren bir kamera koysunlar uyarılarını da stad hoparlöründen yapsın.

Maç içerisinde 1-2 defa gösteriliyor zaten, oturduğu, düşündüğü bir an denk geliyor ve burada Tugay vasıfsız, etkisiz vs sonucuna varılıyor.Yahu bu adamlar bütün hafta takımla antreman yapıyor, o sırada düşüncelerini paylaşıyorlardır.Herkes kenarda dikkat çekmek için abartılı hareketler yapmak zorunda mı?

Tugay Mancini'yi hiç uyarmıyor mu?Uyarsa sen nasıl göreceksin, duyacaksın?İsterseniz 90 dakika Tugay'ı gösteren bir kamera koysunlar uyarılarını da stad hoparlöründen yapsın.

[attachment=5459:image.jpg]

Böyle acaip hareketler yapmasini bekliyorlar Tugay'dan.

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 199
Ekli dosyayı görüntüle 8698

Böyle acaip hareketler yapmasini bekliyorlar Tugay'dan.

yada böyle :D Severim Hasan Sas'ı yanlıs anlama olmasın. :)

25323_6937_21112012_3.jpg

Saklabanlik yapacak bir adam degil Tugay. Yardimci tdlerden saklabanlik bekleyenler icin uzgunum ;)

[attachment=5460:image.jpg]

Bu eleman'in karakteri sifir,kime cekmis acaba:rolleyes:

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 253
İleride tek adam olacak inş.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Geri
Üst Alt