kac yildir Ingiltere de oynadi, adamlari sogukanligina hayran kaldi, üstüne burda herkesin taktir ettigi Ferguson bile övdü bu adami defalarca, bize gelince de bu adam da is yok, ziplamiyor filan yani bundan bisey olmaz gibi yorumlar cikiyor...
TD zaten cool kalmali, önemli gol atarsin filan baska bisey, ama her hareket hasan sas gibi mi olsun ? Hasan Sas in ne kadar sahtekar bir insan oldugunu aslinda herkes gördü, ben onu futbolu biraktiktan sonra birdaha sevemedim, oysa futbolcu olarak okadar sevimli birisiydi, ama para kesilince camia ya laf atip durdu, cünkü artik para baska yerden gelince, önemi kalmamisti, sanki biz dedik ona yük kilo ol ve hep ayni harektei dene, oysa bülent abisi bile yüz kilso ile forma bile veriyordu... bunlarin yüzünden zaten bu günlere düstük, hep abi lazigm hep aga lazigm diye diye takimi yillardir böldüler, yabanci gelince, ve Drogba gibi herkes ondan korkan adam olmayinca, kolay is buldular. Tamam Harry Kewell sempatik, Baros da öyle, onlar herkes ilen konusmaya calisan insanlar, ama Elano gibi adamlarda geldi, daha sessiz daha sakin, hemen öyle cana yakin adamlar degil di, ve hemen dislandilar, bunlar gercek olaylar. Hasan dan sonra Servet ve Arda cetesi vardi, ondan önce de bi Bülent ve Hakan Sükür cetesi, cünkü ikisi birbirinden nefret ediyorlar nedeni bilmiyorum... ama iste ozamanin yabancilar daha uyumluydu, Hagi Drogba gibi, kimse den laf yedirtmez, yedirtir, Taffarell hep sempatik, Popescu da sevimli ama sert adamdi.
O yüzden inadina Tugay Kerimoglu, yillardir adam bizi Ingiltere de temsil etti, bi TD bunu Milli Takima 2002 den sonra cagirmadi, sanki bide 40 tane lejoner var da, bunu begenmedik, hep Terim efendinin üvey p.ci emre oynasin diye, rezil etmislerdi bide bizi isvicre macina, hala kaptan hala milli takim, ve yine hala ayni TD.