Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya kardeşim, ne zaman yardımcı antrenör olsan takım şarampolden yuvarlanıyor resmen. Sana da suç bulmak ne kadar mantıklı bilmem de, bunca saçmalığa hiç mi sesin çıkmıyor anlamıyorum ki? Ya çok iyi niyetlisin, ya da bahtsız bedevisin, çözemedim ben seni.
Karşılaşma öncesi Mancini'nin yardımcısı Tugay Kerimoğlu maç kadrosu kurulurken Mancini'ye " Bursaspor maçı kadrosunu koruyalım, çok fazla değişikliğe gitmeyelim." dedi. Ve Mancini'nin maça Yekta yerine ilk 11'de Ceyhun ile başlamasına tepki gösterdi.
Maç başladıktan sonra saha içerisinde sinirli ve agresif bir tavır içerisinde olan Tugay Kerimoğlu'nun gerginliği bu durumdan kaynaklandı.
Muhakkak ki bazı şeyler Tugay'ında içine sinmiyordur da sesini çıkaramıyordur dili mili vardır diye yardımcıdır zaten,benim şaştığım ortasaha için über futbolcu yeteneklerini bizim ortasahalara nasıl aşılayamadığı-gelin bi iki hareket göstereyim demiyor musun yahu ya da galba bizim futbolcular çok dik kafalı nasıl bir şeyler katmazlar.
takım kötü olunca bir anda hocaya laf atanlar vardı ama ne zaman takım galip kimse birşey yazmıyor umarım hocanın değeri anlaşılır. Hasan Şaş gibi şovmen değil hiç konuşmuyor sadece işini yapıyor.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.