Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Cevap: #50 Engin Baytar
Halit abi pardon
Sen kimsin ki böyle triplere filan giriyorsun.?
Halit abi pardon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kimsin ki böyle triplere filan giriyorsun.?
Yapmak istediğimiz şey tamam da Engin'in onu yapmaması gerektiği konusunda hepimizin mutabık olması gerek.
Savunmak cidden yanlış.
Bugün o kırmızı karttan sonra fb kazansaydı eğer şuan buradaki savunan kişiler ilk olarak buraya girip küfür ederdi.
İyi gün taraftarımısınız bu hareket affedilecek bir hareket değil , ki Engin en sevdiğim yerlidir demişimdir bu konuda kaç defa buna rağmen bugün tiksindirdi beni.
Bu adam sırf hakeden bir köpeği tartakladı diye silinecekse ben daha birşey diyemiyorum cidden.
Hele 10 maç 7 maç gibi cezalar söyleniyor ki bu ülkede IRKÇILIK 3 maç ceza aldı, ŞİKE ve TEŞVİK ise cezasız kaldı..
Son olarak da Baytar'ın yerinde Melo olsa bu tepkinin yarısı bile verilmezdi.(Bknz. Melo'nun Riera'yı dövmesi)
Basının etik, fair-play ve Galatasaray ruhu türü yalan ve sahtekarlık kokan söylemlerinin gazına gelip bir çırpıda silmeyin bu adamı.
Engin Baytar candır.
Bugün o kırmızı karttan sonra fb kazansaydı eğer şuan buradaki savunan kişiler ilk olarak buraya girip küfür ederdi.
İyi gün taraftarımısınız bu hareket affedilecek bir hareket değil , ki Engin en sevdiğim yerlidir demişimdir bu konuda kaç defa buna rağmen bugün tiksindirdi beni.
Emin ol savunmaya devam ederdim kendi adıma söylersem eğer.