#50 Engin Baytar

Bu adama ozel başlik acasim vardi ama ugrasmiycam..

Melo alinmazlen bir cok arkadas saatli bomba juve'de yaptiklari ortada vs diye zirvaladi..

Onlara dedimki.. Melo bu sene kac kirmizi yedi?

Onlara dedimki: Elimizde Engin Baytar var dedim kontratli futbolcu dedim asil saatli bomba odur dedim, onun kaleciye attigi kafayi ne cabuk unuttunuz dedim, o adam saatli bomba degilde, Melo'mu saatli bomba dedim..

Melosarayli oldum..

Caniniz sagolsun..

Ama sunu unutmayin Hamit felan hikaye Selcugun Selcuk gibi oynamsini saglayan savunmayi rahatlatan adam Melo'ymus yine gorduk bugun.. Sacma sapan dandik pres yapmayan fenerden bile baski yer gibi olduk 11-11 oynarken..

Onun disinda mac icin yorum yapmiycam.. Atilan Mesaleler ve hakemin yaptigi saklabanliklar yuzunden bu geceki futbol zevkimin icine ettikleri icin hem taraftara hem hakeme sevgilerimi iletiyorum..

Taraftar derken (mesaleleri atanlari kast ediyorum)

Cevap: #50 Engin Baytar

Yapmak istediğimiz şey tamam da Engin'in onu yapmaması gerektiği konusunda hepimizin mutabık olması gerek.

Savunmak cidden yanlış.

Cenk yıllardır bu hakem bozuntusu canımızı okuyordu.Sana göre yanlış olabilir saygı duyarım.Ama gitsin diyilecek kadar da değil.

Allah'ına kadar Engin.

Hırsına yenik düştü haklıydı ama bu kadar ileri gitmemesi gerekirdi.

yaptigi sey hos degil tabiiki, ama engin takimda kalmasini isterim....

arkadaşlar tartışmak icdden yersiz. çünkü engine cezaya gerek yok çünkü kendi kendisini yaptığı hareketle zaten bitirdi. enginin oynadığı mevkideki oyuncu çokluğuna bakınca o bölgedeki formanın aslanın ağzında olduğunu zaten görürsünüz. çünkü göbekte selçuk ve meloyu garanti olarak düşünürsek, kanatlarda hamit,amrabat, emre, belki aydın, riera, kalırsa cluio hatta fatih hocaya belli olmaz burağı bile deneyebilir. en az 3 hafta ceza alacak gibi ki bu 3 haftada o bölgede formayı çoktan bu sayılan aslanlardan birisi kapmış olacak ve imparator işini layıkı ile yapandan formayı kolay kolay geri almaz!

Bugün o kırmızı karttan sonra fb kazansaydı eğer şuan buradaki savunan kişiler ilk olarak buraya girip küfür ederdi.

İyi gün taraftarımısınız bu hareket affedilecek bir hareket değil , ki Engin en sevdiğim yerlidir demişimdir bu konuda kaç defa buna rağmen bugün tiksindirdi beni.

Engin'in yaptığı iş değil ama Fatih Hoca çeker kulağını biter büyütmemek lazım..

engin bu tarz hareketlerden vazgecmesi lazım artık yeter fenerde lugano emre cirkef diyorduk bizdede engin cıktı hakemle fazla oynuyor fatih terimin önlem alması lazım ggecen sene kırmızı gördukten sonra fatih terim kadrodan kesmişti enginde bi duzelme olmustu ama bu sene gene aynı

Engin'in yollanması gibi bir şey tabi ki söz konusu olamaz fakat hem federasyondan hem de teknik ekipten ağır bir ceza alsın.

Saçmaladı. Bariz saçmaladı.

Bugün o kırmızı karttan sonra fb kazansaydı eğer şuan buradaki savunan kişiler ilk olarak buraya girip küfür ederdi.

İyi gün taraftarımısınız bu hareket affedilecek bir hareket değil , ki Engin en sevdiğim yerlidir demişimdir bu konuda kaç defa buna rağmen bugün tiksindirdi beni.

Emin ol savunmaya devam ederdim kendi adıma söylersem eğer.

Bu adam sırf hakeden bir köpeği tartakladı diye silinecekse ben daha birşey diyemiyorum cidden.

Hele 10 maç 7 maç gibi cezalar söyleniyor ki bu ülkede IRKÇILIK 3 maç ceza aldı, ŞİKE ve TEŞVİK ise cezasız kaldı..

Son olarak da Baytar'ın yerinde Melo olsa bu tepkinin yarısı bile verilmezdi.(Bknz. Melo'nun Riera'yı dövmesi)

Basının etik, fair-play ve Galatasaray ruhu türü yalan ve sahtekarlık kokan söylemlerinin gazına gelip bir çırpıda silmeyin bu adamı.

Engin Baytar candır.

Ilk cümlen o kadar yanlis, o kadar nefret dolu ki gerisini okumadim bile, ama baktim birde 3 kisi begenmis.. iyi halt etmis.

Engin'in yaptığı asla kabul edilemez, haksız yere atıldığından çok sinirlendi, sarı kart ile oralarda olması yanlıştı zaten. Ama Fatih Terim'in de dediği gibi oyuncuyu kaybetmek kolay, kazanmak önemlidir. Engin iyi bir oyuncu ve bize daha çok katkıları olacaktır.

Ben diyorum ki Engin'in yaptığı terbiyesizlik o hareketi eleştirelim başkaları gibi koruma ve ya savunma yapmayalım farkımız olsun. Takımdan gönderilsin demedim ancak gönderilse yadırgamam dedim yaptığı gerçekten çok ayıptı ben en azından takımımda oynayan bir oyuncuya yakıştıramadım. Bu kadar ileri gideceğini düşünmezdim. Cüneyti de hiç sevmem ama hoşuma gitmedi yaptığı maalesef kabul edemiyorum.

Ayrıca kırmızı kartın çıkışı da bir garip ama küfür falan etti herhalde. Sonrası zaten rezalet.

Şu iyi gün taraftarımısınız muhabbetini artık bıraksak.Ne zaman farklı yorumlar olsa transfer taraftarı,iyi gün taraftarı oluyoruz

Eğer yenilseydik engine değil direk cüneyt çakıra saydırırdım.Hoş yine saydırıyorum

tamam halit, tamam.

hakemi döven adami nasil savunursun anlamiyorum hala....

Karşısında eyyamcı bir hakem olsa da yanlış yaptı Baytar. Yine de bir kalemde silinmemesi taraftarıyım,medyanın gazına gelmemek gerek. Melo ve Eboue'nin şampiyonluk sevinci dolayısıyla "bir daha Galatasaray forması giymemeli" diyenler,Arda'yı Galatasaray'dan koparanlar aynı kişiler.Bu ülkede hakeme posta koyan Emre denen adam kırmızı kart görmedi kaç yıl.

Takımdan bir süre kesilmeli,ceza almalı ama hemen harcanmamalı. Bu ülkede bu fb eyyamcılarıyla futbol oynamak sinir-stres. Fatih Terim de ceza aldı işte,zivanadan çıkarıyorlar. Sesini çıkarmazsan işleri götürüyorlar.

Ben bu futbol konjonktürünü de gözönünde bulundurarak "bak bu son uyarı" şeklinde ağır bir cezadan yanayım.

Emin ol savunmaya devam ederdim kendi adıma söylersem eğer.

Öyle taraftarlık olmaz ama. Yıllardır fb maçlarında bir şekilde yenildik , son 1 yıldır adam gibi kadro kurmuşuz kadro kalitesini yakalayıp fb ile mücadele edecek seviye gelip hatta onları geçmişiz ama 1 futbolcu çıkacak bunu mahvedecek. Olmaz öyle.

iyi yapmış engin : ) bu şikeci şerefsizler ve bu şerefsiz hakemlere böyle davranılmalı.

Geri
Üst Alt