#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

kör ölür badem gözlü olur.o hesap ıste bızımkısı.

3 mac sonra da yapmayacagı ne malum aynı işleri

[video=youtube;PmaQnb01KSU]https://www.youtube.com/watch?v=PmaQnb01KSU[/video]

valla sol açıkta oynayabilir. hatta orda daha iyi oynar. ortaları iyi bence enginin. illa hamitin yerine oynamasına gerek yok. bizim sol taraftarda kanser var sagda degil.

Sizi gecen sezon kaos futbolu oynarken takima girip kurtarmis Engin ise, simdi neden kurtarmasin?

Bizi geçtiğimiz sezon Engin kurtarmadı.. Etkili oldu kabul, yaratıcı oyuncu olarak özellikle zaman zaman iyi işler çıkardı, ama geçtiğimiz sezon şuan çoğumuzunda farkında olduğu gibi ne Melo şuanki Meloydu, nede Selçuğun oyunu şuanki gibi pasif kalıyordu.. Orta saha direncimiz Melodan başlamak üzere daha iyi olsa, sağlam bir Hamit Engin in yaptığı işleri daha iyide yapar.. Enginde rotasyonda faydalı olur yine EmreÇ/Amrabat gibi..

Ama Engin 'in böyle uzun bir cezadan nasıl döneceği meçhul, (Kartal maçında sahanın en kötüsüydü) ben eski Engin 'i çok arıyacağımızı düşünüyorum, umarım yanılırım...

Valla benim gözlerim Engini hiç aramıyor aksine çok mutluyum topu en az 10 saniye ayağında tutup boştaki adamlara topu hızlıca oynamak yerine geveleyen bir adam görmediğim için.

Bizi geçtiğimiz sezon Engin kurtarmadı.. Etkili oldu kabul, yaratıcı oyuncu olarak özellikle zaman zaman iyi işler çıkardı, ama geçtiğimiz sezon şuan çoğumuzunda farkında olduğu gibi ne Melo şuanki Meloydu, nede Selçuğun oyunu şuanki gibi pasif kalıyordu.. Orta saha direncimiz Melodan başlamak üzere daha iyi olsa, sağlam bir Hamit Engin in yaptığı işleri daha iyide yapar.. Enginde rotasyonda faydalı olur yine EmreÇ/Amrabat gibi..

Ama Engin 'in böyle uzun bir cezadan nasıl döneceği meçhul, (Kartal maçında sahanın en kötüsüydü) ben eski Engin 'i çok arıyacağımızı düşünüyorum, umarım yanılırım...

Engin ilk macinda kalitesini belli ettirir. Tek fark, 50.-60. dakikalarda dili disarida gezer ama o dakikalara kadar yine herseyini sahaya koyar.

Engin gecen sezon cok sey katmisti takima. Kanat olarak oynadigi halde her gerektigi anda gelip orta sahayi 3'luyordu. Sezon basini hatirla, ilk 10-12 hafta futbol falan oynamiyorduk Engin'in oynadigi dakikalar haricinde. Engin takima yeniden girene kadar takimin futbol olarak belli bir istikrar yakalayacagini zannetmiyorum. Arada iyi oynadigimiz maclar olacaktir elbette, ama iyi oynamadigimiz maclar agir basacaktir.

Bu arada, TR kupasi mac fiksturu ne alemde? Engin'in ligdeki cezali mac sayisini dusurecek bir kac kupa maci oynasak bari.

enginin oynamasi hem meloyu hemde selcugu cok rahatlatiyormus ben bunu anladim bu adamin yoklugunda.. belki kanatlardan bindirme yapmiyordu ama 442 sisteminin islevi icin önemli faktörlerden biriydi...

Engin ilk macinda kalitesini belli ettirir. Tek fark, 50.-60. dakikalarda dili disarida gezer ama o dakikalara kadar yine herseyini sahaya koyar.

Engin gecen sezon cok sey katmisti takima. Kanat olarak oynadigi halde her gerektigi anda gelip orta sahayi 3'luyordu. Sezon basini hatirla, ilk 10-12 hafta futbol falan oynamiyorduk Engin'in oynadigi dakikalar haricinde. Engin takima yeniden girene kadar takimin futbol olarak belli bir istikrar yakalayacagini zannetmiyorum. Arada iyi oynadigimiz maclar olacaktir elbette, ama iyi oynamadigimiz maclar agir basacaktir.

Bu arada, TR kupasi mac fiksturu ne alemde? Engin'in ligdeki cezali mac sayisini dusurecek bir kac kupa maci oynasak bari.

Kartalspor maçında neden kalitesini belli ettiremedi o zaman? 6 Top kaybı yaptı ilk yarıda sahanın en kötüsüydü o maç hocada çıkardı zaten oyundan, üstelik rakip Kartalspor diyorum, 2.lig vasat takımı.. Kolay değil Engin in yaşadığı, sadece kondisyonda değil mental olarakta kendini hazır tutaması gerekiyor, Engin bu direnci gösterebilecek mi meçhul...

Kartalspor maçında neden kalitesini belli ettiremedi o zaman? 6 Top kaybı yaptı ilk yarıda sahanın en kötüsüydü o maç hocada çıkardı zaten oyundan, üstelik rakip Kartalspor diyorum, 2.lig vasat takımı.. Kolay değil Engin in yaşadığı, sadece kondisyonda değil mental olarakta kendini hazır tutaması gerekiyor, Engin bu direnci gösterebilecek mi meçhul...

Hamit dun oynadigi 5 dakika icerisinde 6-7 top kayibi yapmistir.

Attigi paslari yanindaki caylaklarin alamamasi Engin'in sucu degil. Ki Engin'in yana geriye oynamadigini, surekli pozisyon bulmak adina dikine oynadigini gayet iyi biliyoruz. Ilk yarinin sonlarina dogru toparladi ustelik. Basindan o kadar sey gecen bir oyuncu icin kistas yapilacak bir mac olmadigi halde yazdiklarina cevap vermisimdir umuyorum.

Engin geri dondugunde degerini daha iyi anlayacaksiniz nasilolsa.

kimse kusura bakmasın büyük hata yaptı ama olsaydı farklı olabilirdi ordu maçında

Kusura bakacak bir sey yok, sonucta herkez kabul ediyor hata yaptigini. Mesele Engin'in meziyetleri. On Hamit'e degismem.

hamit'lede kıyaslamamak lazım sonuçta hamit sağ açık engin sol açık bölgesi engin 11 çıkmasa bile mesela bir ordu deplasmanında paşalar gibi oynardı

Geri
Üst Alt