#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Hep söyledim yine söylüyorum, bu takımda Engin sağ taraf için bence alternatifsizdir. Pres yapar, pas yapar dikine oynar.

Çok kızgınım Engin sana, bari iyi çalış bu arada ve hazır gel takıma.

Hırsıyla da takımı ateşleyen birisi Engin.

Aynen öyle, Hamit alındığında herkes kadroya Hamit'i yazdığında baya kızıyordum. Elimizde Engin gibi bir değer var harcamamak lazım diye.

Ama gel gör ki, büyük ....lık yaptı (hakaret değildir istediğiniz gibi doldurun)

Bir de bizim oyun düzenimiz açısından da sağ tarafa hamit ve Aydın'dan daha uygun bence. Umarım hazır olur zamanı geldğinde...

Aynen öyle, Hamit alındığında herkes kadroya Hamit'i yazdığında baya kızıyordum. Elimizde Engin gibi bir değer var harcamamak lazım diye.

Ama gel gör ki, büyük ....lık yaptı (hakaret değildir istediğiniz gibi doldurun)

Bir de bizim oyun düzenimiz açısından da sağ tarafa hamit ve Aydın'dan daha uygun bence. Umarım hazır olur zamanı geldğinde...

Bence de Engin'in cezası bittiği an kapmalı formayı ama bir daha böyle saçmalıklar yapmaması şartı ile.Fazla hırs da zararlı.

Belki yarin Braga karsisinda Fatih Terim sans verir kendisine.

Ligde oynamamış adama CL maçında şans verilsin istemem. Sonuçta bi Kaka falan değil. Hatasının cezasını çekecek.

Baytar çektiğin cezanın bedelini fazlasıyla ödedin.İmparator sana çok güveniyor.Yarın beklemediğin bir anda formayı sırtına geçirirsen ki ben oynamanı bekliyorum.Elinden gelenin en iyisini yap aslanım.

katilmiyanlar olabilir ama bence Engin baytar ilke onbire döndügünde bu takim kendini hemen toparliyacak. Engin Baytar'in performansini direk olarak Selcuk-Melo-Eboue'nin performansina bagliyorum.

Oyun anlayisinda büyük bir katki yapacagina inaniyorum. Bekliyelim görelim.... 5-6 mac oynandi henüz erken ama takim bu önümüzdeki 2 hafta kesinlikle tam olarak kendine gelmesi lazim. Hamit-Engin rekabetini de ac gözle bekliyorum Hamit'in performansina yapici bir etken olacagina inaniyorum.

İkinci yarıda maçın sıkıştığı dakikalarda Aydın'dan beklenen verimi alamadığımızdan Engin tercih edilebilir.

Aydın yerine her şekilde Engin'in 11 başlamasını isterim.

Kopuk değil, sürekli oyunun içinde olan adamlara ihtiyacımız var bu maçta.

terim engin için, Engin'in bir cezası yok, bayağı bir cezası var. Engin bizle olabilir. Son antrenmandan sonra kamp kadrosunda olabilir. Ligde oynamayıp, Şampiyonlar Ligi'nde uzun aradan sonra oynamak dezavantaj yaratır mı? Bu tespit edilecek bir şey değil. Engin çalışmalarını sürdürüyor. şeklinde konuştu. bence oynaması ihtimali düşük. ama terim bu süpriz yapar mı bilinmez...

Şampiyon takımda en az 30 maç başarıyla oynamış, başarılı olmuş, antremanlara katılan bir futbolcunun maç eksiğinden bahsedilmez. Enerji dolu, kreatif bir futbolcumuz üç kişilik oynamaz ama iki kişilik oynar eğer oynatılırsa.

Engin oynamalı, en azından 30 dakika.

Bence oyunda olmaliydi.Burakin yerine oyunda olsaydi ortasahayi daha etkili kullanabilirdik.

adam bence bugün sahada herkesten en fazla cabayi gösterirdi, bu macta melonun yeri enginin olmaliydi!!!!!

Ah ulan Engin ahh en önemli maçlarda yoksun yaktın bizi de kendini de...

Geri
Üst Alt