#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Oynadığı son maçta -Kartal- epey kötüydü, toparlaması zaman alabilir.

Karabükspor maçında cezası bitiyor ve forma verilirse oynar.

dün seref yoksunu cakır nıye atamamıs fabregası delı oldum bak şimdi

tepkı koymak sart cuneytın yonettıgı maçta

Engin olsa böyle oynanmaz mı şu an ? Değişiklikler olabilir kadroda. Hamit gerçi o bölge için yavaş. Amrabat solda engin sağda ve forvette de yerli birini oynatabiliriz. Ya da Hakan balta oynar.

Engin olsa böyle oynanmaz mı şu an ? Değişiklikler olabilir kadroda. Hamit gerçi o bölge için yavaş. Amrabat solda engin sağda ve forvette de yerli birini oynatabiliriz. Ya da Hakan balta oynar.

avrupada boyle oynanabilir aslınd, Elmander yerine de Umut daha iyi su anda.

Engin'i çok büyük bir tehlike bekliyor.

Bir takımda bir bölge kötü olduğu zaman alternatiflerinden umut beklenir. (Ordu maçında Umut girseydi denir, Braga maçında Umut oynar, Baros olsaydı vs) Bu kötü veya yanlış bir şey değil, insan bir şey tutmayınca alternatifinin daha kötü olmayacağını umut eder.

Engin'i takıma kattığı mücadele ve direnç aşikar. Mevcut orta sahanın dirençsiz yapısı bu yüzden kendisine karşı bir beklenti yaratıyor. Engin olsa iyi olurdu gibi. Bu beklenti, orta saha dirençsizliği devam ettiği sürece artarak devam eder. Engin'in cezası bittiğinde bir anda bir şeyleri düzeltecek adam gibi görülecek.

Ancak form tutması kolay olmayacak, hele ki 2-3 maç bulduğu şansı iyi değerlendiremezse burada bol bol Engin bitmiş, toparlanamaz artık, yorumları okururz. (Birileri de muhakkak, "enginciler ne olduu ben demiştim" yazacaktır :D)

Dolayısı ile Engin iyidir ancak kendisinin dönüşünü beklemeyi bir kurtarıcı beklemeye dönüştürmemek lazım. Engin'e haksızlık olur bu.

:yenieek:

Şu cezan olmasa takımın bankosuydun Engin.

Ah ulan ah.

Dönüşünü iple çekiyorum.

Bi Baros bi Engin, bu ikili takima bir girsin yikariz ortaligi gecen sezon oldugu gibi.

Biz selçuk gidersek yanarız diyorduk.

Melo giderse yanarız diyorduk.

Musi giderse yanarız diyorduk.

Eboue giderse yanarız diyorduk.

Engin arkaplandaydı

Sanırım tüm ipler ona bağlıymış :D

Engin deli sapik piskopatsin ama oyucusun mk mucadele ediyorsun

Geri
Üst Alt