#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Engin'in performansina gore maasinda bir guzellik yapacaklar sezon sonu. Onun icin bekletiyorlar sozlesme yenilemeyi.

Niye bizim basimizi yakiyormus ya? Amrabat,Hamit var ya :trollface:

Yeni transferler gelince Engin unutulmustu sezon basinda. Bu da transfer manyaklarina ders olsun. Evvela kendi degerlerimizi bilecegiz. Bunu yapabilirsek daha secici olur, transferlerde daha basarili hamleler yapabiliriz.

Nasıl olucak o iş? Hayır biz burda kendi değerlerimizi bilirsek, yani hakettiği değeri forumda verirsek bu çocuklara, transferde nasıl daha seçici olucak Fatih Terim ve Yönetim?

Fatih Terim hayatta Engin'i göndermez.Sene sonun da bi 3'lük atar tasalanmayın.

Emre'den formayı alması lazım şu dönemde

533974_10152318552980164_641116825_n.jpg

olum sensiz olmuyoo ve şimdi oyuna girip alıyorsun macı sensiz keyffi olmuyor.

Kazaniriz, kaybederiz mesele bunlar degil. Engin oynadiginda, sahadaki futboldan zevk aliyorum.

engin ilk yari basinda girecek

degisiyor suanda

engin reira olacak sol kanat sanki

Hiç bir katkısı yok sürekli agresif nerden girdi oyuna anlamıyorum ne işi var bu adamın galatasaray da.

olum itiraz etme be.. bişeyede itiraz etme bırak dağınık kalsın .. herşeye muhalefet olunmaz ki kardeşim.. :mad:

hakem korkmasa engin bu macta kirmizi yerdi hala akilanmamis

engin engin diyip durdunuz noldu oyuna girince

amrabat adam eksiltiyor orta açıyor bişeyler deniyordu başarılı olmasa bile, riera akın akın geldi önünde amrabat varken

enginin adını duymadık

Amrabat için likelamadım ama kısım kısım katılııyorum kaaşim:ka21: Hakem eyyam yaptı ayrıca bariz şekilde atılması gerekiyordu. Açık açık k.çı yemediği için Engin'i atamadı.

Geri
Üst Alt