#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Elazig macinda 70 dk.,3 gun sonra Balikesir macinda 90 dk., 3 gun sonra Antep macinda 45 dk.

Onca mac olmamasina ragmen Riera ile birlikte takimin en efektif bir kac oyuncusundan biri durumunda.

Buyuk topcu bu adam, önyargilarinizdan arınıp degerini bilin.

engin şu diline eline bi hakim ol formayı alacaksın daha da vermeyeceksin aslan, takımda rakip defansın arasına girecek 2ye 1 yapacak çalım deneyecek tek oyuncu sensin ne yazık ki ,kendine dikkat et bir daha ceza alma

Engin kas kütlesini arttırdıgı zaman daha teknik daha kıvrak olacağına eminim ister istemez bir yağlanması var gibi demir gibi değil hala hatırlarsınızki Engin geçen sene öyle bir yardırıyorduki 2.yarıların sonlarında oyundan çıkıyordu.. o formunun çok uzagında.. Güçlendir kendini Lionel Baytar.. :)

Elazig macinda 70 dk.,3 gun sonra Balikesir macinda 90 dk., 3 gun sonra Antep macinda 45 dk.

Onca mac olmamasina ragmen Riera ile birlikte takimin en efektif bir kac oyuncusundan biri durumunda.

Buyuk topcu bu adam, önyargilarinizdan arınıp degerini bilin.

Büyük topçu olabilir ama büyük adam değil kesinlikle katılmıyorum..

Sen 11 maç ceza yemişsin o stadta bulunan taraftar dahil en son hakemin yanına gidip itiraz edecek adam olmalısın.Ama nerde her pozisyonda Engin yine hakemin başında...

İyi futbolcu olabilir ama bu tarz hareketler devam ederse 1-2 seneye kalmaz Engin diye bir adam kalmaz piyasada..

Ynt: #50 Engin Baytar

Büyük topçu olabilir ama büyük adam değil kesinlikle katılmıyorum..

Sen 11 maç ceza yemişsin o stadta bulunan taraftar dahil en son hakemin yanına gidip itiraz edecek adam olmalısın.Ama nerde her pozisyonda Engin yine hakemin başında...

İyi futbolcu olabilir ama bu tarz hareketler devam ederse 1-2 seneye kalmaz Engin diye bir adam kalmaz piyasada..

Adamligini sorgulamak olmaz, hırslı birisi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Ynt: #50 Engin Baytar

Adamligini sorgulamak olmaz, hırslı birisi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hırslı olabilir ama keskin sirke küpüne zarardır..

Adamlığını sorgulamıyorum sadece büyük adam olmadığnı düşünüyorum....Hem kendine hem de bize zarar vericek davranışları daha ilk maçta devam ediyor..Bu konuda değişeceğini hiç sanmıyorum...

Cevap: Ynt: #50 Engin Baytar

Hırslı olabilir ama keskin sirke küpüne zarardır..

Adamlığını sorgulamıyorum sadece büyük adam olmadığnı düşünüyorum....Hem kendine hem de bize zarar vericek davranışları daha ilk maçta devam ediyor..Bu konuda değişeceğini hiç sanmıyorum...

bencedde degismez bu yasta

esas is oyle birisindende faydalana bilmekdir.

Sivas maci ile beraber daha cok forma sansi bulur umarim, takimda sayili yaritici oyuncularimizdan. Takimin kötü olusu onu da etkiliyor kesin, umarim cabuk mac ritmini yakalar ve gecen sezon gibi faydasini görürüz. Mevcut kadro da Melo ve Selcuk'un yükünü hafifletecek tek oyuncu bence, rakibin oyununu iyi bozuyor ve ortadan kaleye gitmemizi sagliyor.

Devre arası toparlanması için iyi fırsat olur.

Kafan nerde la mecaz olarak demiyorum harbi kafan yok gibi toplar es geciyor kafaya gelince :D

Bugun cok tutuktu. Takimin genel havasi bu ama Engin bu degil. Daha iyi olmali.

Engin formsuz, normal'dir. Yekta ise tam tersine gecen sezon ki Engin'in stiline benzer bir sekilde oynuyor.

Engin ve Yekta bu takim icin cok onemli isimler..

Engin kendine gelememiş,umarım toparlanır..:yenieek:

Devre arasi ile birlikte eski formuna dönmesi dilegiyle. Mac ritmini kazanmak kolay degildir.

Maç ritminden geçen seneki formundan çok uzak inşallah devre arası toparlar ...

Cok gücsüz, pas atmasini unutmus gibiydi.

Bu maç iyi oynasaydı hoca fb maçında sürpriz yapabilirdi ama hiç etkili değildi

Geri
Üst Alt