#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Defol git lan şu takımdan hem oynuyamıyor hem forma yırtıyor asabi ergen

Nefret ediyorum senden engin o gs formasınıda yırttın ya defol git, bu saatten sonra fatih terim seni oynatırsa ona da yazıklar olsun , adam olmaz bu engin !

bizim takimdaki gecen sezonki aldigin yeri kendi yüzünden,sinirinden,asabiliginden,kontrolsüzlügünden kaybettin engin.. artik senden bize bizden de sana fayda gelmeyecek gibi gözüküyor

Futbolcuda degil,adamda degil,sen kimsin ulan formayi yirtiyorsun pislik herif,Gökhan Zandan adamlik dersi almali.

Ne kadar yetenekli olursan ol. Yaşadıklarından ders alacaksın. Akıllanmamış..

Bi halt olmaz bu heriften.

Galatasaray Formasını yırtan kim olursa olsun ne amaçla olursa olsun nefret ediyorum ondan.

Ilk Yariyi kacirdim, Engin hangi Pozisyonda ve neden yirtti Formayi?

"defol" "nefret ediyorum" demeden, nedeni önemli.

En az 2-3 ay ve hatta bu sezon böyle bitik devam eder.Sonra yaş 30 geçmiş olsun ondan sonra zaten.

aga kendine sinirlendi.Bir türlü istediği şeyleri yapamadı,çok top kaybetti.Sakin ol :D

Bumu yani?

Forumdaki arkadaslar ne kadar abartiyormus ya, sanki Formayi yirtti yere atti birde üstüne basti sanacak burayi okuyanlar.:o

Bunun icin o kadar tepki cok yapmacik, sanki herkes ne kadar koyu Galatasaryli oldugunu ispatlamak istiyor Forma yirtma olayi üzerinden..

Bumu yani?

Forumdaki arkadaslar ne kadar abartiyormus ya, sanki Formayi yirtti yere atti birde üstüne basti sanacak burayi okuyanlar.:o

Bunun icin o kadar tepki cok yapmacik, sanki herkes ne kadar koyu Galatasaryli oldugunu ispatlamak istiyor Forma yirtma olayi üzerinden..

forumdaki arkadaşlarda sinirlenmiş Engini'in oyununa ondan abartmış olabilirler :)

Engin'i biliyoruz aga sinirleri bozuk adamın.

forma yırtacak adam arasaydık mustafa sarpı bırakmazdık...:D bildiğin tinerci tipine dönmüş iyice...

Geri
Üst Alt