Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok psikopatmis,deliymis,canmis,yesil sahada dayilik yapmak kolay,saha disinda o 1,5 metre boyuyla yapsin dayiligida görelim,bu adami süper kupa macindan sonra burda savunanlar benim gözümde adam degildi,kendini savunamayacak bir hakeme saldirmak serefsizliktir,böyle bir adama yüz verirsen milyonlarin para biriktirip aldigi,evinin bas kösesine koydugu o formayi parcalamasi normaldir.
Yok psikopatmis,deliymis,canmis,yesil sahada dayilik yapmak kolay,saha disinda o 1,5 metre boyuyla yapsin dayiligida görelim,bu adami süper kupa macindan sonra burda savunanlar benim gözümde adam degildi,kendini savunamayacak bir hakeme saldirmak serefsizliktir,böyle bir adama yüz verirsen milyonlarin para biriktirip aldigi,evinin bas kösesine koydugu o formayi parcalamasi normaldir.
yok hırsı ile hagi gibi takımı ateşlermiş yok takımı uyandırırmış falan diye engibi Eric Cantona yapanlar vardı...
adam bildiğin çirkef!!!
Formayı yırttı ya...
Afferin harbiden size. Açın şu başlığın 20 -30 sayfa gerisine bakın. Sonra bugünkü yorumlarınızı tekrar okuyun. Formasını yırtmasının sebebinin saygısızlık değilde aşırı istek, aşırı hırs, takım arkadaşının pozisyonlarda kendisi gibi düşünmemesinin verdiği kızgınlıktan olduğunu görememek biraz art niyet göstergesi gibi geliyor bana. Varsın formayı yırtsın başkalarını kırmaktan, rencide etmektense.
Çok iyi mi performans sergiliyor? Hayır. Ama hangi birinin performansı iyi. Devre arasını bekleyeceğiz. Bu hafta eleştirilerin dozunu taraftar olarak ayarlamakta fayda var. Çok önemli iki maça çıkacağız. Bu maçlarda tam destek vermemiz gerekir taraftar olarak. Devre arası nasıl eleştirirseniz öyle eleştirin.
benim sürekli tartıştığım 8jklı biri var. Çok az kaldı benden dayak yiyeceği gün çok ama çok yakın
her fırsatta GS düşmanlığını ön plana çıkarıyor. Dersteydim son dakikalar artık enginin kaza yapması saygısız herif formayı da yırttı falan demesi Terimin suratını gördünüzmü elmanderin artisliğini gördünüzmü
ulan ankaragücünü şaibeli penaltıyla yenmişsin hala konuşuyonmu sen dedim, menemen konusunda bağırdım şerefsize. Ama en kıl olduğum adam inşallah bi gün onu yere yığacam. bugün ders bitti kurtuldu dur bakalım derbiden sonra ne dicek, fenere 2'den 2 basacam deyip duruyodu
Futbolun güzelliği burda aslında. Bende pazar akşamını bekliyorum telefonuma gelen mesajlara cevap vermek için. Ama şöyle düşününce futbolun güzelliği, ilgi çekiciliği de burada değil mi? Bugün onlar bizi kızdıracaklar, bizim zamanında Pendik ile onları kızdırdığımız gibi. Pazar akşamı da Allah' ın izniyle biz çileden çıkartacağız onları. Hayat böyle sürüp gidecek. Böyle şeyler her zaman yaşanır. Bak dün akşam Arsenal' de Bradford' a elendi kupada.
Neyse uzun lafın kısası kavga etmene falan hiç gerek yok. Gün olacak sen daha beter kızdıracaksın, arkadaşın senin şu anda yaşadığın duyguları yaşayacak.![]()
Sendenmi öğreneceğim bebe. Benden alıntı falan yapma. Bak işine.