#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

melo uzun tatil yapti ama sana ne oldu?

herkes antremandan eve giderken sen calismaya devam edecektin ama sen vaktini kebabcilarda gecirmissin sanki

herşeyi anlarımda forma yırtma nedir arkadaş yapma şoyle şeyleri sakız verme milletin agzına işini yap ciddi ol

vallaha sahadaki görüntüsü maç eksiği olan futbolcudan ziyade, uzun bir sakatlıktan çıkmış futbolcu görüntüsüne benziyor. iyi oynayamadığı gibi abuk subuk hareketler yapmaya devam ediyor formasını parçalıyor.forma parçalama hareketiyle bana adını anmak istemediğim başka bir futbol futbolcuyu hatırlattı.

Yok psikopatmis,deliymis,canmis,yesil sahada dayilik yapmak kolay,saha disinda o 1,5 metre boyuyla yapsin dayiligida görelim,bu adami süper kupa macindan sonra burda savunanlar benim gözümde hakli degildi,kendini savunamayacak bir hakeme saldirmak yanlistir,böyle bir adama yüz verirsen milyonlarin para biriktirip aldigi,evinin bas kösesine koydugu o formayi parcalamasi normaldir.

şuan isyankar olan bu kadar üyemiz ben süper kupa macından sonra sözde bu pskopatlıgını eleştirirken fenerli ilan edildiğimde neden kimse birşey demedi engin savunulduda savunuldu. ne olacagı belliydi yine belli. dünya takımı oluyoruz engin gibi saatli bombayla hemde.

dun formayi bu kendisi bilerekmi yirtdi?

bir karar alacagimda ondan soruyorum.

Gitsin kendini boğaz köprüsünden atsın,Galatasaray formasına dokunmasın..

Dün soğudum resmen..Basın toplantısında bile kendini beğenmiş tavırlar sanırsın ki Messi..

Yok psikopatmis,deliymis,canmis,yesil sahada dayilik yapmak kolay,saha disinda o 1,5 metre boyuyla yapsin dayiligida görelim,bu adami süper kupa macindan sonra burda savunanlar benim gözümde adam degildi,kendini savunamayacak bir hakeme saldirmak serefsizliktir,böyle bir adama yüz verirsen milyonlarin para biriktirip aldigi,evinin bas kösesine koydugu o formayi parcalamasi normaldir.

önce bak aynaya sen adam mısın senin gözünde adam olmak olmamak çokk önemli birşeymiş gibi de konuşuyor

kendine çeki düzen vermezse sene sonunda yollar ayrılır enginle. formayı yırtmasını da kolay kolay affedemeyeceğim.

Yok psikopatmis,deliymis,canmis,yesil sahada dayilik yapmak kolay,saha disinda o 1,5 metre boyuyla yapsin dayiligida görelim,bu adami süper kupa macindan sonra burda savunanlar benim gözümde adam degildi,kendini savunamayacak bir hakeme saldirmak serefsizliktir,böyle bir adama yüz verirsen milyonlarin para biriktirip aldigi,evinin bas kösesine koydugu o formayi parcalamasi normaldir.

haddini aşma, yaşını bil öyle konuş

yok hırsı ile hagi gibi takımı ateşlermiş yok takımı uyandırırmış falan diye engibi Eric Cantona yapanlar vardı...

adam bildiğin çirkef!!!:mad:

Formayı yırttı ya...

yok hırsı ile hagi gibi takımı ateşlermiş yok takımı uyandırırmış falan diye engibi Eric Cantona yapanlar vardı...

adam bildiğin çirkef!!!:mad:

Formayı yırttı ya...

Eleştiri timi şimdide Engin Baytar a yüklendi...

Sezon başından beri eleştirmediğiniz bi adam kalmadı...

Burak, Aydın, Emre, Melo, Selçuk, Cris, Dany, Eboue, Hakan, Amrabat, Umut, Muslera, Ufuk, Hamit, ... aklıma daha gelmediği bi dünya insan hangi sezon bütün oyuncular sizin gözlerinizde 100de100 oldu merak ediyorum yada oldu mu?

Bu adamın formayı yırtmasını "FORMA" ruhuna saygısızlık diye yorumlayanlar o adamın o formaya karşı bi hareket yapmadığını bilmesi lazım dün belki de ilk kez Hoca: Selçuk' un görevini sen yapacaksın dedi o da bunu ayarlayamayıp kendi güveni aklıyla ayaklarını birleştiremediği kendine kızdığı bi gün geçirdi. Uzatıp dallandırıp budaklandırmaya gerek yok.

Sezon sonu siz değil teknik direktör karar verir GS kariyerine bu kadar basit.

Engin düzelicek,ikinci yarıda umut veren bir futbol ortaya koydu..

Son 15 dakika oynadığı futbolu oynasın bunu 60-70 dakikaya yaysın biz bütün rakipleri evire çevire yenmezsek bende bişey bilmiyorum ama Engin gardaş forumdakilerde bilir seni en çok seven benim belkide lütfen artık şu sinirli tavırlarına son ver..

Afferin harbiden size. Açın şu başlığın 20 -30 sayfa gerisine bakın. Sonra bugünkü yorumlarınızı tekrar okuyun. Formasını yırtmasının sebebinin saygısızlık değilde aşırı istek, aşırı hırs, takım arkadaşının pozisyonlarda kendisi gibi düşünmemesinin verdiği kızgınlıktan olduğunu görememek biraz art niyet göstergesi gibi geliyor bana. Varsın formayı yırtsın başkalarını kırmaktan, rencide etmektense.

Çok iyi mi performans sergiliyor? Hayır. Ama hangi birinin performansı iyi. Devre arasını bekleyeceğiz. Bu hafta eleştirilerin dozunu taraftar olarak ayarlamakta fayda var. Çok önemli iki maça çıkacağız. Bu maçlarda tam destek vermemiz gerekir taraftar olarak. Devre arası nasıl eleştirirseniz öyle eleştirin.

Afferin harbiden size. Açın şu başlığın 20 -30 sayfa gerisine bakın. Sonra bugünkü yorumlarınızı tekrar okuyun. Formasını yırtmasının sebebinin saygısızlık değilde aşırı istek, aşırı hırs, takım arkadaşının pozisyonlarda kendisi gibi düşünmemesinin verdiği kızgınlıktan olduğunu görememek biraz art niyet göstergesi gibi geliyor bana. Varsın formayı yırtsın başkalarını kırmaktan, rencide etmektense.

Çok iyi mi performans sergiliyor? Hayır. Ama hangi birinin performansı iyi. Devre arasını bekleyeceğiz. Bu hafta eleştirilerin dozunu taraftar olarak ayarlamakta fayda var. Çok önemli iki maça çıkacağız. Bu maçlarda tam destek vermemiz gerekir taraftar olarak. Devre arası nasıl eleştirirseniz öyle eleştirin.

benim sürekli tartıştığım 8jklı biri var. Çok az kaldı benden dayak yiyeceği gün çok ama çok yakın

her fırsatta GS düşmanlığını ön plana çıkarıyor. Dersteydim son dakikalar artık enginin kaza yapması saygısız herif formayı da yırttı falan demesi Terimin suratını gördünüzmü elmanderin artisliğini gördünüzmü

ulan ankaragücünü şaibeli penaltıyla yenmişsin hala konuşuyonmu sen dedim, menemen konusunda bağırdım şerefsize. Ama en kıl olduğum adam inşallah bi gün onu yere yığacam. bugün ders bitti kurtuldu dur bakalım derbiden sonra ne dicek, fenere 2'den 2 basacam deyip duruyodu

benim sürekli tartıştığım 8jklı biri var. Çok az kaldı benden dayak yiyeceği gün çok ama çok yakın

her fırsatta GS düşmanlığını ön plana çıkarıyor. Dersteydim son dakikalar artık enginin kaza yapması saygısız herif formayı da yırttı falan demesi Terimin suratını gördünüzmü elmanderin artisliğini gördünüzmü

ulan ankaragücünü şaibeli penaltıyla yenmişsin hala konuşuyonmu sen dedim, menemen konusunda bağırdım şerefsize. Ama en kıl olduğum adam inşallah bi gün onu yere yığacam. bugün ders bitti kurtuldu dur bakalım derbiden sonra ne dicek, fenere 2'den 2 basacam deyip duruyodu

Futbolun güzelliği burda aslında. Bende pazar akşamını bekliyorum telefonuma gelen mesajlara cevap vermek için. Ama şöyle düşününce futbolun güzelliği, ilgi çekiciliği de burada değil mi? Bugün onlar bizi kızdıracaklar, bizim zamanında Pendik ile onları kızdırdığımız gibi. Pazar akşamı da Allah' ın izniyle biz çileden çıkartacağız onları. Hayat böyle sürüp gidecek. Böyle şeyler her zaman yaşanır. Bak dün akşam Arsenal' de Bradford' a elendi kupada.

Neyse uzun lafın kısası kavga etmene falan hiç gerek yok. Gün olacak sen daha beter kızdıracaksın, arkadaşın senin şu anda yaşadığın duyguları yaşayacak. :D

Futbolun güzelliği burda aslında. Bende pazar akşamını bekliyorum telefonuma gelen mesajlara cevap vermek için. Ama şöyle düşününce futbolun güzelliği, ilgi çekiciliği de burada değil mi? Bugün onlar bizi kızdıracaklar, bizim zamanında Pendik ile onları kızdırdığımız gibi. Pazar akşamı da Allah' ın izniyle biz çileden çıkartacağız onları. Hayat böyle sürüp gidecek. Böyle şeyler her zaman yaşanır. Bak dün akşam Arsenal' de Bradford' a elendi kupada.

Neyse uzun lafın kısası kavga etmene falan hiç gerek yok. Gün olacak sen daha beter kızdıracaksın, arkadaşın senin şu anda yaşadığın duyguları yaşayacak. :D

ya yok kızdırdığım var, zaten ben kızmıyorum biri bişey dediğinde konuşmuyorum da yav he siz bizi 6-0 yenmiştiniz diyorum. bu ayrı bişey bu resmen kışkırtıyo. üzerime oynuyo adi herif o da sürekli tartışalım istiyo ben kapıdaydım onlarda 2 adım gerimizde geldi yanımdaki çocuğa diyo nasl elendiler terimi gördünmü bi taraftanda bana bakıyo yavşak adam. Ama çokta istiyorum ağız göz dalmak taaa lisede dövüşmüştüm en son kaç sene oldu

engin-baytar-in-arabasi-takla-atti-4269.jpg

reyis fb maçında gol atta millete beyin bedava yap özledik 2.yarı düzeleceğini umuyorum

Geri
Üst Alt