#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

engin çerezlik bir futbolcu o dakikada keyif alırsın sonra 85 dk yan pas hatası, deli dana gibi koşturup durma

bu işte engin bu çapı bu

geçen sene herkesin dibi üşerken de söyledim bu sene olacakları göreceğiz diye ayağına top değmeden lig bitti

Dedigin sacma ama senin mantiginla Hamit'ten koca sezon 3 kere zevk aldik. United macinda direkte patlayan sutu, Schalke'ye golu ve Bjk macinda 10 kisi kaldiktan sonra tek yapabildigi ve kimi zaman beceremeyip topu kaptirdigi 'cizgiye yanasip topu perdelemesi'. Hamit bu iste.

Engin'den yine her macta 5 dakika + uzatmalarda zevk aliyormusuz senin mantikla.

Dedigin sacma ama senin mantiginla Hamit'ten koca sezon 3 kere zevk aldik. United macinda direkte patlayan sutu, Schalke'ye golu ve Bjk macinda 10 kisi kaldiktan sonra tek yapabildigi ve kimi zaman beceremeyip topu kaptirdigi 'cizgiye yanasip topu perdelemesi'. Hamit bu iste.

Engin'den yine her macta 5 dakika + uzatmalarda zevk aliyormusuz senin mantikla.

ne diyorsun bilader git pc önünde gol sevinci yaşar gibi foto çektir haftaya kadıköyde gol atarsak face e atıp fblileri gıcık edersin

ilk maçta yaptığın gibi

senin 0-7 yaş aralığında olman buna elveriyor

ENGİN kazanılmalı canını dişine taktığında çok iyi oynuyor ve çok pres yapıyor AYDIN ve EMRE den cok Engin'e şans verilmeli

Enginim ozledik seni be .. topu alip dikine kosusun ... Agh agh Hamitten daha cok isterim ilk 11de

Formadan bu kadar uzak kalmasini gercekten anlamiyorum. Baska birsey olmali. Yekta bile oynuyorsa, Engin kadroya bile giremiyorsa, sebep farkli olmali. Engin giderse gercekten üzülürüm. Bence bir sans daha verilmeli. En azindan 1 sene daha uzatilsin kontrati.

Bugün tek üzüldüğüm nokta Engin'i kutlamalarda görememekti.Neden gelmedi acaba ?

Neden böyle olduğunu hala anlamadım ben,tamam ceza aldı ama kimsede açıklama yapmadı Engin şu yüzden artık hiç oynamıyor,kadroya giremiyor diye.

Baros için hangi açıklamayı yaptılar ki Engin için yapsınlar. Galatasaray'ın en kötü dönemlerinin tebessüm yaratan adamı Milan Baros, pisipisine sessizce ama yüz kızartıcı bir muamele ile rezil bir şekilde gönderildi. Son bir kez Baros'u parçalı altında görüp öyle uğurlamak sevenlerinin hakkıydı.

Efsane kadronun efsane oyuncularındandır.

1 sezonda bir takıma nasıl damga vurulur göstermiştir.

Vefalı Galatasaray taraftarının efsanesidir.

O vefalı galatasaray taraftarı arda'ya neden küfür etti biride onu açıklasın bari.. Gerçi açıklamanızada gerek yok nede olsa vefalı..

O vefalı galatasaray taraftarı arda'ya neden küfür etti biride onu açıklasın bari.. Gerçi açıklamanızada gerek yok nede olsa vefalı..

Arda'ya küfür eden vefalı Galatasaray taraftarı değildir.

Hepsi Arda'nın yaşantısını kıskanan liselilerdir.

Engin candır.

Umarım kalır.Toparlar kendini.

YÜreğini koyan futbolcuların bu takımda herzaman yeri vardır.

Fatih Hoca'nın ona 1 şans daha vermesini bekliyorum.

bence kendisi suclu ve caba göstermedi ve göstermiyor

eminim Enginde biraz kipirdanma olsaydi Fatih Hoca oynatirdi kendisini, özellikle Hasan Sas oynamasi icin baski yapardi

Engin Baytar'in Galatasaray'daki Futbolculuk dönemi bitmistir...

Bakalım büyük ihtimal Kadıköyde ve Trabzon maçlarında kadroda olacaktır

Bu kadar göz ardı edilmemeli bu adam. Hakan Baltaların, Aydınların kaldığı kadroda her zaman olmalı ve şans bulmalı..

Geri
Üst Alt