- 3 Temmuz 2012
- 139.426
- 87.878
- 5.338
Cevap: #50 Engin Baytar
Omu bitirmiş biz mi tartışılır :lol:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haber doğruysa özellikle geçen yıl verdiği katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki -futbol hayatında başarılar dileriz..
Teşekkür etmek böyle bir açıklama için pek mantıklı olmasa gerek.Direk oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum ya da yedek beklemek istemiyorum dese gene anlarız ama bu lafları hoş olmamış.Güle güle deyip geçmeli..
şampiyon olduğumuzda engin, çağlar gibi çöpler aklıma bile gelmedi. Mesela kutlarken melo muslera selçuk olmasa ne kadar dikkatimizi çekerdi. umrumda değil bu adam artık
Emeğe saygı.
Hoca da kafasında Engin'i bitirmişti, o da bitirmiş ne var bunda.
Maç sonunda konuşan Engin, “Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Ezeli rakibimiz şikeden zarar gördü. Baskı altında bir sezon geçirdiler. Müthiş mücadele ettiler. 9 puandan farkı 1 puana düşürdüler. Bugün de inanılmaz savaştılar. Şampiyonluğu hak etiğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe ve taraftarını da tebrik ediyorum. Onlar için üzülüyorum. Geçen sezon ben de yaşadım. Şampiyon olmayı çok istedim, Allah'a şükür başardım" dedi.
Geçen sene şampiyon oldugumuz son maçta bunu diyen adamdan ne beklersin
Emeğe saygı.
Hoca da kafasında Engin'i bitirmişti, o da bitirmiş ne var bunda.
Senin tek topugun etmeyecek oyuncular bu takim'da kalacak ve sen gideceksin. Bunaliyorum aklima geldikce.