#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Haber doğruysa özellikle geçen yıl verdiği katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki -futbol hayatında başarılar dileriz..

Teşekkür etmek böyle bir açıklama için pek mantıklı olmasa gerek.Direk oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum ya da yedek beklemek istemiyorum dese gene anlarız ama bu lafları hoş olmamış.Güle güle deyip geçmeli..

Teşekkür etmek böyle bir açıklama için pek mantıklı olmasa gerek.Direk oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum ya da yedek beklemek istemiyorum dese gene anlarız ama bu lafları hoş olmamış.Güle güle deyip geçmeli..

Emeğe saygı.

Hoca da kafasında Engin'i bitirmişti, o da bitirmiş ne var bunda.

10 dk önce drogbayla birlikte kaleden kaleye top attılar..ceyhun yılmaz sayesinde izleyen izlemiştir..:D

şampiyon olduğumuzda engin, çağlar gibi çöpler aklıma bile gelmedi. Mesela kutlarken melo muslera selçuk olmasa ne kadar dikkatimizi çekerdi. umrumda değil bu adam artık

Maç sonunda konuşan Engin, “Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Ezeli rakibimiz şikeden zarar gördü. Baskı altında bir sezon geçirdiler. Müthiş mücadele ettiler. 9 puandan farkı 1 puana düşürdüler. Bugün de inanılmaz savaştılar. Şampiyonluğu hak etiğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe ve taraftarını da tebrik ediyorum. Onlar için üzülüyorum. Geçen sezon ben de yaşadım. Şampiyon olmayı çok istedim, Allah'a şükür başardım" dedi.

Geçen sene şampiyon oldugumuz son maçta bunu diyen adamdan ne beklersin

trabzon maçında oynar.hatta fener maçını önde götürürsek sonradan da oyuna girebilir.

Maç sonunda konuşan Engin, “Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Ezeli rakibimiz şikeden zarar gördü. Baskı altında bir sezon geçirdiler. Müthiş mücadele ettiler. 9 puandan farkı 1 puana düşürdüler. Bugün de inanılmaz savaştılar. Şampiyonluğu hak etiğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe ve taraftarını da tebrik ediyorum. Onlar için üzülüyorum. Geçen sezon ben de yaşadım. Şampiyon olmayı çok istedim, Allah'a şükür başardım" dedi.

Geçen sene şampiyon oldugumuz son maçta bunu diyen adamdan ne beklersin

Fenerbahçe taraftarı olduğunu duymuştum, doğrumu bilmiyorum

Bu yıl yaptıkları ve yapamadıklarını konuşmak bir yana geçen yıl ayaklarını çalıştırarak sana katkı verdi mi verdi teşekkürü bu yüzden hak ediyor..Neyse isteyen teşekkür eder istemeyen etmez..

bjk alir

sansizlik Ujfa´nin sakatligidi. sen gidip hakeme saldirarak az kalsin bizi o süper kupa´dan edecektin.

yerine erman gelse bile daha verimli olur

Engin iyi futbolcu ama sadece bu yetmiyor büyük takim´da oynamak icin.

Oynadigi her takimda iyiydi zaten Engin. Ama sans tanimakla, konusmakla degismiyor, degisemiyor.

Cünkü elinde degil Engin´in. Beyninde birsey tak yapiyor, kendini kaybediyor, ne yaptigini kendisi de bilmiyor.

Nereye giderse gitsin yine ayni sorunlarla karsilasacagini düsünüyorum. Bence de Besiktas alir.

Kendi etti kendi buldu, 11 maç cezanın ardından oynadığı ilk maçta rakibine tekme sallayan adamın psikolojik sorunları vardır bence.

Enginin Beşiktaş maçındaki sevinci yeter.Sahadaki kazanma hırsı ve tekniğiyle elinden geldiğince de yararlı oldu bize.Umarım gittiği takımda da başarılı olur keşke kalsa ama zor

Sergen Yalçın: Volkan o hareketi Sabri'ye değilde Engin'e yapsaydı Engin şuan hapishaneydi

Ah ulan ah Aydın yerine bu adam girmeliydi. Gör cümbüşü o vakit.
:D

Senin tek topugun etmeyecek oyuncular bu takim'da kalacak ve sen gideceksin. Bunaliyorum aklima geldikce.

Geri
Üst Alt