#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Soldan atar depar

Ona yapılmaz atar

Psikopat

Engin Baytar! :trollface:

Mete, there is a good reason why the "NUTTERS" that frequent this website are NOT employed by the Galatasaray Football Club, thus your assertion which I have pointed out above simply has no place in a reasonable "DISCOURSE" on football matters. ;)

Valla Hayricigim, I grew up with aggressive players like Ugur, Hagi, Bulent, Hasan and etc. who defended Galatasaray's pride against the ass lickers of the banana republic of Fb. So Engin is no exception for me.

ben engine yeni transfer gözüyle bakıyorum bu sene inşallah ilk sezon verdiği katkıyı bu senede verecek inanıyorum.:yenieek:

Formunu bulması dileğiyle. Süper Kupa da oynatmamak lazım yine de ne olur ne olmaz.

süper kupa maçında yaptığı salaklıkla asla affetmeyeceğim...keşke gitseydi...

iinşallah ilk sezon oynadığın gibi oynarsın engin seviyoruz seni THE PSİKOPAT

Engin baytar yürekli adam.

Evet kendini kontrol etme konusunda biraz sıkıntıları var

Ama takımlara böyle bir kaç adam şart

Melo + engin bunlar isyan eden adamlar.

kalmasına çok sevindim

Tekrar hoş geldin sahadaki biz..Geçen seneki yaptığı hareketi madem yapacaktı ve bu kadar ceza alacaktı o zaman o cüneyt salağının ağzına bi kaç yumruk atsaydı da iyice rahatlasaydık keşke o maçta engine asla kızmadım tabi ki o gün hak verdim çünkü hakem ağa fenerlileri kollaya kollaya bir hal olmuştu.

geldiği sene verdiği katkıyı unutamayız tabiki. o sene emre çolak bile katkı vermişti AMA;

Geçen sene kendisine en ihtiyaç duyulacak zamanda kendi aptallığı yüzünden hakemin üstüne yürüyüp kendini yaktığı yetmezmiş gibi takımıda yaktı. Ne değişti şimdiye. Şampiyonluk kutlamasına dahi gelmeyecek kadar kendini soyutlamış Engin Baytar’dan eskisi gibi olmasını mı bekliyoruz, beklesekte bu paralara değecekmi? bu sene fazla transferde yapamıcaz tff yüzünden gerek sol bek gerek melo konusu sıkıntılı durumdayız. Mecburen imzalamak zorunda kaldık herhalde. Yinede inşallah geldiği dönemki gibi olur. Kafamda Galatasaray'ı bitirdim demesine rağmen

[video=youtube;wyaEVv1WLhI]https://www.youtube.com/watch?v=wyaEVv1WLhI[/video]

Şu adamı alalım sırf tipine bakarak moralimizi düzeltebiliriz. Bir insan bu kadar mı sempatik çocuk ruhlu olur.

Yedek kulubesinin bizim için şu saçmalıkd evam ederse full yerli olacağı düşünülürse formda bir Engin'e her zaman ihtiyacımız vardı.

Büyü ihtimal yedekler

1-Eray İçcan

2-Sabri Sarıoğlu

3-Gökhan Zan

4-Emre Çolak

5-Engin Baytar

6-Erman Kılıç /Kazım Kazım

7-Umut Bulut

şeklinde olacak bu sezon bu karar/inat devam ederse. İyi değil ama çok da kötü sayılmaz.

Zira FB'de de

Bruno Alves

Yobo

Kadlec /Hasan Ali

Meireles

Kuyt

Sow

Webo ( % 70)

direk 11 oynayacağı düşünülürse bizim yedekten bir tek Holmen/Cristian/Webo 3'lüsünden biri kalacak gibi duruyor. Ki Webo da % 70 11 başlar bence. Onlarında full Türk olacak.

Ellerinde ki Türkler iyi gözükebilir belki ama girdiğinde oyunu değiştirecek Türk çok yok bence onlarda da Salih dışında.

Umarım geçen seneyi unutur ve bu sene de kafa olarak kendini iyi hazırlar.

Ona hala güveniyorum.

Hagi nin kredisi tek maçta 20 kırmızı kart alsa yine bitmez. Karşılaştırma talihsiz olmuş.

hayır birbiriyle karşılaştırmıyorum. tek bir hatayla silmek olmaz diyorum. hagiyle engin aynı pozisyonda,kupa finalinde kırmızı kart görmek. hatta uefa daha büyük kupa. madem affedemiyorum diyor hagi hakkında da aynısını söylesin o zaman. tek maçla adam silinmez.

adams iki tane dirsek atiyor bu olayin acik oldugunu saniyordum yanilmisim

evet Adams suçlu,dirsek atıyor kaşınıyor ama mantık olarak haginin aynı şekilde tepki vermemesi lazım. bi anlık tepki ve sinir.hagi'yi eleştirmek için demedim bunu,enginle aynı konumda. bunu diyorum.

Geri
Üst Alt