#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

evet Adams suçlu,dirsek atıyor kaşınıyor ama mantık olarak haginin aynı şekilde tepki vermemesi lazım. bi anlık tepki ve sinir.hagi'yi eleştirmek için demedim bunu,enginle aynı konumda. bunu diyorum.

ya birak reis enginin manyak oldugu tum dunyaya mal olmus bir olay

ilk sene kirmizi kart falan gormustu dengesiz biri kendisi hagiyle bir tutulmaz

hagi'yi de affetme o zaman. süperin süperi olan UEFA kupası finalinde bile bile yaptığı hareket ve kırmızı kart..

Uefa Finali Hagi'nin gördüğü kırmızı kart [17 Mayıs 2000] - YouTube

hagi ve engini aynı cümlede kullanmak bile abes ...kaç yaşındasın bilmiyorum ama hagiyi pek izlediğini düşünmüyorum şu kurduğu cümlerler neticesinde , ben hagiyi izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki Galatasaraya gelmiş en büyük yabancı futbolcudur ve onun kredisi sonsuzdur benim nazarımda...

ne sacma kiyaslama hagi ile

adam rakibe vuruyor bu iyi olmasada zaman zaman olabilen birsey butun dunyada, rakibin le carpisirsin vs..

hakem dovmek/saldirmak ile bir mi tutuyorsunuz? akillar var mantik var..

Reisi zengin ettik ya yeni sözleşmesi kiyak %100 zami kapmiş

ya birak reis enginin manyak oldugu tum dunyaya mal olmus bir olay

ilk sene kirmizi kart falan gormustu dengesiz biri kendisi hagiyle bir tutulmaz

haginin de hakemin yakasına yapıştığını hatırlatırım. kendisi de sinirliydi. doğru düzgün okuyun cümlemi öyle konuşun ben hagiyle engini bir tutmuyorum. final maçında kırmızı kart görmüş iki kişiden söz ediyoruz isim önemli değil!

ne diyo bu adam ya

hagi ve engini aynı cümlede kullanmak bile abes ...kaç yaşındasın bilmiyorum ama hagiyi pek izlediğini düşünmüyorum şu kurduğu cümlerler neticesinde , ben hagiyi izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki Galatasaraya gelmiş en büyük yabancı futbolcudur ve onun kredisi sonsuzdur benim nazarımda...

ben de Galatasaraya gelmiş en büyük yabancı futbolcudur diyorum,senin gözünde kredisi sonsuz olabilir ama yapılan şey enginle aynı.

bunlari iyi biliyorum hakemin yuzune tukurmustu, hagi nin yaptiklari ortada enginin kide ortada, herhalde engin hagi katar katki hicbir zaman yapmadi galatasaray a

ornek: luis suarez, adam irkcilik yapti adamin kolunu isirdi ama takimi zorla sahip cikti cunku cok katkisi var takima, en iyi adamlari dogrusu, yoksa onu coktan postalamislardi, engin in kalmasida iyi bence ama daha oyle sacma kirmizi kart gorme hakki yoktur bunu da kendisi iyi bilmelidir

bunlari iyi biliyorum hakemin yuzune tukurmustu, hagi nin yaptiklari ortada enginin kide ortada, herhalde engin hagi katar katki hicbir zaman yapmadi galatasaray a

ornek: luis suarez, adam irkcilik yapti adamin kolunu isirdi ama takimi zorla sahip cikti cunku cok katkisi var takima, en iyi adamlari dogrusu, yoksa onu coktan postalamislardi, engin in kalmasida iyi bence ama daha oyle sacma kirmizi kart gorme hakki yoktur bunu da kendisi iyi bilmelidir

bunları ben de kabul ediyorum. hagiyle engin performans ve katkı açısından tabiki de bir tutulamaz ama her futbolcu disiplinli olmak zorunda. tek hareketle adam silmek kimse için doğru olmamalı diye düşünüyorum. neyse sonunda beni anlayan biri çıktı :yenieek:

ne anlatiyon arkadasim sen simdi hagi adamse yumruk atti diye enginin her dengesizligine gozmu yumacaz

anlama özrün yoksa yazdığımı anlarsın. net bir şey yazdım

hagi istedigini yapabilir zira avrupa kupasi kazandirmis tanrisal bir zat

enginin takimda kalmasi icin bunlari yapmayi gec ornek insan olmali

anladinmi f.ak :ka19:

hagi istedigini yapabilir zira avrupa kupasi kazandirmis tanrisal bir zat

enginin takimda kalmasi icin bunlari yapmayi gec ornek insan olmali

anladinmi f.ak :ka19:

"tanrısal zat" ne demek ? müslümansan bu ifade sakıncalı.. engin de hagi de futbolcu ve her futbolcu disiplinli olmalı. sinir anına denk gelince de bir anda silinmemeli. neyse...

"tanrısal zat" ne demek ? müslümansan bu ifade sakıncalı.. engin de hagi de futbolcu ve her futbolcu disiplinli olmalı. sinir anına denk gelince de bir anda silinmemeli. neyse...

sanami soracam evladim ne diyecegimi tovbe estafrutti

Ynt: #50 Engin Baytar

sanami soracam evladim ne diyecegimi tovbe estafrutti

Rentas dediklerine dikkar et sirke gidiyorsun hayra alamet degil

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Cevap: Ynt: #50 Engin Baytar

Rentas dediklerine dikkar et sirke gidiyorsun hayra alamet degil

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Ahahahha, o avatar ne öyle ya.. :D

hagi sahanın ortasına sıçsa napıyosun lan denmez şimdi. engin'in agresifliği ile haginin agresifliğini karşılaştırmayalım pls.

Geri
Üst Alt