Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.733
- 8
- 343
4-3-1-2 sisteminde,Hamit'in yerine İlaç olur.
Artık Engin'i parlatmamız lazım.
Artık Engin'i parlatmamız lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tekrar izlemem lazım o pozisyonu, ancak aklımda kaldığı kadarıyla; Engin'in o pası atabilmesi için, önündeki adamları ekarte etmesi gerekiyordu en başta. Ve rakip oyuncuları eksilttikten sonra bekletmeden aradan topu bırakıyor. Orada Drogba kendini pası atan Engin'e göre ayarlamalıydı.
Burak olsa, suç Burak'ta olurdu mesela. Drogba olunca, dokunulmazlık psikolojisi devreye giriyor.
Drogba veya bi başkası fark etmezdi, emin ol. :ka19: Drogba'nın kredisi oldukça fazla ama pozisyonları değerlendirmemi etkilemiyor kredisi.
Aynı durum senin için de geçerli ayrıca, o oyuncu Engin değil atıyorum Hamit olsa "neden bekledi" olurdu.
Engin önündeki adamı ekarte etmeden de çok rahat pas atabilirdi. Atsın diye bekledim zaten bi türlü atmadı, attığında da Drogba ofsayttaydı. Ki Drogba bekleyebildiği kadar bekledi. Yarım saniye erken atsa Drogba ofsaytta olmayacaktı.
Pozisyon yukarida. Evela top atilan oyuncu, yani Drogba kendi zamanlamasini ayarlamali. Hamit, Mustafa Sarp gibi oyuncular ne yapsa negatif gozukur insanlarin gozune. Ama su hareketleri Hamit yapsa, ben acikcasi pohpohlardim kendisini. Ama yapmiyor, yapamiyor. Zorla degil ya.
gönderilmesi gerekenlerden. bu haliyle 2. lige kadar yolu var
abovvvvv
yapma hocam, Engin idiri, gayet'de begendim..mac ekisi daha da giderse, türkiyenin en yetenekleri arasindadir..
topla dikine gidebilen, diribling yapaiblenm nadir türk oyuncularinda birisidir.
Hamit yerine Banko oynar.
Hamitin yanında eşsiz yetenek olarak kalır.