#50 Engin Baytar

46. dakika 40. saniye ile 51. dakika 30. saniyeye gelin gözlerinizin pası sökülsün.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=oLGVtqDLq5c[/media]

Tekrar izlemem lazım o pozisyonu, ancak aklımda kaldığı kadarıyla; Engin'in o pası atabilmesi için, önündeki adamları ekarte etmesi gerekiyordu en başta. Ve rakip oyuncuları eksilttikten sonra bekletmeden aradan topu bırakıyor. Orada Drogba kendini pası atan Engin'e göre ayarlamalıydı.

Burak olsa, suç Burak'ta olurdu mesela. Drogba olunca, dokunulmazlık psikolojisi devreye giriyor.

Drogba veya bi başkası fark etmezdi, emin ol. :ka19: Drogba'nın kredisi oldukça fazla ama pozisyonları değerlendirmemi etkilemiyor kredisi.

Aynı durum senin için de geçerli ayrıca, o oyuncu Engin değil atıyorum Hamit olsa "neden bekledi" olurdu.

Engin önündeki adamı ekarte etmeden de çok rahat pas atabilirdi. Atsın diye bekledim zaten bi türlü atmadı, attığında da Drogba ofsayttaydı. Ki Drogba bekleyebildiği kadar bekledi. Yarım saniye erken atsa Drogba ofsaytta olmayacaktı.

Drogba veya bi başkası fark etmezdi, emin ol. :ka19: Drogba'nın kredisi oldukça fazla ama pozisyonları değerlendirmemi etkilemiyor kredisi.

Aynı durum senin için de geçerli ayrıca, o oyuncu Engin değil atıyorum Hamit olsa "neden bekledi" olurdu.

Engin önündeki adamı ekarte etmeden de çok rahat pas atabilirdi. Atsın diye bekledim zaten bi türlü atmadı, attığında da Drogba ofsayttaydı. Ki Drogba bekleyebildiği kadar bekledi. Yarım saniye erken atsa Drogba ofsaytta olmayacaktı.

Pozisyon yukarida. Evela top atilan oyuncu, yani Drogba kendi zamanlamasini ayarlamali. Hamit, Mustafa Sarp gibi oyuncular ne yapsa negatif gozukur insanlarin gozune. Ama su hareketleri Hamit yapsa, ben acikcasi pohpohlardim kendisini. Ama yapmiyor, yapamiyor. Zorla degil ya.

Pozisyon yukarida. Evela top atilan oyuncu, yani Drogba kendi zamanlamasini ayarlamali. Hamit, Mustafa Sarp gibi oyuncular ne yapsa negatif gozukur insanlarin gozune. Ama su hareketleri Hamit yapsa, ben acikcasi pohpohlardim kendisini. Ama yapmiyor, yapamiyor. Zorla degil ya.

Yahu basbaya geç atmış. :D En azından bana göre öyle. Drogba'nın zamanlaması gayet iyi ayrıca.

Zorla değil evet. Keşke hoca da görse de artık Engin'i oynatsa şu Hamit yerine. :redface:

Yuksek yas ortalamasindan midir, yoksa takimin genel oyuncu profilden midir bilmiyorum ama takimda ciddi bir dinamizm eksikligi var. O hocanin ilk geldigi sezon kurdugu takimdan bir hayli geride acikcasi. Daha kaliteli, ama top rakipteyken daha uyusuk bir takim.

Dun dikkat etmistir herkes, ilk yari Antep'i bol pas ve farkli hucum varyasyonlariyla sahadan sildik. Ama ikinci toplari supurmede Antep bizden hep bir adim daha öndeydi. Ikinci yarinin basindaki Hamit-Emre degisikligiyle takima kisa sureli bir dinamizm geldi ve ikinci toplari supurmeye basladi takim. Akabinde tabi A'dan Z'ye toplu halde oyundan dustuk.

Basit bir Hamit-Engin degisikligi ve önde basabilen cigerli bir sol bek transferi ile bu takimin iskeletinin kuruldugu ilk sezon olan 2011-2012'deki gibi rakibi bozan bir takim olabiliriz. Bunun yaninda, simdiki takim o döneme gore iki kritik pozisyonda cok daha kaliteli ayaklara sahip: Elmander/Necati-Drogba/Sneijder.

1-2 mac ilk 11'de baslasa kendine güveni gelicek, takim daha dinamik olacak ve Hamit kesildigi icin tekrar forma sansi bulmak icin daha cok mücadele edecek. Engin'in oynamasi hertürlü bizim isimize yariyacak.

Insallah Hamiitin yerine ilk 11 yüzü görür pazar günü ve formayi bir daha birakmaz.

gönderilmesi gerekenlerden. bu haliyle 2. lige kadar yolu var

abovvvvv

yapma hocam, Engin idiri, gayet'de begendim..mac ekisi daha da giderse, türkiyenin en yetenekleri arasindadir..

topla dikine gidebilen, diribling yapaiblenm nadir türk oyuncularinda birisidir.

Hamit yerine Banko oynar.

abovvvvv

yapma hocam, Engin idiri, gayet'de begendim..mac ekisi daha da giderse, türkiyenin en yetenekleri arasindadir..

topla dikine gidebilen, diribling yapaiblenm nadir türk oyuncularinda birisidir.

Hamit yerine Banko oynar.

yetenek açısından beğenirim ama sorunlu oyuncu. yaşta 30 oldu hiç uğraşmaya gerek yok bence değişmiyor :)

ne günah işledin bizde bilmiyoz engin..ama emre çolak denilen gereksiz futbolcu çok yakın akraba olmalı teknik heyetle.

Napsın adam, birilerinin torpillisi olmaması onun suçu değil.. Şu takımda ne yeteneksizler oynuyor da şu adama bir türlü şans gelmiyorsa bunun adı art niyettir.

Hamite o kadar şans vermek yerine en azından bi kaç maç şans verilip denenmeli.Eminim hakettiğini de fazlasıyla gösterir.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Şu takımda oynamaması için fiziksel,mental ve yetenek açısından hiçbir sorun yok.

engin yapış fatih hocanın yakasına bu forma benim hakkım diye hamit'i de sıkıştır bir köşeye gücün yatmezse de melo'dan yardım al kardeşim :ka25::ka25::ka25:

Geri
Üst Alt