#50 Engin Baytar

yine fatih hocanın sistemsizliğinin kurbanlarından engin ve hiç haketmediği kötü oynadı ithamlarını aldı bir çok taraftarca..

enginin meziyetleri ve kariyerini göze aldığımızda en verimli olacağı yer defansif orta saha mı?

alper için çok daha fazla ve topla tüfekle saldırmalıyız derken 10 milyon etmez diyenler kaçacak şampiyonluğun kaç 10 milyon olacağını hesap etsinler şimdi..

koca takımın selçuk ve melo nun sağlığına dua etmekten başka çaresi yok..ne kadar acı ki yılda 200 milyon tl maaş ödenen teknik ve futbolcu kadrosu bahsettiğimiz..

yekta da engin de defansif orta saha değil ama fatih hoca bunları kadroda o pozisyonda düşünüyor adamlar haliyle vasat oynayınca adamları taraftarın önüne atıyor..

şu maçta misal ceyhunu busqets gibi oynatıp önlerinde melo engin emre ilerde de vazgeçemediğmiz ikili buragba yı oynatsak sonrasında bu adamlara kızsak hak..ama böylesi haksızlık..

emre de amrabatta enginde yekta da bizden gitse başka takımda kral olurlar..

Engin'e gelene kadar bu takımda olmaması gereken 10 adam sayılabilir galiba, adam en azından futbolcu ve top oynamayı biliyor

nolmuş bu engine

nerde o 11-12 sezonundaki

birde cok fena göbek var ft nasıl forma veriyo anlamadım

Her maç oynamalı Engin, takımdaki teknik ve zeki oyunculardan biri. Sadece biraz daha güçlenip kondisyon kazanması gerekiyor, o da maç oynadıkça olacak.

Kazımı göbek var diye hazırlık maçlarında bile oynatmazken Enginin göbeği daha belirgin ama ses eden yok ?

2 yıldır ısrarla bu adam için HATALI PAS YAPMA KRALI yazıyorum

2 yıldır bıkmadan yazdım

bu adam topçu mobçu değil karabük maçında 2 adam geçip sıfıra inince süperstar muamelesi yapıldı

YETER FATİHTERİM YETER, FAYDASIZ BİR ELEMAN OLDUN İYİCE ENGİNE GÜVENEREK

Ulan bazen düşünüyorum ben de mi sorun var bu adamın emre çolaktan ne artısı var al birini vur ötekine attığı pasların çoğu rakibe oynadığı yer itibariyle her maç çok etkili olması gerekirken yıldızlaştığı bir maç bile hatırlamıyorum fazla kilolu ve fazla agresif adamın takıma verdiği zarar yararından fazla bu adamı bu kadar kötüledim ama şunu söyleyim takımdaki en teknik yerli düşünün durumu yani şu sınırlamada yerli kalitesini artırmayan yönetim ve hoca bir başarısızlık olursa bir numaralı sorumlulardır.

Müthiş adam.Niye beğenilmiyor.Selçuk'un bu seneki performansından iyi oynadı bu maç

terket_zpsc5a0cfa6.gif

olm toparlan lan bak tip guzel sacda iyi hadi lan iyidin olm noldu sana ozguvenini kaybetmisin

Eski kondisyonu yok gibi geldiği ilk sene maçı izlerken Engin'i her yerde görürdük sağ bek sol bek orta saha kanatlar forvet topu taşırdı vs tabiri caizse "köpek" gibi basardı ama bu sene eser yok.

Geri
Üst Alt